Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Srázek?
Teczka83
Zdravíčko panáčkové,

Při telefonické debatě jsme se s Wlčákem rozhodli opět uspořádat něco jako sraz lid z SP. Toto je zatím předběžné a proto se to zde bude postupně doplňovat a upravovat. Srázek by probíhal v duchu léta. Takže ohníček, grilování, pivíčko...
Sraz by se uskutečnil někde ve středních Čechách(Praha - východ). A předběžně by se dalo říct, že konat by se mohl někdy v půlce července (pro Slováky 7. měsíc v roce). Žádná velká chlastačka. Prostě takový posezeníčko a pokecáníčko. Není to povinné. Prostě kdo může, přijede, kdo ne tak ne.

Edit od Wlčáka: Tak zatím mám předběžně domluvenou rybářskou chajdu kousek od Mělníka (dostupnost autobusem z Prahy a Mělníka výborná) dost místa na nějaké míčové hry a domluvený príma Gril :D

Pak mám ještě předběžně domluvené místo v kempu na okraji Prahy.

Upravil/a Teczka83 dne 08.06.2014 12:30
asthenic
Citace
Žádná velká chlastačka.

Keby to bola irónia tak prídem, ale inak. :D Čajový mejchánek si urobím aj v domčeku pre bábiky. :D
Upravil/a asthenic dne 01.06.2014 14:58
Fatalqo_
chtěl bych se zeptat jestli někdy neudělat v ostravě nebo tak Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
WareiD
Kde přesněji?
wlcacek
Jak psal Tečka, žádná velká chlastačka. ukroutilo by se nějaký kuře, kus vepřového, nějaký ten sedlčanský pepík, nějaké to pivčo by též nebyl problém a k dispozici bude točená malinovka

Střední čechy, resp. Praha východ..
ViktoreK
Zase? :D Nemám problém, akorát většinu prázdnin jsem nedostupný, tak uvidíme, jestli by datum vyhovovalo Smile Půlka července vypadá schůdně, místo konání taky Smile
WareiD
Přijedu na kole :D
Teczka83
Prosím o komentáře týkající se srázku. Děkuji Smile. Střední čechy jsou dostupné většin hráčů, proto tohle místo.
HeWhoMustNotBeNamed
Chvíli jsem i uvažoval o tom, že bych možná i dorazil, ale prázdniny.. To budu buď někde venku, nebo na dovolených, takže nesázim na to, že tam někdo příjde. Ale tak, možná se pletu. :D
Yamatino108
Jéj vtedy sa chystám akurát do Prahy tak uvidím.Podla toho kedy sa to bude konať.
caseyy_
Mal som ísť do Česka, idem opačne do Anglicka. Takže sa zabavte i za mňa. A pozor. Z piva je velké bruško. Hulala
NeXus
No, na rozdíl od minulýho srazu už je mi 15 a nepřidávám si kvůli AT 1 rok, ale stejně je pro mě problém dorazit do Prahy ze severu...
Teczka83
Citace
NeXus napsal:

No, na rozdíl od minulýho srazu už je mi 15 a nepřidávám si kvůli AT 1 rok, ale stejně je pro mě problém dorazit do Prahy ze severu...

Košťany-Praha cca 110 kilometrů. A já pojedu autem, takže nemám problém přibrat spolujezdce
err0rk0
Citace
Pixel napsal:

To budu buď někde venku, nebo na dovolených

:D:D:D:D

Chtělo by to nějakého milionáře, který by vzal všechny na dovolenou. :D
NeXus
Citace
Teczka83 napsal:

Citace
NeXus napsal:

Košťany-Praha cca 110 kilometrů. A já pojedu autem, takže nemám problém přibrat spolujezdce

Počkám tedy na termín
Brutalus
Taky jsem uvažoval a pak jsem zjistil, že bydlím na moravě Sad
Ruda
Zdarec,
tak jakože určitě bych dorazil, pokud mi to škola(reparát) dovolí, ale nečekám že toto nějak dopadne. Tyhle dvoudenní akce dřív moc nedopadli. Smile Spíš bych ocenil sraz na styl CzSK.
Teczka83
Tohle by se týkalo pouze soboty. Do druhého dne by mohli zůstat jen ti co by chtěli Smile
Ruda
Jo, to by pak celkem šlo. Ale když už teda chcete grilovat atd. atd. tak bych asi zůstal i přes noc, bylo by docela blbý končit kolem 6 a jet domů-
Fatalqo_
Tečko a bude někdy i v ostravě ?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%