Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - BeaBoyCZ
|
|
| BeaBoy |
Přidané 25.06.2014 20:06
|
![]() Příspěvků: 2
Založený: 20.06.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: BeaBoyCZ Odehrané hodiny na serveru: 120 + (dřive sem měl 600+) Váš bankovní obnos: Cca 4 000 000 (červen) Nasbíráno marihuany: 52 g Vlastním dům číslo: 385 - Jihovýchodní Los Santos Vlastním hotel číslo: ...... Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ....... Můj oblíbený administrátor: zde výběr Patres , Tumik Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /piss , /sit 2 , /q Můj nejoblíbenější event serveru : Zavod Kanál Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kombajn smrti Mé oblíbené vozidlo: Alpha , Hustler , Hermes Má oblíbená práce na serveru: Hasič , Novinář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 1 Vaše webové informace Váš nick na webu: BeaBoy Vloženo komentářů : [Stále se mění] Vloženo příspěvků ve fóru : [Stále se mění] Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ..... Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : ... Vaše osobní stránka Jméno: Martin Příjmení: Kocourek Datum narození: .... Věk: .... Kontakty: FaceBook : Martin Kocourek Kraj : Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Kamaradek tak 15 ale opravdovych 7 kamošu mam cca 7 celkověStav : Svobodný Zaměstnání : Student ZŠ Vzdělání : zatím žadné - Základní škola Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Slovenština Děti : Nemám Kde bydlím : V Brně v bytě S kým bydlím : s rodiči Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka : Ja neviem uš ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní , Zábavná , Bavičská , Nenáladová Informace o Vaší postavě Výška: 181 cm Hmotnost: 59 kg Postava: Hubená, sportovní, Barva očí: Hnědo-Zelená Barva vlasů: Tmavě hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kuži Vousy: Žadné Fotografie : https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/h...4059_n.jpg Závislosti : PC , Playstation , PSP , Energy drinks , superpařba Kouření: (není mi 18) A navíc nikdy nechci Alkohol: Nepiju Sex: Ne Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: olky FB , Gaming všeho druhu Sport: Již 8 let se věnuji atletice Literatura : Komixy , detektivní Hudba : HipHop , Pop Zvíře: Kralíček Oskar ![]() Můj styl Moje motto: Nelituj toho co si udělal protože v tu chvíly jsi to tak chtěl ![]() Moje webová stránka: https://facebook.com/martin.kocourek.908 Životní cíl: Založit rodinu , Uspešně žit a dělat to co mě baví Co nesnáším: Kidy co ruší mise . Vztahy s trvanlivostí života Jepice ... Co miluji: Super vztah , Kamaradství , a prazdniny !! ![]() Oblíbená muzika: Atmo - Andělé a jinak mám rad Flo Ridu Oblíbené jídlo: Longer (KFC) Oblíbené pití: Monster ED Oblíbený film: Postradatelní 2 , Need for speed Oblíbená kniha: Harry Potter Oblíbené oblečení: Kratase s motivem palmy , Addidas Neon . A slušný triko + snapback Oblíbená barva: Limetově zelená Upravil/a BeaBoy dne 25.06.2014 20:54 |
|
|
|
| Cthulhu |
Přidané 26.06.2014 04:13
|
![]() Příspěvků: 257
Založený: 01.07.13
|
Vizitka je taková nemastná , neslaná , prostě nezaujme.. Jinak máš pěkně barvy. |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.