Informácie o serveri
Čítať tému
|
$_Vizitka-hnatmi_$
|
|
| hnatmi |
Pridané 17.03.2014 14:04
|
![]() Príspevkov: 7
Založený: 27.10.12
|
hnatmi*Hraju*Vaše serverové informace Váš nick na serveru: hnatmi Odehrané hodiny na server: 180 + Váš bankovní obnos: Furt utrácím takže momentálně asi 500 000$ Nasbíráno marihuany: Asi 10 000g , kvůly levelu Vlastním dům číslo: 176 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nevlastním/nejsem Můj oblíbený administrátor: Mám rád všechny co dělají svojí práci dobře Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill,/pm,/inzerat,atd. Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod bridge a to je vše Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti,let smrti,auto smrti Mé oblíbené vozidlo: Infernus,Cheetah,Bullet,Uranus Má oblíbená práce na serveru: Policie,Právník,Mechanik ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1-2 Vaše webové informace Váš nick na webu: hnatmi Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 10 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Zásadně nescreanuju ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Moc se na ně nedívám ale asi Grizzlyho Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: -||- (bez toho Grizlyho) Vaše osobní stránka Jméno: Michal Příjmení: *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* Datum narození: 15.12.1999 Věk: 14 Kontakty: Pokud někdo mermomoci bude chtít nějaký můj kontakt napište do /pm tam se doomluvíme*PCMANIAK* Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: Hodně Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Česky,Anglicky,Španělsky Děti: Nemám Kde bydlím: V baráku S kým bydlím: S rodiči , bratrem , psem , kočkou , králíkem Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Nic mě nenapadlo Informace Vaší povahy Povaha: Flegmatik,Rasista(cigáni,proti pracujícím kteří nekradou nic nemám) Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extravert Moje povaha: Aktivní,bavící,přátelská,klidná Informace o Vaší postavě Výška: 170cm Hmotnost 50kg Postava: Štíhlý,sportovní Barva očí: Zelená Barva vlasů Hnědá Brýle Vůbec nenosím Na těle mám: Díru (pupík) Vousy: Trochu Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Nekouřím nic ani nikomu Alkohol: Víjmečně Sex: Zatím ne ![]() Závislosti: Skype,kámoši,internet Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Programování,grafika ![]() Sport: Florbal,fotbal,tenis,ping-pong Literatura: Detektivky Hudba: Pop,Rock,Rap Zvíře: Lord(pes),Keisy(kočka),Leidy(Králík) Můj styl Moje motto: Nevím jsem sám sebou Moje webové stránky: Nemám Životní cíl: Mít se dobře Co nesnáším: Retardy Co miluji: Jednu dívku ![]() Oblíbená muzika: Kapela Avici,Ramsteiny,Linkink park ![]() Oblíbené jídlo: Hamburger*Oběd* Oblíbené pití: RC-Cola*PEPSI* Oblíbený film: Vykoupení z věznice Shawshank Oblíbená kniha: Nečtu(jenom když mám vypracovat čtenářák) Oblíbené oblečení: Značka je my jedno styl-o pár čísel větší a volnější Oblíbená barva: ZELENÁ Budu rád když nějak ohodnotíte moji práci beru všechny typy pozitivní i negativní.
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov