Informace o serveru
Číst diskuzi
|
EnR... vizitka
|
|
| XspeeD |
Přidané 02.08.2014 19:11
|
![]() Příspěvků: 204
Založený: 11.07.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:EnR... Odehrané hodiny na serveru:320 Váš bankovní obnos:50mega Nasbíráno marihuany:1000g=1kg Vlastním dům číslo:1076 Vlastním hotel číslo:Nevlastním hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu:White Niggas Můj oblíbený administrátor:Xena,Tumik,RedGinger Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill,/racejoin,/port Můj nejoblíbenější event serveru:Moto Race na okruhu Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Moto Race na okruhu,Závody,Vyrazko,Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo:Infernus,Cheetah Má oblíbená práce na serveru:Popelar,Vojak,Pizzar Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:1 Vaše webové informace Váš nick na webu:XspeeD Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):6 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):Neviem ani ja sám o čo by som sa mal zaujímať na tomto webe ![]() Vaše osobní stránka Jméno:Tomáš Příjmení:------ Datum narození:12.09.1998 Věk:15 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Bratislavský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Tých pravých málo Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno):zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina,ruština,slovenský Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha:sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, , přátelská, , spolehlivá, upřímná, , věrná, veselá, Informace o Vaší postavě Výška:187 Hmotnost:75kg Postava: štíhlá, sportovní,vypracovaná Barva očí:modrá Barva vlasů:Hnedá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Zatím nic ale chci tetovaní Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti Kouření: občas Alkohol: s Mírou Sex: Jak kdy Závislosti: chatování, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, pc, hry, sport Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Sport,pc,hudba,hry Sport:Futbal :3 Literatura (zde uvedete žánr):Sci-Fi Hudba (zde uvedete žánr):Dubstep <3,Trap Zvíře:Pes Můj styl Moje motto:Chcieť je dobre,ale mať je ešte lepšie Moje webová stránka:Nemám Životní cíl:Dobre zmaturovat ![]() Co nesnáším:Kidy! ![]() Co miluji:Moju životnú lásku(priatelka) Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo:Pizza,McDonald Oblíbené pití:Coca Cola,Sprite,Fanta,Tequila,Vodka Oblíbený film:Ja legenda Oblíbená kniha:Nečitam knihy ešte to by mi chýbalo ![]() Oblíbené oblečení:Rifle,Teplaky a tričko Oblíbená barva: Čierna Upravil/a XspeeD dne 02.08.2014 19:34 |
|
|
|
| Vikush |
Přidané 02.08.2014 19:25
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Takže je to spolu-otrok vo firme, dobrý hráč.. popísať sa s tebou dá na úrovni (ako kedy) Máš zaujímavé oblúbené jedlo Nech sa ti darí aj naďalej
|
|
|
|
| XspeeD |
Přidané 02.08.2014 19:29
|
![]() Příspěvků: 204
Založený: 11.07.14
|
Ty dám takého otroka D A už asi skoro polka A-TEAMU vie o čom sme si pisali.. dnes keď som dostal ban za antireklamu tak to tam bolo .. + maju aj tak LOG
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů