Informácie o serveri
Čítať tému
|
Moje vizitka
|
|
| Ainols |
Pridané 27.06.2014 14:30
|
![]() Príspevkov: 18
Založený: 26.06.14
|
![]() Váš nick na serveru: Ainols Odehrané hodiny na serveru: Už nevím ![]() Váš bankovní obnos 1 000 000 $ Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: DoMiNo,Jiry Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise /port Můj nejoblíbenější event serveru /Zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod Mé oblíbené vozidlo: Je jich moc. ![]() Má oblíbená práce na serveru: TRUCKING ![]() Jméno: Robin Datum narození: 23.4.2000 Věk:14 Kraj :Moravskoslezský . Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně!! :* Stav : Svobodný. Zaměstnání : Student Vzdělání: Ješte studuji!! Jazyky:Čeština, angličtina, němčina Kde bydlím : V bytě S kým bydlím : S rodiči ![]() Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Moje povaha: bavící, bezstarostná, neústupná,podporující, poslušná, přátelská, stydlivá občas, veselá, ![]() Výška: kolem 165cm Hmotnost: 64kgcca Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji ![]() Zájmy:PC,kamarádi, sport Sport: hokej!! Literatura:dobrodrůžo Hudba : HiP HoP, RAP Zvíře: Kočka :3 ![]() Děkuji za přečteni !!
Upravil Ainols dňa 05.09.2014 14:16 |
|
|
|
| Tourran |
Pridané 27.06.2014 14:32
|
![]() Príspevkov: 43
Založený: 18.10.13
|
pěkná vizitka *Dobrá práce* fakt kvalitka |
|
|
|
| Geroj |
Pridané 27.06.2014 14:34
|
![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Nenavážaj sa do neho za to... len si pripravil formulár a bude to postupne vyplňovať Aj ked hráča nepoznám.
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov