Informácie o serveri
Čítať tému
T3M
|
|
T3M |
Pridané 20.05.2014 14:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 13
Založený: 12.12.13
|
Váš nick na serveru:T3M Odehrané hodiny na serveru ![]() ![]() Váš bankovní obnos:skoro 5 mwga ![]() Nasbíráno marihuany:nesbírám Vlastním dům číslo: nemám Můj oblíbený administrátor:nemám žádnýho oblíbenýho všcihni jsou svým způsobem SUPER ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /sf /lv /help ![]() Moje nejóblibenější akce serveru:ten co vyhraju ![]() ![]() Mé oblíbené vozidlo:Sandking.Cheetah,Infernus Má oblíbená práce na serveru ![]() ![]() Vaše osobní stránka Jméno:Tomáš [color=#0000ff]Příjmení:****ásek ![]() Datum narození: 21.11.1996 Věk:17 Kontakty:skpye:tomotoxxx Kraj:Olomoucký Kolik mám zhruba kamarádů:opravdových málo ![]() Stav:nezadaný :O ![]() Vzdělání:jsem na střední ![]() Kde bydlím:V Rokytnici u Přerova :3 ![]() ![]() Sexuální orientace:Hetero [/color]:3 *COOOOL* ♫Informace o Vaší postavě♪ Výška:176 Hmotnost:68 Postava: sportovní Barva očí:hnědá Barva vlasů:hnědá Brýle: nosím B). Fotografie:možná někdy ![]() ![]() [color=#00ffcc]Závislosti Kouření:občas si dám ![]() Alkohol: áno ![]() Sex: ![]() ![]() ![]() Závislosti: Házená,Fotbal,SP,Párty,FB je toho víc asi ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Holky :* ![]() Sport:Házená Hudba:Hip hop,rock.. Zvíře ![]() ![]() ![]() Můj styl Moje motto:Never back down Moje webová stránka:nemamzadnou.cz ![]() Životní cíl:mít co chci ![]() ![]() Co nesnáším:namyšlenost Co miluji:HIMYM Simpsonovi TopGear ![]() Oblíbená muzika:To co se mi líbí Oblíbené jídlo:Humr ![]() Oblíbené pití ![]() ![]() Oblíbený film:Transforemrs všechny díly...Rychle a Zběsile taky všechny :3 ![]() Oblíbená kniha:nečtu ![]() Oblíbené oblečení:to co mám na sobě ![]() Oblíbená barva:asi modrá MÝ KAMARÁDI VE HŘE? ScareyBean:naučil mě jak nejlíp vydělat Chicago_Girl:nejlíp se mi s ní píše ![]() ![]() ![]() Eddyts:Naučil mě jak obchodovat,jak obsluhovat firmu a tak Smile Diesel (frajer kterýho jsem okradl a dostal permu ![]() Je jich víc ale nějak si nedokážu vzpomenout na nicky ![]() Upravil T3M dňa 20.05.2014 14:59 |
|
|
Ruda |
Pridané 20.05.2014 15:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Na rovinu: Podobnou vizitku bych čekal od 14 letých, ale ne od 17 letýho. Jeden smajlík vedle druhýho, nevypadá to hezky, máš tam strašně moc chyb. Gramatické chyby, za dvojtečkama nemáš mezery. A celkově to na mě působí upatlaně. Měl sis dát víc záležet než to začneš cpát i do shoutboxu. |
|
|
T3M |
Pridané 20.05.2014 15:26
|
|
Citácia Ruda napsal: Máš pravdu no těch smajlů jsem tam mohl dát míň |
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 20.05.2014 16:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
Prevedenie hnusné. Nepáči sa mi to. Vela smajlov, BB kódy dodrbané. Súhlas s Rudou. |
|
|
T3M |
Pridané 20.05.2014 17:10
|
|
Přepíšu ji...máte pravdu hnusná vizitka |
|
Prejdite na fórum:
Anketa