Informace o serveru
Číst diskuzi
|
SpaktosF5-vizitka
|
|
| Frank |
Přidané 15.05.2014 14:23
|
![]() Příspěvků: 19
Založený: 21.01.14
|
Serverové Info Váš nick na serveru: SpaktosF5 Odehrané hodiny na serveru: 488h na SP ![]() Váš bankovní obnos: 18 500 000 -/+ ![]() Nasbíráno marihuany: 1g Vlastním dům číslo: 474 Neprodám ![]() Vlastním hotel číslo: pokoj v dillimore Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem Můj oblíbený administrátor: Smetyx,_under,fifapk Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /ls,lv,sf, /port , /mojeakce , /getid Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod rally,/zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: zavody,kopec smrti,tuning atd Mé oblíbené vozidlo: sandking,sultan,nrg-500 Má oblíbená práce na serveru: terorista,voják,právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 webové informace Váš nick na webu: SpaktosF5 Vloženo komentářů : 6 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru : 23 *PEPSI* Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Pravidla ![]() osobní stránka Jméno: Tomáš Příjmení: Auda Datum narození: 28.3.2000 Věk: 14 Kontakty: tomas.auda1 Kraj : Jihomoravský kraj, Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: víc jak 10 Stav : Svobodný Zaměstnání : Student Jazyky: Čeština,trochu Angličtina a Němčina Děti : chci mít Kde bydlím : v bytě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): libi se mi ale radči ho nechcu *11*Infomace o moji Povaze Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert, introvert Moje povaha: Aktivní, bavící, přátelský, spolehlivý, upřímný, veselý, vůdčí, Informace o mojí postavě Výška: 175cm +/- Hmotnost: 65kg +/- Postava: sportovní Barva očí: hnědo zelená Barva vlasů: hnědý Brýle: nosím stále Na těle mám: pupik a bradavky *PEPSI* Vousy: nemám Fotografie : nebudu se ukazovat Závislosti Kouření: ani nechci Alkohol: abstinent Sex: ne Závislosti: Auta, dobré jídlo,Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, sport, televize, moje zájmy a co mám doma Zájmy: zábava,sport Sport: Florbal a fotball Literatura : občas čtu na pc Hudba : remix atd Zvíře: pes Můj styl Moje motto: nebud lempl/noob ale ![]() Moje webová stránka: nemám Životní cíl: vydělat co nejvíc peněz Co nesnáším: namyšlený kluky/holky Co miluji: holky,zvířata atd Oblíbená muzika: http://youtube.com/watch?v=8sPj0Ic8KQ8 Oblíbené jídlo: pizza,špagety a řízek Oblíbené pití: Kofola,pepsi,toptopic Oblíbený film: avatar,transformers prostě akční filmy a horory Oblíbená kniha: nemám Oblíbené oblečení: něco normálního Oblíbená barva: červená,modrá Kámoši ze servru Zoldik *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* KuryrCZ ![]() Frankestein ![]() trochu Predys ![]() Xendr
Upravil/a Frank dne 18.05.2014 10:43 |
|
|
|
| RavenSK |
Přidané 15.05.2014 14:53
|
![]() Příspěvků: 237
Založený: 22.03.14
|
Strašne krátka vizitka, iba server info? Chýba mi tam tá grafická úprava, dorob si to. |
|
|
|
| Frank |
Přidané 15.05.2014 15:41
|
![]() Příspěvků: 19
Založený: 21.01.14
|
už jsem ju dokončil!!
|
|