Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Cool-Vizitoš
|
|
| unKCooL |
Přidané 17.08.2014 17:17
|
![]() Příspěvků: 112
Založený: 13.04.14
|
![]() Váš nick na serveru: ...unK].CooL Odehrané hodiny na serveru: 1137 +/- Váš bankovní obnos: 60mg Nasbíráno marihuany: 0 Podle mě k ničemu,jelikož dealara nedělám Vlastním dům číslo: Bezdomovec Vlastním hotel číslo: Las Barancas Motel (Pokoj č.4)-Možná už jiný.. ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám ![]() Můj oblíbený administrátor: Tumík,DoMiNo,yaroush,[Patre$_,Kikush,RedGinger,Pixel,wlcacek,LuKi_,Akai a spusta dalších Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/wanted ,/port,/admins,/novinky,/pm ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Zavod-Bridge,Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Vyřazovák (Norm.auta né autovraky )Mé oblíbené vozidlo: Cheetah,Infernus Má oblíbená práce na serveru: Dříve Kamionák (2500bodů) a dnes Terrorista (1000bodů) ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 ![]() Váš nick na webu:unKCooL Vloženo komentářů :5 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru :82 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Moc screeny nedělám takže tak no ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: https://youtube.com/watch?v=YbmvSeFocPc Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat :http://superparba.eu/viewpage.php?page_id=864 ![]() ![]() Jméno:Filip Příjmení: ![]() Datum narození: 12.1.2000 Věk:14 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: V reálu hodně (Pravých mín) na SP se taky něco najde ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student. Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní (Od září nastupuju do 9.ročníku )[color=#cccc00]Jazyky: Čeština, angličtina, ruština Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): chci mít ![]() Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě, S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči a bratrem Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): ![]() Povaha: sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, klidná, Výška:160cm Hmotnost:55kg Postava: Hubená, Barva očí: Hnědé Barva vlasů: Špinavý Blond Brýle: nosím občas. Na těle mám: Chlupy ![]() Vousy: Nemám ![]() Fotografie (ukažte se nám):Možná později ![]() ![]() Kouření:Vůbec Alkohol: Ne,možná tak na Silvestra ![]() Sex: Za dlouho,ale bude ![]() Závislosti: dobré jídlo, Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, televize, ![]() Zájmy: PC,kamarádi,SP,Holky.. Sport: jen v těláku jinak ne ![]() Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu,je ABC nevím co to je za žánr ![]() Hudba (zde uvedete žánr): Pop,rock,rap,atd... Zvíře: Pes ![]() Moje motto: Never say never,nebo (nevím jsetli je to motto) Naděje umírá poslední..proto se nikdy nevzdávej ! Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Mít dobré zaměstnání,žít štastná a spokojený život. Co nesnáším: Lidi co my lžou do očí.. Co miluji: Hudbu,kamarády... Oblíbená muzika:Pop,Rock,rap... Oblíbené jídlo: Gyros,pizza... Oblíbené pití: Coca-Cola *PEPSI*,Točená Kofola Oblíbený film: Trasformers (Dodám další) Oblíbená kniha: Nečtu knihy,jen časopisy ![]() Oblíbené oblečení: Kratasi,mikina,triko Oblíbená barva: Dříve červená a černá nyní Žlutá a Fialová Omluvám se za případné Chyby / nedostatky..postupně tuto vyzitku budu aktualizovat (Opravovat chyby)...Děkuji za pochopení S pozdarem CooL ![]() Za Podpis a Nadpisy Děkuji Tumíkovy. Upravil/a unKCooL dne 19.08.2014 10:23 |
|
|
|
| HrBeeeC |
Přidané 17.08.2014 23:05
|
![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Pěkná vizitka, přesvědčil jsi mě s ní o tom, co jsem si myslel. Že jsi fajn hráč ![]() Ale ano, na serveru tě vídám, byli jsme spolu v TC pokud vím. Měli jsme také takový obchod, pro tebe nevýhodný, pamatuješ?
|
|
|
|
| unKCooL |
Přidané 18.08.2014 09:47
|
|
Citace HrBeeeC napsal: Ano,pomatuji zas tak nevýhodný nebyl něco si mi vrátil a i to se počítá ![]()
|
|
|
|
| Streichholz98 |
Přidané 18.08.2014 14:57
|
![]() Příspěvků: 59
Založený: 05.01.14
|
Dobrý hráč, vizitka je super páči sa my a robili sme aj niake obchodi.
|
|
|
|
| Zacek |
Přidané 18.08.2014 15:07
|
![]() Příspěvků: 891
Založený: 14.03.14
|
Moc tě neznám, ale na serveru tě vidím A vizitku si vypracoval pěkně
|
|
|
|
| unKCooL |
Přidané 18.08.2014 15:07
|
|
Děkuji
|
|
|
|
| Zacek |
Přidané 18.08.2014 15:16
|
![]() Příspěvků: 891
Založený: 14.03.14
|
Akorát bych tam tu žlutou barvu změnil
|
|
|
|
| unKCooL |
Přidané 18.08.2014 17:07
|
|
taky se mi moc nelíbí...změním ji jak bude čas |
|
|
|
| MaReK_ |
Přidané 18.08.2014 17:13
|
![]() Příspěvků: 2802
Založený: 29.12.11
|
Tvoj rok narodenia ja tipoval 17 Pekná vizitka, v pohode a rozumný hráč nech sa darí. |
|
|
|
| unKCooL |
Přidané 18.08.2014 17:16
|
|
Citace MaReK_ napsal: Jo,nestalo se mi toto poprvé pár lidí už se divilo (CzSK,HrBeec..)ale každopádně děkuji.
|
|
|
|
| Azor |
Přidané 19.08.2014 10:53
|
![]() Příspěvků: 916
Založený: 11.02.14
|
Dobrá vizitka kámo
|