Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - Pospa
|
|
| Pospa |
Přidané 19.08.2014 18:36
|
![]() Příspěvků: 19
Založený: 16.08.14
|
![]() -------------------------------------------------------------------------------- ![]() Váš nick na serveru: Pospa Odehrané hodiny na serveru: cca. 200 Váš bankovní obnos: +-35.000.000 Nasbíráno marihuany: +-3.000g Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem členem/šéfem gangu Můj oblíbený administrátor: KrowkySVK Ohodnoťte známkou admin team: 5- Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv,/ls,/sf,/kill Můj nejoblíbenější event serveru: Drag SF Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Bullet :3 Má oblíbená práce na serveru: Taxikář, mechanik ![]() Váš nick na webu: Pospa Vloženo komentářů: 1 Vloženo příspěvků ve fóru: 1, právě tato vizitka Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Jméno: Martin Datum narození: 1.7.1999 Kraj: Pardubický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 3 opravdové ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: Nechci mít Kde bydlím: Bytovka S kým bydlím: Rodiče, ségra Sexuální orientace: (.)(.) ![]() Zájmy: PC, PC, PC Sport: Basketball, fotbal Literatura (zde uvedete žánr): Čtu maximálně tak na PC. Hudba (zde uvedete žánr): Dnb, techno, a vše kolem toho (Proximinty, majestic) Zvíře: Králík, morče ![]() Životní cíl: Betj bohatej , to se asi nikdy nepovede .. ![]() Co nesnáším: Namyšlené lidi ... Co miluji: Svůj počítač Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Džusík Oblíbený film: Fast and furious Oblíbené oblečení: DC, Umbro Oblíbená barva: Modrá + černá :3 Thats all (Omlouvám se za ty nadpisi, počítal sem s tím že budou větší, ale nějak se nepovedlo
Upravil/a Pospa dne 28.08.2014 22:01 |
|
|
|
| andyyzz |
Přidané 19.08.2014 18:45
|
![]() Příspěvků: 419
Založený: 07.03.14
|
Citace Ohodnoťte AT: 4 Ty hatere xD. Jako hráče neznám, je to tvůj první account? A nadpisy se ti povedly, to se neboj. |
|
|
|
| Pospa |
Přidané 19.08.2014 18:50
|
![]() Příspěvků: 19
Založený: 16.08.14
|
Ano muj první acc
|
|