Informace o serveru
Číst diskuzi
|
KrtkO vizitka :)
|
|
| KrtkO |
Přidané 09.07.2014 14:00
|
![]() Příspěvků: 75
Založený: 04.04.13
|
Moje serverové informácie Váš nick na serveru: [K]rt_kO Odehrané hodiny na serveru: 100+ Váš bankovní obnos: 30 000 000$ +/- Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: Stále iní ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Niesom v gangu ale plánujem nejaký najsť Můj oblíbený administrátor: Kikush,Xena, Janci, Tumik,RedGinger,GaUner,Luky_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /sf /garaz /zakaznik Můj nejoblíbenější event serveru : Závod SA Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultán,Cheetah,Elegy Má oblíbená práce na serveru: Yakuza, Terorista, Taxikář, Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2 Moje webové informácie Váš nick na webu:KrtkO Vloženo komentářů : 1 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru : 25 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry : Je ich vela ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video : Neviem Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : To čo koho baví Moja osobná stránka Jméno: Adam Příjmení: Datum narození: 17.8.1999 Věk : 15 Kraj : Nitriansky kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Akurát Stav : Slobodný Zaměstnání : Študent Jazyky: Slovenčina, Čeština,Angličtina Kde bydlím : Panelák S kým bydlím : S rodičmi Sexuální orientace : ![]() Poznámka : Nemám poznámku ![]() Informácie o mojej postave Výška: 169cm Hmotnost: 54kg Postava: chudá , športová Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blond Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: To čo každý ![]() Vousy: Nemám Závislosti Kouření: ![]() Alkohol: ![]() Sex: Ešte nie Závislosti: Skype,PC,SP,rodina,kamaráti Záujmy Zájmy: To čo ma baví Sport : Futbal Literatura : Moc nemusím ![]() Hudba : House,DnB,Rap Zvíře: Nemám Upravil/a KrtkO dne 12.07.2014 18:47 |
|
|
|
| Xena |
Přidané 09.07.2014 14:20
|
![]() Příspěvků: 2014
Založený: 21.07.11
|
Vizitka taká v pohodičke..nič si ňou nepokazil ..ak si dobre pamätám, tak sme si prvý raz písali o tom aký je symbol gayov že? (dúha)....bol si to ty či? a dík za označenie
|
|
|
|
| KrtkO |
Přidané 09.07.2014 18:15
|
|
ďakujem Ano bol som to ja Niet zač
|
|
|
|
| KrtkO |
Přidané 09.07.2014 18:37
|
|
ďakujem moc ! Inak na teba som medzi oblubených adminov zabudol sry idem ta tam dat !
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů