Informácie o serveri
Čítať tému
|
Zobasek - Vizitka
|
|
| zobasek |
Pridané 12.08.2014 21:54
|
![]() Príspevkov: 14
Založený: 11.08.14
|
![]() Váš nick na serveru: Zobasek Odehrané hodiny na serveru: Už to táhne na 420 za poslední půlrok Váš bankovní obnos: Deset tisíc ![]() Momentálně nejsem členem gangu. Můj oblíbený administrátor: Tumik Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /flip, /privolat 4 Můj nejoblíbenější event serveru: Inferhnus smrti, tuning sraz, který nikdy nevyhraju ![]() Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Flash Má oblíbená práce na serveru: Právník (pokud někdo má zájem obhájit, pište mě PM ve hře )Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 - Jsou zde menší nedostatky, ale svojí práci zvládáte dobře. ![]() Váš nick na webu: Zobasek Vloženo komentářů: Zatím jen pár Vloženo příspěvků ve fóru: 5, ale bude jich časem určitě víc, jsem dosti komunikativní typ, co se týče komunitních fór. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Moc jich bohužel není, ale jedno zde mám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=58721 ![]() Kraj : Jihočeský kraj Stav : Svobodný Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, pokročilá angličtina Kde bydlím : V bytě S kým bydlím: S tou nejlepší maminkou )Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Podle situace. ![]() Kouření: Marie a jana Alkohol: Nikdy víc! Sex: Anička Dlaňová Závislosti: PC ![]() Zájmy: Hudba Sport: Jízda na kole Literatura: Detektivní Hudba: Rap [CZ/SK jen zřídka] Zvíře: Dříve rybička, dnes pavouci za sousedovic oknem ![]() Co nesnáším: Fňukání, prošení, škemrání - Hraju samp proto, abych si zvykl Co miluji: Poslech hudby. Oblíbená muzika: Viktor Sheen, Eminem, blakkwood Oblíbené jídlo: Řízek s bramborovou kaší. Oblíbené pití: Minerálka Oblíbený film: Nedotknutelní Oblíbené oblečení: Co najdu v šatníku většinou Oblíbená barva: Tmavě modrá[/b] Speciální poděkování patří Tumikovi za vytvoření těchto cool nadpisů, které naleznete kliknutím na odkaz ve spoileru Díky vám za přečtení a přeji příjemné a klidné hraní.
Upravil zobasek dňa 15.01.2015 14:43 |
|
|
|
| unKCooL |
Pridané 18.08.2014 17:19
|
![]() Príspevkov: 112
Založený: 13.04.14
|
wooow...tak moment ty nadpisy?! Copiright |
|
|
|
| saftySR |
Pridané 18.08.2014 17:24
|
![]() Príspevkov: 332
Založený: 21.02.14
|
Kouření
|
|
|
|
| yaroush |
Pridané 18.08.2014 18:04
|
![]() Príspevkov: 1328
Založený: 11.11.12
|
Hodně rychle stvořená vizitka Obsahuje málo dat Jsi nováček, doufám že se líp poznáme....
|
|
|
|
| zobasek |
Pridané 18.08.2014 22:21
|
![]() Príspevkov: 14
Založený: 11.08.14
|
Popravdě jsem osnovu zkopíroval od náhodného člena fóra, který jí měl poupravenou a já si toho všiml až po té, co jsem tuto vizitku vytvořil
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov