Informácie o serveri
Čítať tému
|
Dolix - Vizitka
|
|
| HD5 |
Pridané 19.08.2014 19:18
|
![]() Príspevkov: 2
Založený: 08.02.14
|
Dolixova Vizitka Váš nick na serveru: Dolix Odehrané hodiny na serveru: 650+ Váš bankovní obnos: 2mg Nasbíráno marihuany: 33g Vlastním dům číslo: /houselocation Dolix Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem člen žádného gangu Můj oblíbený administrátor: zde výběr FifaPK, Tumik, Kikush, LuKi_, Gallaxy Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /hide, /drazby Můj nejoblíbenější event serveru: Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning, kopec ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostní služba Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1- *Dobrá práce* Webové Info Váš nick na webu: HD5 Vloženo komentářů: xx Vloženo příspěvků ve fóru: xx Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: xx Moje Osobní Info Jméno: Jan ![]() Příjmení: - Datum narození: 28.11.97 Věk: 16 Kraj: Vysočina Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 2 možná 3 ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina Děti: Budou ![]() Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Moje Povaha Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, naslouchavá, obětavá, podporující, poslušná, pozitivní, přátelská, přirozená, romantická, samostatná, spolehlivá, stydlivá, upřímná, věrná Moje Postava Výška: 195 Hmotnost: 75kg Postava: Hubená, štíhlá, sportovní Barva očí: Modré Barva vlasů: Hnědé Brýle: Nepotřebuji B) Na těle mám: Kůži Vousy: Strniště Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: NE!!! ![]() Alkohol: S mírou ![]() Sex: ![]() Závislosti: Superpařba,počítač ![]() Zájmy, Co Mám Doma Zájmy: Sport Sport: Fotbal Literatura: Co to ? ![]() Hudba: To co se mi líbí ![]() Zvíře: Pes, kočka Můj Styl Moje motto: Nenech se oblafnout životem, oblafni ty ho. Moje webová stránka: xx Životní cíl: Dožít se důchodu Oblíbené jídlo: *PIZZAMNAM* Oblíbené pití: Kofola *PEPSI* Oblíbený film: Jak jsem poznal vaši matku Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Sportovní Oblíbená barva: Žlutá |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.