Informácie o serveri
Čítať tému
|
_[H]appy[G]amer_
|
|
| AntiPlay |
Pridané 29.06.2014 10:31
|
![]() Príspevkov: 36
Založený: 21.06.14
|
Vaše serverové informace
Váš nick na serveru: _[H]appy[G]amer_ Odehrané hodiny na serveru: 25hod Váš bankovní obnos: Neustale sa zvečšuje Nasbíráno marihuany: Nezbieram marihuanu Vlastním dům číslo: Zatial nemam ziadny Vlastním hotel číslo: Nemam auto, nemam hotel ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy ma nezaujimaju Můj oblíbený administrátor: Vsetci sú moji oblubený Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise,/kill,/q Můj nejoblíbenější event serveru: /Dm airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Bullet,Sultan,Uranus Má oblíbená práce na serveru: Rybár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1*-nestaram sa do adminov len si hram Vaše webové informace Váš nick na webu: AntiPlay Vloženo komentářů: Keď vás to zaujíma tak sa pozrite sami ![]() Vloženo příspěvků ve fóru : Keď vás to zaujíma tak sa pozrite sam Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Screenujem si len veci ktore by mi mohli zmiznut Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nepozeram videa Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Nechce sa mi hladať to čo som nenapisal ja ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Lukáš Příjmení: ![]() Datum narození: 1.2.1999 Věk: 15 Kraj: Bratislavský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravích je málo Stav: Slobodný Zaměstnání: Studend Vzdělání: Základní Jazyky: Slovenčina, Čeština, Angličtina, němčina Děti : Chcem mať Kde bydlím: V dome, čo ste si misleli že na ulici ? ![]() S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Nemam rad sestru !!! ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Bavíci Informace o Vaší postavě Výška: 175cm Hmotnost: 62kg Postava: Sportovní Barva očí: Hnedé Barva vlasů: Čierna Brýle: Niesom slepý ![]() Na těle mám: Telo ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti Kouření: Fuj HNUS Alkohol: Niekedy Sex: Ne Závislosti: FutBal,Pc,Hokej,Bazen Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport,Mobil,Pc,SP Sport: Futbal,Florbal,Hokej Literatura: Necitam keď čitam tak sa vždy unudím do smrti Hudba: Počúvam všetko co ide na FunRadio Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Pre ****a každý **** Moje webová stránka: Netvorim webove stránky Životní cíl: Žiť do smrti ![]() Co nesnáším: Kidov na SP Co miluji: Hudbu Oblíbená muzika: Original English Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Voda z vodovodu Oblíbený film: Harry Potter and the Deathly Hallows 2 in English Language Oblíbená kniha: Nemam rad knihy Oblíbené oblečení: Všetko čo mam v skriny Oblíbená barva: Zelená !!! Upravil AntiPlay dňa 29.06.2014 11:27 |
|
|
|
| Streichholz98 |
Pridané 29.06.2014 10:46
|
![]() Príspevkov: 59
Založený: 05.01.14
|
Oničom....
|
|
|
|
| Yamatino108 |
Pridané 29.06.2014 10:50
|
![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
Vizitka nna úrovni tvojho správania .Nemám viac čo dodať.
|
|
|
|
| Fatalqo_ |
Pridané 29.06.2014 10:52
|
![]() Príspevkov: 820
Založený: 12.03.14
|
Nevím jestli na tom děláš ale ted to je uplně k ničemu
|
|
|
|
| Cthulhu |
Pridané 29.06.2014 11:05
|
![]() Príspevkov: 257
Založený: 01.07.13
|
Vizitka je o tom , aby jsme se mohli něco dozvědět o tobě a od tebe. Né , že tam napíšeš ať si dáme /getid na serveru... Vizitka Je z části barevná a z části bíla prostě je k ničemu... A nevím , jestli to děláš schválně , ale ty gramatický chyby si oprav... |
|
|
|
| eR_ |
Pridané 29.06.2014 11:25
|
![]() Príspevkov: 255
Založený: 18.11.13
|
Nuffik, to vystihol... proste vizitka nestoji ani za precitanie, odbuchal si to a tu druhu polovicu vizitky si nechal len tak? urcite to prerob lebo takto clovek precita 2 riadky a dalej nema chut citat |
|
|
|
| AntiPlay |
Pridané 29.06.2014 11:26
|
![]() Príspevkov: 36
Založený: 21.06.14
|
omg začnem to robit a hneď negativne prispevky |
|
|
|
| Stefkoo |
Pridané 24.07.2014 07:56
|
![]() Príspevkov: 111
Založený: 25.04.14
|
aspoň vidím na akej si úrovni.. zasratý kid ktorý mi šlohol dom a auto.. -_- milujem tieto deti... |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.