Informace o serveru
Číst diskuzi
Czipisek // vizitka starého pardála!
|
|
Czipisek |
Přidané 17.03.2011 21:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 1804
Založený: 19.02.11
|
[img]http://i.imgur.com/ow252di.png[/img] Never ending story, buddy. [img]http://i.imgur.com/oPYOq3J.png[/img] První připojení na SP: 21.11.2010 První kamarád kterého jsem na SP poznal: KeepSmilling První administrátor kterého jsem na SP poznal: Teczka83 První nick se kterým jsem se připojil: John_Colter První registrace na novém webu: 19.2.2011 v 19:45 - 3 registrovaný na webu První vstup do AT: 16.3.2011 První ban: Tuším, že na 50 hodin za tehdejší odtahování aut od domu, čmajznul jsem Cheetah Lapourovi a zabanoval mne lofastek ![]() Druhý vstup do AT: 10.3.2013 Hlavní administrátoři které jsem za své působení zažil: Wojta, RocketLauncherSs (2010), lofastek, RocketLauncherSs (2012), wlcacek, Blondak, Kapo, Pixel, err0rk0, Brutalus Třetí vstup do AT: 30.6.2014 a odchod: listopad Funkce které jsem absolovoval: Server Admin, Správce podvodů, Žurnalista, Porotce UnBanů, Moderátor Fóra, Video Poradce [img]http://i.imgur.com/Oq1TAAH.png[/img] Grizzly - Můžeš to brát i jako svůj osobní úspěch, že jsem tě v tomhle seznámku hodil před lofase, bez jakejchkoliv výtek, můžu říct, že jsi nejlepší člověk kterýho jsem tady poznal, rozumíme si spolu snad nejvíc, tolik provolanejch hodin na skypu, tolik srandy na serveru, prostě top. Nikdy nebudu litovat toho, co jsme prožili ani toho, že jsem tě poznal. Díky za vše brácho! lofastek - Bezkonkurenční člověk, díky za vše. [J]effo - Ty tu nesmíš chybět, kamarádi už od dětství, jak v reálu tak na SP. wlcacek - jeden z nejrozumnějších a nejpohodovějších lidí co jsem na SP potkal, díky za vše _Blondak_ - díky za šanci k opětovnému vstupu do AT UnknownGamer - človíček ke kterému mám obrovskou důvěru a respekt, hodiny provolané na skypu a spousta srandy, jsem rád, že jsem Tě poznal geroid / Gero - od začátku jsme si sedli, do teď jsme v kontaktu a sdílíem názory, díky moc bylinkáři dee - taktéž kamarád od dětství, škoda, že už nehraje ChooSe - Ty & Dan, důležitý lidi, díky za vše Staří pardálové ze starýho AT - GaToo, Benny14, TINO, kapr, CZ_Shoot, laraques, jatkar, ShaKi, niko, retrouch a další... _Milka_ - s ní jsem zažil moc fajn chvilky Pixel - Máme toho za sebou až moc, ty věci už nechci nikdy vyhrabávat, bylo to na ****, teď už je to fajn, těším se na nějakou další spolupráci, jsi fajn týpek a jako moje vedení Tě respektuju, je s Tebou **** Nylez / RocketLauncherSs - taky neskutečná minulost, byla sranda, pamatuju naše hraní CoDka, pohodář Doslova a do písmene celý BSG gang ještě ze starého gang systému - nejpohodovější parta lidí, perfektní gang @ngel - rozumná holka co to má v hlavě sakra srovnaný, od začátku jsme si také sedli ShooterCZ / rgn / Florida - fajn kluk, pamatuju si jak jsme se rafli, když do AT vybrali mně a Tebe lofas vzal až po dvou týdnech, byla to pakárna, nevím co se s Tebou stalo, ale kontakt jsem na Tebe ztratil KeepSmiling - první člověk se kterým jsem se na SP aktivně bavil a který byl také jednou z příčin mého, řekněme proslavení na SP v mých začátcích Teczka83 - moc pohodovej člověk se kterým jsem prožil skvělý necelý rok v AT, škoda, že jsi tehdy odešel Tress - pohodovej ožrala, fajn chvilky to byly Eddo - člověk kterýho maximálně respektuju, i přes pár sporů, jsme si k sobě nějak vždycky našli cestu, udělal jsi pro mě první poslední když jsem byl v největších sračkách a a to Tě tady moc cením Dj_Fasty - člověk kterej mě podporoval v jednom tehdejším sporu (nebudu jmenovat) a společně s kaprem dokázal pravdu mé nevinny Trick -Taky jeden z borců, co pro mě něco znamenají _PrOKill_ - jeden z největších kamarádů ze SP Fight & SVK Killer - také jeden z nejlepších kamarádů ze SP Bouc3k - i přes pár konfliktů Tě beru jako fajn týpka a respektuju Tě Fugi - od útlých začátků jeden z nejlepších lidí, bavíme se už nějakej ten rok a já Tě maximálně respektuju a beru Tě za fajn borce Prisoner_xD - škoda, že jsi skončil, byl jsi fajn chlap Paladino - kamarád od dob co jsem začal, fajn člověk Každopádně spousta dalších kamarádů jako.. keRRy, BTears, CzSK, NeXus, Anti, Luka$, Dj_Shock, Ajo82, Ashok, darkwarmaster, Ginger, LeGacy, [UpLoad], FUNREAL, Exie, [D]ance, mazednik, Deynor, luki, Koldy, Tuhy, Viktorek, Sh0ck, Detroit, Vasilka, Pitras, sK, LofasCZE, Canyon, Janci, gjh, Undertaker, Danger, Loading, stinG, [GPH]thc, spam, err0rk0, Tr1xmy, patazzko, Xkol, Ruda Král, Hotte, Vlk_Junior, WendiS, Nicolas, Julian, Barborka, Wanty, Thor, Rio, Raiden, uTukan, LOL_Noob / funnky, f86, Load, aure, Paladino.. a spousta dalších.. Budu vás ještě dopisovat, protože je Vás hrozně moc a pamět je na Vás krátká, takže se prosím Vás nenaserte, pokud tam zrovna nejste, opravdu jsem na Vás nezapomněl úmyslně. ![]() [img]http://i.imgur.com/SOQF2o6.png[/img] Váš nick na serveru: Czipisek Odehrané hodiny na serveru: cca. 1500 (dohromady i s bývalým účtem cca. 2600 hodin) Váš bankovní obnos: ??? Nasbíráno marihuany: ??? Vlastním dům číslo: ??? Vlastním hotel číslo: ??? Momentálně jsem šéfem/členem gangu: XXX Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /admins, /mute, /hide, /q Můj nejoblíbenější event serveru: závod Bridge, deathmatch Museum Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Legendární kopec smrti. Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Voodoo. Má oblíbená práce na serveru: Taxikář, Kamioňák. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Z pohledu hráče jako celek: XXX [img]http://i.imgur.com/D7T9nSN.png[/img] Váš nick na webu: Czipisek Vloženo komentářů: 100+ Vloženo příspěvků ve fóru: 1800+ Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Moje vizitka, ofc. Určitě pravidla webu a serveru. [img]http://i.imgur.com/GhAkEFL.png[/img] Jméno: Jindřich Příjmení: Zvolánek Zaměstnání: Health & lifestyle coach s přesahem k mentálnímu coachingu, designér, naturální sportovec. Vzdělání: Střední s maturitou. Jazyky: Čeština, angličtina, slovenština, ruština. Zájmy: Naturální kulturistika, kde jsem v rámci kategorie physique posbíral už 15 cenných kovů, biohacking, spiritualita, knihy, self-development Kde bydlím: Praha 2. Poznámka: Mám rád koně. ![]() The best crew ever. [img]http://upnito.sk/0/q4evnmpnq3ahhkgufwcb22rgtudemt8s.png[/img] ![]() Upravil/a Czipisek dne 23.01.2020 16:48 |
|
|
Kapo |
Přidané 17.03.2011 21:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 2240
Založený: 20.02.11
|
Si super admin, good vizitoš ![]() |
|
|
Czipisek |
Přidané 17.03.2011 21:17
|
|
Citace _MiRoSvK_ napsal: Natož že jsem admin sotva den tak ti děkuji ![]() |
|
|
Flo_rida |
Přidané 17.03.2011 21:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 614
|
Dobrej admin a kolega ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 20.03.2011 21:13
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 20.03.2011 22:21
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
hm...nemám tě rád ![]() |
|
|
Czipisek |
Přidané 21.03.2011 18:35
|
|
Citace @ngel napsal: Díky @ngel ![]() Citace Dj_Fasty napsal: Ou díky ![]() Upravil/a Czipisek dne 06.07.2013 12:12 |
|
|
Czipisek |
Přidané 21.03.2011 18:40
|
|
Citace Eddo napsal: Ej Eddouš ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 31.03.2011 20:13
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
msm len JEDNo slovo [bcolor=#ff0033]SI SUPER[/bcolor] |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 31.03.2011 20:16
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Jeden z mojich najlepšich priatelov na SP ![]() díky že my robiš dobrú hru ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 31.03.2011 20:17
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Vizitka *Dobrá práce* , dobrý admin. Neni čo dodať. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 31.03.2011 20:41
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
[bcolor=#3300ff]j GOOD admin a ktomu este GOOD kamos ![]() |
|
|
RocketLauncherSs |
Přidané 31.03.2011 21:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 1212
|
Nechť se ti daří a ať nervy na tobě nehrají prim. ![]() |
|
|
smetyx |
Přidané 31.03.2011 21:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 927
Založený: 26.03.11
|
Pěkná vizitka,nezneužívej práva a hlavně aby ti neruply nervy jako mě,bohužel mam to v genech sem prostě nervák ![]() ![]() |
|
|
Czipisek |
Přidané 31.03.2011 21:43
|
|
Citace smetyx napsal: Díky Smeťáku ![]() |
|
|
Flo_rida |