Informace o serveru
Číst diskuzi
|
AnarChyy
|
|
| AnarChyy |
Přidané 21.07.2014 14:57
|
![]() Příspěvků: 31
Založený: 20.02.11
|
Starší vizitka mi nějak zmizla z webu tak si udělám novou o.O Váš nick na serveru: AnarChyy Odehrané hodiny na serveru: dříve to bylo něco přes 500 (2009 - 2011) Můj oblíbený administrátor: Pixel !! (love you mate) Můj nejoblíbenější příkaz serveru: kill Mé oblíbené vozidlo: Infernus (black only) Vaše osobní stránka Jméno: Ivan Příjmení: Hryhorjuk Datum narození: 4.2 1996 Zaměstnání - grafik , momentálně také pro pořad APPLIKACE na coolu o.O Vzdělání - střední s maturitou Jazyky: Čeština, angličtina , ruština , polština Děti - nemám , nechci. Kde bydlím - byt v pronájmu ![]() S kým bydlím - sám Informace Vaší povahy Povaha: sangvinik Pohled na svět: pesimista Otevřenost: seřvu všechny když musím Moje povaha: arogantní Informace o Vaší postavě Výška: 183 cm Hmotnost: 67 kg Postava: viz. photo Barva očí: zelená Barva vlasů: zrzavá Na těle mám: Tetování, náušnici a za pár dní tetování o.O Fotografie (ukažte se nám): ![]() (trošku starší , nemám nějaký ten divný fetish na focení sebe sama jako ostatní) Závislosti Kouření: až moc Alkohol: denně Sex: Jak kdy Závislosti: dobré jídlo, kamarádi , muzika, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: hraní na kytaru , grafický design Sport: 2 roky tréningu taekwonda a aikida ale nějak mě to omrzelo Hudba - (industrial rock) Zvíře: Kocour Můj styl Moje motto: zapírej dokud můžeš Moje webová stránka: tripsi.cz Co nesnáším: tlusté holky v legínách Co miluji: kontroverzní lidi Oblíbená muzika: Marilyn Manson Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Tonic Oblíbený film: Sucker Punch Oblíbená barva: černá ---------------------- Pokud tohle čte pan RocketLauncherSs tak doufám že ho do roka srazí vlak nebo tak něco. Upravil/a AnarChyy dne 29.07.2014 15:36 |
|
|
|
| caseyy_ |
Přidané 21.07.2014 15:04
|
![]() Příspěvků: 510
Založený: 28.05.14
|
AnarChýý, lolz. Nazďo. Postni niečo nové (grafika) ak máš. ![]() S pozdravom Eddo. |
|
|
|
| AnarChyy |
Přidané 21.07.2014 15:16
|
|
Až si zase nostalgicky zajdu na tenhle web tak sem něco naházím novýho
|
|
|
|
| HeWhoMustNotBeNamed |
Přidané 29.07.2014 15:29
|
![]() Příspěvků: 5852
|
Respekt bro, dotahl jsi to daleko Divim se, že sem ještě zajdeš. Vizitka, no nocomment ![]() Citace Můj oblíbený administrátor: Pixel !! (love you mate)
|
|
|
|
| AnarChyy |
Přidané 29.07.2014 15:52
|
|
bromance |
|