Informácie o serveri
Čítať tému
vizitka- [S]wag_
|
|
Koky |
Pridané 20.06.2014 22:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 243
Založený: 08.02.14
|
![]() Váš nick na serveru: [S]wag_ Odehrané hodiny na serveru :650 + Váš bankovní obnos: nyní 500k Nasbíráno marihuany:8g Vlastním dům číslo: -- Vlastním hotel číslo: nyní nevlastím. Momentálně jsem šéfem/členem gangu:La Mara Salvatrucha Můj oblíbený administrátor: ATomas, wlcacek, DoMiNo, yaroush,Respiič, f86, V12, xena, Tumik Kikush Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/info, /kill, /admins, /zavod, /lv, /sf Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod bridge, rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec smrti ![]() Mé oblíbené vozidlo: sultan, infernus, bullet, elegy Má oblíbená práce na serveru: terorista, právník, mechanik, kamionista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 ![]() Váš nick na webu: Tom10122000 Vloženo komentářů :3 Vloženo příspěvků ve fóru: 131 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: všechna jsou dobrá. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : klik ![]() ![]() Jméno:Tomáš Příjmení:****** (jen wlk a ATomas ho znají) Datum narození: jak napovídá můj nick: 10.12.2000 Věk:14 Kontakty: skype: xtom.kli1 Kraj : Královehradecký kraj [img]http://img1.hokej.cz/static/files/clanky/2013/7/mountfield-hk-logo-big-wp_main.png[/img] Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: těch doopravdových málo Stav : Svobodný Zaměstnání : študentík Vzdělání : Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, slovenština Děti : budou Kde bydlím : V domě ![]() S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka : --- Informace Vaší povahy Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní, bavící,, přátelská, přesvědčivá spolehlivá, taktní, ulítlá, upřímná, [color=#cc0000]neposlušná [/color] Informace o Vaší postavě Výška:160cm Hmotnost:61kg ![]() Postava: štíhlá, sportovní ![]() Barva očí:modrá Barva vlasů:hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: nic Vousy: budou, ale je ještě čas Fotografie :by se ti líbilo. ![]() Kouření: na to mám čas Alkohol:max. na silvestra Sex: ne ne ![]() Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika ![]() Zájmy ![]() Sport:fotbal ![]() Literatura : já a číst ![]() ![]() Hudba : to co je moderní. Zvíře:nemám ![]() Můj styl: to co je v modě Moje motto: co můžeš odložit odlož na včera. ![]() Životní cíl:být programátor Co nesnáším ![]() Co miluji: muziku, SP, fotbal Oblíbená muzika: to co se hraje v radiu Oblíbené jídlo: pizza, hamburger, palačinky *PIZZAMNAM* Oblíbené pití:cola, kofola voda, sprite, fanta, ledový čaj ![]() Oblíbený film: taxi:1,2,3,4 Oblíbená kniha: ------ Oblíbené oblečení: kraťasy, tričko, ponožky v sandálech ![]() Oblíbená barva: modrá, černá Upravil Koky dňa 22.12.2014 11:56 |
|
|
Vikush |
Pridané 21.06.2014 00:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Pekná vizitka, farebná, dal si si záležať. Ako hráča ťa nepoznám, alebo teda nepamätám si.. na to že máš 350hodín ![]() ![]() |
|
|
Koky |
Pridané 21.06.2014 10:46
|
|
dík ![]() |
|
|
caseyy_ |
Pridané 21.06.2014 10:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 510
Založený: 28.05.14
|
Citácia Příjmení:****** (jen wlk a ATomas ) WTF? ![]() |
|
|
Koky |
Pridané 21.06.2014 11:55
|
|
je to tak ![]() ![]() ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 07.07.2014 14:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
A co třeba rodiče, Ty to neví ? ![]() |
|
|
_ReMinGtoN_ |
Pridané 07.07.2014 14:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 337
Založený: 14.12.13
|
Pane bože lidi, když už děláte nějakou práci, tak si na ní dejte záležet, ať to pak nevypadá takhle.. |
|
|
AlinoLEk |
Pridané 12.07.2014 21:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 171
Založený: 30.12.12
|
To je vizitka? Ako hovorí Remington, nedal si si záležať.. Ako hráča ťa poznám, no ale nič moc ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!