Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
Zrušený účet
.
Upravil/a Zrušený účet dne 04.05.2018 03:10
FleX_
Vizitka pekná Smile Hráčku poznám z firmy kde šéfuje Smile Správně
MatesSP
Vizitka pěkná *Dobrá práce*.Hráčka jsi v PohoděJooo
Gallaxy
-Vizitka velmi pekná v pohode hráčka, poznáme sa z firmy. ;) *Dobrá práce*
biatec
njn pravidelna navstevnicka akcii v kasine :D
dobra hracka a zavodnicka Smile
Yamatino108
Zo serveru ťa poznám z videnia.Prídeš mi ako fajn hráčka :-))
asthenic
Vidíš, že to ide. Dole si zabudla niečo napísať. :D
Zrušený účet
Díky všem. Smile

Citace
funnky_ napsal:

Vidíš, že to ide. Dole si zabudla niečo napísať. :D

Promiň. Sad Už jdu na to. :D
asthenic
Škoda? heheheee
Zrušený účet
Citace
funnky_ napsal:

Škoda? heheheee

Ale nemám to namysli tak. :D Nevím, že by jsme si mohli třeba nékdy zavolat na skype ? heheheee :D
Zrušený účet
Citace
Tumik napsal:

Konečně sis jí udělala. :D
Nejlepší kámoška na serveru :D Moravačka :D Je s Tebou sranda,hlavně ten tvůj přízvuk :D Někdy zas pokecáme na skype + to přijmení bys mi už mohla říct :D :D Vizitka pěkná. Myslím že kdybys chtěla,na SP to klidně můžeš dotáhnout do AT rovnou za Xenou,nebo spíš třeba za Patresem :D :D :D :D

Aby ses tam u mě nepřepsala co ? :D Mohla bys napsat trošku víc To jsem nechtěl

Vyhovím tvým službám pane Tumíku. :D Popřemýšlím nad tebou a dopíšu něco víc. jazyk :D Do AT radši ne. Nemůžu
Ruda
Fajná baba, jedna z mála na serveru ze kterých mám dojem, že si na nic nehrajou. Takže určitě můj názor na tebe je kladný. Smile
asthenic
Ale čo? heheheee Mohli by sme, ale nejak mi nefunguje mikrofón. :D Zatial Ti musí stačiť čet s mojimi perverznými PMkami. :D Napíš Skype do SZ.
Chicago_Girl
Konečně mám co komentovat ! :D:D Takže huráá sláva :D udělala si vizitku :D je moc moc moc moc pěkná,ale na moji stále nemá jazyk :D Jsem ráda,že jsme se potkaly a začala jsem i s Andynou dobře vycházet Smile teď bych neznala,tak super stránky na kontakt s cizinci po celém světě :3 :D A jsem blázen do hokeje ! :D Ne celý blázen :D ... no někdy možná .. Sad :D Krásná vizitečkaa Mimo Jooo Kytka pro tebe *Andílek* Nemůžu *Dobrá práce* Sex Dám ti pusu FU Nemůžu :D
Zrušený účet
Rudo: Díky, potěší. Od takového hráče jako jsi ty. Smile

funnky_: To víš že jo. heheheee Nemůžu

Esterko: Kroť ty smajlíky. :D A to že nejsi blázen ? :D To bych se musela i hádat. :D Je dobré, že se s Andynou zase bavíte normálně. :D Co víš, třeba si přes ty webovky najdeš nějakého toho američana. :D Jinak díky. Smile
Andyna
Prý holčička. :D, ale mohla jsi toho napsat víc, nooo. :D Ale samozřejmě je to krásná vizitka (nic jiného ani napsat nemůžu. Pláču )
Hetuš, aspoň, že už se jich nebojíš. jazyk
Zrušený účet
Andy: Nebudu se zase moc rozepisovat. :D A děkuji. Smile
Xena
Kikush ty šialeneec :D super týkiňa :D v SZ sme toho už prekecali :D hlavne ruky preč od pc až ho nerozbiješ ako v škole!! :D a ďakujem za označenie že oblúbený admin :D ja chcem zvlaštne políčko oblúbená adminka!! :D ale nie :D tam to stačí :D
Zrušený účet
Máš to upravené. jazyk :D A ano těch PC se raději dotýkat nebudu. Nemůžu Jinak ti taky děkuji. Smile
Xena
:D :D :D oo díky aj ružovou si ma dala :D to si vážim :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu