Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Merlin :)
|
|
MerliN_ |
Přidané 10.04.2014 00:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 16.03.14
|
![]() Váš nick na serveru: MerliN_ ![]() Odehrané hodiny na serveru: Okolo 50. To hned napravím! Na dřívějším účtě mám ale 400h Váš bankovní obnos: 15Mg +/- Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: Ani nevím už, měním ty domy jako ponožky ![]() Vlastním hotel číslo: Vše pod 800$/den Můj oblíbený administrátor: Nejlepší administrátoři už v AT nejsou, nebo spíš už tam je dle mě jenom jeden, nechci se dotknout nových ale takovej CZsK, Ruda, Grizzly atd. ty mi v AT chybí, ale nejlepší byl a je DoMiNo (můj názor) Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /sf /ls /port /racejoin Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod DragSF Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Srazy, Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Infernus: 4x4, nejrychlejší, krásnej vzhled Flash: Dobře ovladatelné a krásné, dobře tuningovatelné Sultan: Dobře ovladatelné a krásné, dobře tuningovatelné Elegy: Super auto na drifty, slušný vzhled Má oblíbená práce na serveru: Novinář Yakuza Rybář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 3- ![]() Váš nick na webu: MerliN_ Vloženo příspěvků ve fóru: Malinko Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Tak to netuším, fakt že ne, moc se tady na ty screeny nekoukám. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Spoiler ![]() Jméno: Erik Datum narození: 14.8/99 Věk: 14 ? O.o Kontakty: Jestli je opravdu chceš, tak piš do PM! Kraj: Plzeňský!!! VIKTORIA PLZEň! Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Celkem dost, ale těch pravejch, kteří se nepřetvařují,těch je málo... Stav: Zadaný, šťastně. Spoiler ![]() Zaměstnání:Žáček Vzdělání:Základka Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, slovenština, rumunština. Děti:Ještě je čas, ale budu chtít a ne jedno ![]() Kde bydlím:V bytě S kým bydlím:Bydlím s fotříkem a mamuškou Sexuální orientaceHeteráčik ty žide Poznámka: Banán ![]() Povaha: Cholerik a sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Otevřená ![]() Moje povaha: Aktivní, bavící, naslouchavá, nervózní, neústupná, pečlivá, podporující, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, spolehlivá, stydlivá, ulítlá, upřímná, věrná, veselá. ![]() Výška:172 cm Hmotnost: 61,2 kg Postava: Hubená, sportovní. Barva očí:Hnědá až černá. Barva vlasů:Hnědočerná. Brýle:Jedině sluneční Na těle mám: Bradavky ![]() Vousy: Vousy sundavám. Fotografie Klidně, nestydím se ![]() Spoiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kouření: NÉ! Když už tak jenom vodnici 1-2x za rok. Alkohol: Sem tam se napíííju ![]() Sex: Na tom je závislý snad každý kluk i holka, jenomže ty to přiznat nechtěj-.- Závislosti: Auta, sport, elektronika, hudba, zvířata. ![]() Zájmy:Moje závislost jsou moje zájmy Sport: Především Basketbal, potom fotbal a další sporty Literatura: Nečtu. Hudba: RAP, Pop, Hip Hop, Dubstep. Zvíře: Tygři, hadi a můj pes ![]() Spoiler ![]() ![]() ![]() ![]() Moje motto: Spoiler 'V mládí ztrácíme rozum kvůli lásce,později ztrácíme lásku kvůli rozumu.' 'Světu můžeš být jedním člověk, ale jednomu člověku můžeš být celým světem.' 'Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.' 'Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život.' 'Koho milujeme, toho nejsme nikdy pevně rozhodnuti opustit, i kdyby nám sebevíc ublížil.' Životní cíl: Udělat si školy, mít krásnou ženu a 2-3 děti a odstěhovat se pryč ![]() Co nesnáším: Vypisováním věcí které nesnáším bych tu byl tak 4 roky. Co miluji: Ji ![]() Oblíbená píseň: Spoiler Oblíbené jídlo:Pizza, Krokety, KFC *PIZZAMNAM* Oblíbené pití: Dobrá voda, Pepsi, Big shock, Burn *PEPSI* Oblíbený film: Need for speed, Fast&Furious, Ocelová pěst a 8Mile. Oblíbená kniha: Příhody kačera Donalda Oblíbené oblečení: Vans, Nike, Puma Upravil/a MerliN_ dne 10.04.2014 20:33 |
|
|
Panzer |
Přidané 10.04.2014 20:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Přesmajlíkovaná jinak dobrá.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
MerliN_ |
Přidané 10.04.2014 20:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 16.03.14
|
To se dá napravit ![]() A díky ![]() |
|
|
asthenic |
Přidané 10.04.2014 20:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 1518
Založený: 29.06.12
|
Vyzerá to na väčšiu inteligenciu pod pätnásť. |
|
|
Sh1TeRkO |
Přidané 10.04.2014 20:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 3253
Založený: 10.03.12
|
Citace funnky_ napsal: Vymklo sa spod kontroly. |
|
|
Ruda |
Přidané 10.04.2014 20:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Citace Nejlepší administrátoři už v AT nejsou, nebo spíš už tam je dle mě jenom jeden, nechci se dotknout nových ale takovej CZsK, Ruda, Grizzly atd. ty mi v AT chybí, ale nejlepší byl a je DoMiNo (můj názor) Díky, cením si toho. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!