Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka BindiSK
|
|
| BindiSK |
Přidané 31.07.2014 13:52
|
![]() Příspěvků: 3
Založený: 03.10.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: BindiSK Odehrané hodiny na serveru: 143 (ale celkovo 700) Váš bankovní obnos: 1 400 000 ![]() Nasbíráno marihuany: 1 gram ![]() Vlastním dům číslo: 379 ![]() Vlastním hotel číslo: Izba 16 Downtown hotel Momentálně jsem členem gangu: Grove Můj oblíbený administrátor: Všetci su v poho ale Tumik je naj ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /taxa, /kill, /hide, /info Můj nejoblíbenější event serveru: Tuning, Derby, Závody Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Mé oblíbené vozidlo: Flash Má oblíbená práce na serveru: Taxikár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: BindiSK Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 3 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [IMG]http://imgupload.sk/images/y/s/ysghathhep55p3s7fd0z_thumb.jpg[/IMG] Vaše osobní stránka Jméno: David Příjmení: - ![]() Datum narození: 1.6.1999 Věk: 15 rokov Kontakty: Kontaktuj ma do /offlinepm skype: davidtopgear1 Kraj: Trenčiansky Kolik mám zhruba kámarádů: Dobrých je málo ![]() Stav: Slobodný Zaměstnání: Študent Vzdělání: Po prázdninách idem na IT Jazyky: Slovenčina, Čeština, Angličtina, Ruština Děti: ![]() Kde bydlím: v byte S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: Kludná Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktívna, podporujúca, veselá *Tu sem* Informace o Vaší postavě Výška: cca 163 cm Hmotnost: Toto neviem presne nejak cca 45+kg ![]() Postava: Štíhla, športová *!* Barva očí: Modré ![]() Barva vlasů: Hnedé ![]() Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: ![]() ![]() Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: NIE ![]() Alkohol: Nie ¨dsSex: ![]() Závislosti: Počítač.... *Hraju* Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Lietadlá *Ok* Hudba: Moderná Zvíře: Pes, korytnačka, ryba, andulky, kanárikovia, Můj styl Moje motto: Hrať do záhuby *Hraju*Moje webová stránka: http://goo.gl/JtXcYF Co nesnáším: Ludí čo si myslia že sú niečo extra ! ![]() ![]() Co miluji: Baby *VZDAVAMSE* ![]() Oblíbené jídlo: Pizza... Oblíbené pití: Kofola,CocaCola... Oblíbené oblečení: Tričko Oblíbená barva: Tyrkysová Upravil/a BindiSK dne 15.08.2014 10:32 |
|
|
|
| ILSPKorny |
Přidané 31.07.2014 14:03
|
![]() Příspěvků: 35
Založený: 07.07.14
|
Pohraj sa s vizitkou ešte. |
|
|