Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Alcag-Vizitka
|
|
| Alcag |
Přidané 03.05.2014 20:41
|
![]() Příspěvků: 18
Založený: 23.02.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Alcag Odehrané hodiny na serveru:126 +/- Váš bankovní obnos:Stálý číslo neexistuje :D Nasbíráno marihuany:Nesbírám Vlastním dům číslo: 766 Můj oblíbený administrátor: Admin jako admin Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/garaz,/info,/inzerat Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Na akce moc nechodim takže asi žádná :D Mé oblíbené vozidlo:Cheetah,Savanna,Bullet,Infernus,Sandking Mé vozidla v garáži:Cheetah,Infernus,Hermes,Stafford,Beagle Má oblíbená práce na serveru: Žádná :D Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve školce):2 Vaše webové informace Váš nick na webu:Alcag Vloženo komentářů: Ted nevim:D Vloženo příspěvků ve fóru: Se podívej :( Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:dodám příští století Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:dodám příští století Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:Šak moje vizitka:D Vaše osobní stránka Jméno:Mezi virtuálnim světě a reálným mám hranici takže sorry:) Věk:15 Kontakty: Kraj: Ústecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Pravý 3:) Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno):zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči a ségrou a psem Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): nefetujte :D Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná,charakterní, klidná, naslouchavá, pozitivní, přátelská,,sebevědomá, spolehlivá,ulítlá, upřímná, veselá, vůdčí, vypravěčská, Informace o Vaší postavě Výška:Nejdu se měřit :D Hmotnost:Až se zvážim dopíšu :D Postava: vypracovaná Barva očí:černáááá Barva vlasů:černááá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování Vousy: když mám tak sundám Fotografie (ukažte se nám):*Nenene* Závislosti Kouření: Ano Alkohol: Ne Sex:Závislosti: Auta,Holky Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport:Fotbal Hudba (zde uvedete žánr):Co se dá poslouchat Zvíře:Pes Můj styl Moje motto:Píchej dokat to jde :D Moje webová stránka:Nane Životní cíl:Mít hodně peněz Co nesnáším:fetáky Co miluji:holky:D Oblíbená muzika:Kontrafakt,2Pac,Snoop Dogg,Wizík Oblíbené jídlo:Kuřecí řízek Oblíbené pití:Kofola Oblíbený film:Mac and Devin go to high school Oblíbená kniha:neni Oblíbené oblečení:Všechno :D Oblíbená barva:černá,červená,modrá Upravil/a Alcag dne 24.08.2014 13:41 |
|
|
|
| OcoNneR |
Přidané 03.05.2014 20:45
|
![]() Příspěvků: 405
Založený: 15.06.13
|
Pěkná vizitka ale neznám tě
|
|
|
|
| Cthulhu |
Přidané 03.05.2014 20:47
|
![]() Příspěvků: 257
Založený: 01.07.13
|
Ze serveru tě neznám , ale snad se poznáme.Jinak se mi moc nelíbí ta barva toho "Můj Styl".Mohl by jsi si více pohrát s barvami , ale jinak je fajn *Dobrá práce* |
|
|
|
| Rap |
Přidané 03.05.2014 21:15
|
![]() Příspěvků: 585
Založený: 22.08.13
|
Vizitka taková strohá. Na serveru jsem tě neviděl, na webu taky moc ne. |
|
|