Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Teczka83
pavol5231
Pohodový týpek, kedykolvek sa dá pokecať o hocičom :D Jediný problém je to, že keď som ja na serveri tam niesi ty a naopak :D Alebo musím končiť keď prídeš :D
Sh1TeRkO
Pekná vizitka. Super človek. Spolu už máme odohrané dosť. Nachatované dosť. Som za ten čas rád a dúfam, že tu ešte nejaký čas pobudnem/e.

Rešpekt k Tebe.

Vážim si Ťa.

S pozdravom Eduard.
Yamatino108
Super hráč s ktorým som si zažil srandy až až :D.Pri tebe sa nikdy nenudím :D.Si fajn ako hráč a fajn ako človek.
Fantasy
Pěkná vizitka, Dost ses rozepsal. Občas když je tam Hetka a ty tak se tam i setkáme protože taky jezdím s Hetkou :D
Teczka83
Díky všem. Eddo, ty už jseš asi víc než stará garda :D. Fantasy, more, na tebe jsem zapoměl, hned upravím :D
Sh1TeRkO
Stále som mladší od Teba. FU
Teczka83
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Stále som mladší od Teba. FU

Nono :D. Tady ale hraješ déle :D.
Chicago_Girl
Takže Smile Co k tomu říct...krásná vizitka :D Vůůbec jsem nečekala,že tam budu napsaná čumím Nemůžu .. Ale ne Smile Si pohodový,správný chlap a tvrdě si stojíš za svým názorem.
Já taky teda doufám,že se někdy sejdeme Smile
A ty jsi přečetl Hunger Games ? čumím Mazec Smile
I Harry Potter je dobrý Smile Jsem ráda,že tu je někdo,kdo nemá napsané ve vizitce : Literatura : Neznám,Co to je ? o.O a jiné .. :D
Sh1TeRkO
Neviem či 2009, alebo 2010. :D
AjanCZ
Tak nakonec sis tu vizitku přece jen obnovil. :D
Když jsem stebou hrála na serveru, vždycky byla sranda a dobře se mi stebou psalo. Každý den jsem se těšila, až tě tam zase uvidím. *Andílek*. Bohužel jsem teď přestala hrát, protože jsem to s tím hraním trochu přehnala a už nemám takovou chuť do hraní, jako minule. Doufám, že mě to zase chytne, protože jsem si to tam díky tobě opravdu hodně užívala ;).
Mám tě prostě ráda a doufám, že ti to na SP vydrží. Smile
Teczka83
Citace
Hetka23 napsal:

Takže Smile Co k tomu říct...krásná vizitka :D Vůůbec jsem nečekala,že tam budu napsaná čumím Nemůžu .. Ale ne Smile Si pohodový,správný chlap a tvrdě si stojíš za svým názorem.
Já taky teda doufám,že se někdy sejdeme Smile
A ty jsi přečetl Hunger Games ? čumím Mazec Smile
I Harry Potter je dobrý Smile Jsem ráda,že tu je někdo,kdo nemá napsané ve vizitce : Literatura : Neznám,Co to je ? o.O a jiné .. :D

Díky za koment
Upravil/a Teczka83 dne 06.06.2014 20:56
Teczka83
Citace
AjanCZ napsal:

Tak nakonec sis tu vizitku přece jen obnovil. :D
Když jsem stebou hrála na serveru, vždycky byla sranda a dobře se mi stebou psalo. Každý den jsem se těšila, až tě tam zase uvidím. *Andílek*. Bohužel jsem teď přestala hrát, protože jsem to s tím hraním trochu přehnala a už nemám takovou chuť do hraní, jako minule. Doufám, že mě to zase chytne, protože jsem si to tam díky tobě opravdu hodně užívala ;).
Mám tě prostě ráda a doufám, že ti to na SP vydrží. Smile

Andrej děkuju Smile. Myslel jsem, že komentář nenapíšeš. Škoda že nehraješ. A taky doufám, že Tě to aspoň na chvilku zase chytne Smile
Fantasy
Citace
Teczka83 napsal:

Fantasy, more, na tebe jsem zapoměl, hned upravím :D

Jsem poctěn, jak psal Eddo, taky k tobě mám respekt a těším se až si zase zahrajeme. :D
Teczka83
Fantasy, poctěn být opravdu nemusíš Smile. Já jsem věděl, že mi tam někdo chybí, ale jenom jsem si nemohl vzpomenout na nick To jsem nechtěl
Zrušený účet
Asi jediná vizitka, kterou jsem si přečetla do konce. :D
Velmi pěkná a originální. Palec nahoru
Jinak co říct. Dřív jsme se spolu bavili, pak to začalo nějak skřípat, ale už je to v pohodě. Sice si na serveru řekneme jen ahoj, ale mě to stačí. A nemusím mít špatné svědomí, že mě někdo nenávidí. :D
Jak jsem se dočetla, tak bydlíš na druhé straně ČR. :D
Jsi mechanik joo ? Pojď ke mě do firmy. heheheee A nažeň tam i Hetku, mě neposlouchá. :D
Netušila jsem, že mě tam napíšeš po tom co se stalo. čumím Ale díky. Smile
Suprový hráč i člověk. ;)
Upravil/a Zrušený účet dne 11.05.2014 22:01
Ameli1
Pěkná vizitka, super hráč a bývalý kolega admin :D
Máš to pěkně zpracovaný Palec nahoru
Mamba
Pan Vykřičník. Máš muj respekt chlape Smile.YES
Upravil/a Mamba dne 12.05.2014 22:35
Majky_
Stylová vizitka Smile

Jako hráč si myslím, že si s Tebou rozmím, hlavně na konverzace typu rohlík v klávesnici :D :D

Pěkný! Víc takových lidí na SP, ne ty "s kýblíčekm" :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
Teczka83
Moc děkuju za komentáře Smile
Upravil/a Teczka83 dne 06.06.2014 20:56
dpq7WImm8w
Pěkná originální vizitka.
Co se týká Tebe, jsi v pohodě a dá se s tebou hodně rozumně poklábosit.
Celkem mě štve, jak jsme se jednou neshodli a od té doby to není co bylo, každopádně pořád jeden z mála hráčů, které na serveru rád vidím.
Hi
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů