Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[Nabor/navrh] Rozvoz Pizzy
otheremilian
Tak po dlouhé době opět zdravím Smile

to koukáte kdo piše co Smile nooo ale k věci: určitě už podle nazvu víte co zrovna budu planovat nebo někteří mě tu už znáte že sem na takové akce ulítlej nooo ale jdeme přeci ktomu témanu Smile

Po dlouhé době mě opět napadlo že bych rád něco rozjel na serveru ve velkém a rád bych se opět proslavil něčim malinkým.... nemyslím ohledně peněz nebo jmena atd...Ale spiše rád bych rozjel menší podnik neboli firmu která by měla na serveru uspěch a slávu,Proto mě napadlo že bych moct a velice rád rozjel Pizza Firmu která jak pišu by měla menší uspěch....

Informace ohledně Firmy: Jednalo by se o kvalitní a vyborný rozvoz Pizzy po celém San Andreas za vyhodné a levné ceny rád bych to firmy zainvestoval peníze ale jde oto že moct na serveru nehraji kvuli času a práci proto bych rád někoho našel kterej by mě pomohl do Firmy zainvestovat ovšem nějaké ty Reklamy na Billboardy pokud pišu dobře a rozhodně nakoupit nějaké vozidla (Skutry ne) Ovšem ale nemohu být nato přeci sám..... Takže rád bych uvítal nějaké dobrovolné hrače kteři by byli ochotný rozvážet Pizzu za slušnou výplatu šlo by jen oto rozvážet Pizzu autem rychle a kvalitně a dělat dobrou reklamu na serveru pro firmu aby měla uspěch.Proto kdyby měl někdo zájem rozhodně napište rád uvitam řidiče kteří by dotoho šli....

[b]Zakladní Informace pro nábor

1.) Řidičák Skupiny: A,B
2.) Znalost Města a ulic
3.) Aktivita na serveru
4.) dobré řidicské zkušenosti
5.) Zaměstnaní Pizza (Snad pujde i mimo zaměstnaní Pizza)
6.) Usměv a radost

Nazev Pizzerie: Parťakova Pizza SA
Přisloví Pizzerie: Obaly a usměv Zdarma,Doprava též

Tak ještě jednou díky kdoby měl zájem

Informace: Do firmy pomuže snad i wlcacek po dohodě sním co sem mluvil Smile

Navrch vozidel pro firmu

img.tpx.cz/uploads/1354908794_gta_sa2012-12-0522-58-42-20.jpg
img.tpx.cz/uploads/134073-gta-sa-2013-11-05-17-12-31-66.jpg
Upravil otheremilian dňa 03.08.2014 14:59
Tom14
Mohu se zeptat proč dáváš návrh do nezařaditelné a auta nahrazuješ? To si musí každý nahradit sám, to nemůže ATomas upravit + tam píšeš polovinu textu, úplný nesmysli jak se chceš zase něčím proslavit nebo co to má znamenat Facepalm
otheremilian
Citácia
TomCZe napsal:

Mohu se zeptat proč dáváš návrh do nezařaditelné a auta nahrazuješ? To si musí každý nahradit sám, to nemůže ATomas upravit + tam píšeš polovinu textu, úplný nesmysli jak se chceš zase něčím proslavit nebo co to má znamenat Facepalm

stím proslavením: někteří si to myslí tak jen pišu pro informaci že bych rád něco rozjel co by mělo uspěch nějakou tu Pizza Firmu

ktěm vozidlum: mužou mít hrači original nebo si je mužou stahnout+ dělam naty vozidla vlastní texturu s logem pizzerie Smile častečně natom pracujeme s kamarádem

Ktěm blbostem: no popravdě to nevím kam zařadit,dřive sem takovéto témata psal sem a nikdo stim neměl problem Smile pokud ti něco vadí nemusíš se vyjadřovat Smile jen nabizím s gramatickou chybou :/ omluv mě už mi to nepalí jak dřive Smile

ale pokud máš zájem budu zato velice rád Smile

Pokud to nedavá smysl zkusim to nějak napsat rozumně a upravit to Smile díky za tvuj názor a komentář
Upravil otheremilian dňa 03.08.2014 15:12
Tom14
Tady máš návrhy Smile : http://superparba.eu/forum/viewforum....rum_id=132
RYSY
Mal by som záujem vstúpiť do firmy ako zamestnanec...Všetky informácie splňujem ;) Smile
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
Shodak
Mohol by som to skusiť splnujem všetky informácie ;)
otheremilian
Citácia
RYSY napsal:

Mal by som záujem vstúpiť do firmy ako zamestnanec...Všetky informácie splňujem ;) Smile

Dobře tak si tě zapišu Smile velice rád tě uvitam Smile snad si ty pochopil oco šlo vtom dlouhém psaní Smile
otheremilian
Citácia
other emilian napsal:

Citácia
RYSY napsal:

Dobře tak si tě zapišu Smile velice rád tě uvitam Smile snad si ty pochopil oco šlo vtom dlouhém psaní Smile

Citácia
Shodak napsal:

Mohol by som to skusiť splnujem všetky informácie ;)

taktéž neni problem Smile rád tě uvitam Smile

ohledně těch modelu: nemusíte se stahovat to jen kdyby ste chtěly Smile
KerryCZE
ceče, to je teda "byznys". Smile))))))))))))) Palec nahoru
dpq7WImm8w
Trošku mimo mísu, ale on nenavrhuje vylepšení serveru, on s tím chtěl obeznámit hráče a požádat některé z nich o pomoc.. takže si tyhle svoje geniální připomínky strč za klobouk když nevíš o co se jedná, čabas.

Po dlouhý době opět "byznys" heheheee každopádně, nechť Ti to vyjde Smile
otheremilian
Citácia
Detroit napsal:

Trošku mimo mísu, ale on nenavrhuje vylepšení serveru, on s tím chtěl obeznámit hráče a požádat některé z nich o pomoc.. takže si tyhle svoje geniální připomínky strč za klobouk když nevíš o co se jedná, čabas.

Po dlouhý době opět "byznys" heheheee každopádně, nechť Ti to vyjde Smile

děkuji mockrát přesně TomCZe nepochopil že toto neni navrh ale žadost o pomoct nějakejch dobrovolnejch hraču

Citácia
KerryCZE napsal:

ceče, to je teda "byznys". Smile))))))))))))) Palec nahoru

Si piš Čééče :D aktualně po Liberci rozvažím Pizzu :D tak rád bych šefoval tomu aspoň ve hře :D
Brutalus
Citácia
TomCZe napsal:

Na to jsi moc mladý kuře, aby jsi znal emilliana, tak tu nepoučuj starý pardály, jak mají hrát.

Taky jsem se dal na firmy, Brutalovy Děvy dodají k pizze taneček zdarma :D :D :D :D. Teď vážně, hodně štěstí.

otheremilian
Citácia
Brutalus napsal:

Citácia
TomCZe napsal:

Na to jsi moc mladý kuře, aby jsi znal emilliana, tak tu nepoučuj starý pardály, jak mají hrát.

Taky jsem se dal na firmy, Brutalovy Děvy dodají k pizze taneček zdarma :D :D :D :D. Teď vážně, hodně štěstí.

přesně Brutalus Smile mě znáš já sem už starej Kozel Smile a dobře chapeš mé navrhy a nabory na tyto akce Smile

Jinak děkuju budu se snažit co nejlépe udělat dobrou reklamu na Pizzerii Smile
shakal
Držím palce Emile! Ak vybavíš v nebeských výšinách rozvoz Infernusom, som u Teba ako na koni;) Či sa to už dá?
otheremilian
Citácia
shakal napsal:

Držím palce Emile! Ak vybavíš v nebeských výšinách rozvoz Infernusom, som u Teba ako na koni;) Či sa to už dá?

Děkuji mockrát budu se snažit co bude v mejch silách ohledně vozidla Infernus hodilo by se na nějakou rychlou přepravu
shakal
Nejde mi ani tak o rýchlosť ako o zábavu. Trochu si pri tom podriftovať a tak. S tampou si moc zábavy neužijemSad
otheremilian
Citácia
shakal napsal:

Nejde mi ani tak o rýchlosť ako o zábavu. Trochu si pri tom podriftovať a tak. S tampou si moc zábavy neužijemSad

Pokusím se udělat proto vše aby byli jenom kvalitní vozidla Smile a vozidla které budou schopné rychlosti Smile
AlinoLEk
Autobusi mám radšej ale keď si tam ty tak idem aj ja, všetky podmienky splňujem. Smile
Rosta
Ahoj chtel jsem se driv pokusit o neco podobneho , mozna bych se pridal , ale nechtel by jsi koupit neco co vice lidi bavi?
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
9 Hlasov
20%
Deathmatche
3 Hlasov
7%