Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - Paulie98
|
|
| Paulie98 |
Pridané 29.07.2014 23:44
|
![]() Príspevkov: 53
Založený: 31.07.12
|
Vaše serverové informácie Váš nick na serveru: Paulie98. Odehrané hodiny na serveru: cca 905 hodín. Váš bankovní obnos: Mení sa. Nasbíráno marihuany: 0 g. Vlastním dům číslo: Ja neviem už (doplním po bane - zdielaná IP ) .Vlastním hotel číslo: Neprenajímam si apartmány. Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Grove no čo už Grove4life.Můj oblíbený administrátor: ATomas (logicky,však tatko servera).Xena,mAgiic.Ale takto všeobecne poviem všetci. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill , /oznacit ID , /Q. Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Nechodím ani jedno. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning,oslava. Mé oblíbené vozidlo: Cheetah,Voodoo. Má oblíbená práce na serveru: Nezamestnaný , Ruská Mafia. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Taká slabšia 1 .Vaše webové informace Váš nick na webu: Paulie98. Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 1 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 50 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: http://youtube.com/watch?v=rkYmUJVKm9E Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Každý podla svojho gusta. Vaše osobní stránka Jméno: Pavol Příjmení: Čo si zvedavý ? ![]() Datum narození: 5.6.1998 (Na darčeky dám adresu ).Věk: Žeby nevieš počítať čo ? ![]() Kontakty: Použi zlaté stránky .Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Area 51,Dubnica nad Váhom. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nebudem menovať,nestačil by topic... .Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Slobodný ako socha slobody. Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Študent. Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní. Jazyky: Slovenčina, angličtina, němčina. Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Možno budú. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v byte. S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodičmi. Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál. Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Nič ma nepadá ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik, cholerik Pohled na svět: Optimista,aj pesimista (ako kedy).Otevřenost: Extrovert. Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, upřímná, věrná, veselá, vůdčí. Informace o Vaší postavě Výška: cca 175 cm Hmotnost: cca 50 kg. Postava: Hubená, štíhlá. Barva očí: Hnedo-zelené. Barva vlasů: Hnedá. Brýle: Slnečné. Na těle mám: Nič. Vousy: Žiadne. Fotografie (ukažte se nám): Spoiler [img]http://s2.quickmeme.com/img/2a/2ade0130bf39957581629e7393b7684cab9d0181828c30a12cd30ffa429fc953.jpg[/img] Závislosti Kouření: Vôbec. Alkohol: Vôbec. Sex: O to sa ty neboj,bude .Závislosti: PC a humor .Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Kamoši,PC,chata,grilovačka... Sport: / Literatura (zde uvedete žánr): Dobrodružná,príbehy,história. Hudba (zde uvedete žánr): Všetko. Zvíře: Exotické vtáctvo (korela chocholatá) Můj styl Moje motto: Moje webová stránka: Nieje moc aktívna ![]() Životní cíl: VŠ Co nesnáším: Povýšeneckých ludí a nechápavých trotlov. Co miluji: Slovensko a jedlo ![]() Oblíbená muzika: SVK a USA hudobná scéna. Oblíbené jídlo: Bryndzové halušky,pizza,čínska a indická kuchyňa a nejaký ten americký shit ![]() Oblíbené pití: Pivo ( slovenské),Kofola. Oblíbený film: Drž hubu !,Kondomédia,22 výstrelov,Oui šéfe !,Velký bazár,všetko čo má FR korene. Oblíbená kniha: Jack London - Biely tesák. Oblíbené oblečení: To je jedno... Oblíbená barva: Tyrkysová Upravil Paulie98 dňa 02.08.2014 16:37 |
|
|
|
| Yamatino108 |
Pridané 29.07.2014 23:47
|
![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
Nemal som s tebou žiadny problém.Vždy pokecáme ked je čas aj ten bug v bordeli bol super .Vizitka chabá .
|
|
|
|
| Paulie98 |
Pridané 29.07.2014 23:49
|
![]() Príspevkov: 53
Založený: 31.07.12
|
Čau,ďakujem za hodnotenie Bug bol fajn
|