Informace o serveru
Číst diskuzi
|
El vizitka mobila ZTE :)
|
|
| -ZTE- |
Přidané 05.03.2014 19:27
|
![]() Příspěvků: 213
Založený: 21.10.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: ZTE Odehrané hodiny na serveru: 350+ Váš bankovní obnos: 8.000.000 dukátov Nasbíráno marihuany: nezbieram žijem zdravo Vlastním dům číslo: bezdomovec level 9999 Vlastním hotel číslo: Mením ich ako ponožky Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Som odporca gangov ![]() Můj oblíbený administrátor: Gold_Man, [PaTre$_, RocketLauncherSs, DoMiNo, Fugi, El_GaTo_CoN_BoTaS, MaReK_, LuKi_, yaroush, [R]uda[K]ral, Akai(ViktoreK)... Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /report Můj nejoblíbenější event serveru: /dm všeličo, /zavod Tour (napr.) Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Moto GP, vyradzovák el Goldiáš und LuKi_ ![]() Mé oblíbené vozidlo: som Cheetahofill Má oblíbená práce na serveru: Ruská Mafia ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): No ja osobne by som ich nechal všetkých prepadnúť, ale 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: -ZTE- Vloženo komentářů: 4 Vloženo příspěvků ve fóru: 104+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [img]http://imageshack.com/a/img607/2047/2yym.png[/img] Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Trailer Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Není aké Vaše osobní stránka Jméno: Maroš Příjmení: Cenzúra Datum narození: 03.08.98 Věk: 15 Kontakty: kto chce tak SZ Kraj: Trenčianský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: No na prstoch aj na rukách aj na nohách ich určite nespočítam. Budem k tomu potrebovať dalšieho ludského cicavca ![]() Stav: Sloboda Zaměstnání: škola Vzdělání: sprostý som jak tágo, ale nie niečo v hlave hádam mám ![]() Jazyky: Ten čo mám v ústach a Slovenčina, Angličtina, Nemčina a trochu Čeština Děti: Nemám, ale možno budú Kde bydlím: Doma (Panelák) mesto nebudem zverejňovať S kým bydlím: s luďmi (rodina) ![]() Sexuální orientace: heteráč Poznámka: V škole som ich už veru dosť dostal no.. ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Melanosangvinoflegmatik Pohled na svět: Optimista, pesimista, a niekedy aj jehovista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Ako kedy, ale väčšinou dobrá náladička Informace o Vaší postavě Výška: 178cm Hmotnost: 62kg Postava: Športová (cvičím) Barva očí: zeleno modrá Barva vlasů: hnedá Brýle: nenosím iba slnečné Na těle mám: svaly Vousy: gillete čiže oholený Fotografie (ukažte se nám): error ![]() Závislosti Kouření: Nikdy Alkohol: keď, je príležitosť Sex: ešte som neotestoval klampiara Závislosti: SuperParba, autá futbal, posilovanie voleyball .... Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: SuperParba, voleyball, futbal, posilovanie Sport: futbal, voleyball, posilovanie Literatura (zde uvedete žánr): určite nie Hudba (zde uvedete žánr): YMCMB, čo beží v rádiu Zvíře: havo Max Můj styl Moje motto: Každé dno je stabilnejšie než výška Moje webová stránka: nemám žiadnu ![]() Životní cíl: dosiahnuť čo chcem Co nesnáším: bordel a malého brata Co miluji: SuperParbu, autá a všeličo iné Oblíbená muzika: 50tka(ludovka) Oblíbené jídlo: kuracie prsíčka s rýžou Oblíbené pití: kofola, turek(káva), proteín Oblíbený film: The Walking Dead aj, keď je to seriál Oblíbená kniha: žiadna Oblíbené oblečení: košielka a všeličo iné Oblíbená barva: fialová, červená, žltá ![]() Vizitku som pojal trošku s humorom avšak postupom času ju upravím. Komu som nevyhovel tak sa ospravedlňujem, ale 100 ludí 100 chutí
Upravil/a -ZTE- dne 07.03.2014 15:36 |
|
|
|
| Sh1TeRkO |
Přidané 05.03.2014 19:36
|
![]() Příspěvků: 3253
Založený: 10.03.12
|
Vizitka sa mi nepáči. Na mňa moc smajlov + vizitka svedčí, ako sa predvedieš a predstavíš. Citace Vlastním hotel číslo: Mením ich ako ponožtičky A podobné perličky. |
|
|
|
| asthenic |
Přidané 05.03.2014 19:40
|
![]() Příspěvků: 1509
Založený: 29.06.12
|
Trenčiansky kraj klesol. |
|
|
|
| Farkiny |
Přidané 05.03.2014 19:48
|
![]() Příspěvků: 143
Založený: 22.10.13
|
Vizitka se mi nějak nelíbí. Když si tu vizitku dělal tak si byl asi moc vysmátý. Smajlíka máš na každém rohu |
|
|
|
| Rap |
Přidané 05.03.2014 20:13
|
![]() Příspěvků: 585
Založený: 22.08.13
|
Vizitka taková "dvoubarevná" . Zato je, ale stručná a nemluvíš tam o blbostech. Jako hráče Tě neznám.
|
|
|
|
| DriVeR |
Přidané 05.03.2014 20:15
|
![]() Příspěvků: 181
Založený: 02.08.13
|
Pekná vizitka,fajnovy hráč |
|
|
|
| -ZTE- |
Přidané 05.03.2014 20:53
|
|
Citace MaXiKinG_27 napsal: Moja učitelka výtvarnej vždy vravievala vyber si len 2 až 3 odtiene. Inak ďakujem aj DriVerovi
Upravil/a -ZTE- dne 05.03.2014 21:09 |
|
|
|
| Thug_Sk |
Přidané 05.03.2014 20:57
|
![]() Příspěvků: 68
Založený: 27.07.13
|
Pekná vizitka mne osobne sa takéto "Dvojfarebné" páčia .
|
|
|
|
| GoldMan |
Přidané 07.03.2014 15:22
|
![]() Příspěvků: 295
Založený: 11.04.13
|
Vizitka je spravená pekne za označenie oblúbeného administrátora. Jak že vek 15 matematika hovorí, že iba 14 (nevadíí).Ale jako hráč si good aj pomáhaš nám administrátorom z nahlasovaním neposlušných hráčov .
|
|
|
|
| -ZTE- |
Přidané 07.03.2014 15:33
|
|
Kašlem matiku inak dík
|