Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - IcE_
|
|
| IcE__ |
Pridané 11.09.2014 20:15
|
![]() Príspevkov: 96
Založený: 31.07.14
|
![]() ============================================ ============================================ ============================================ ============================================ ============================================ ![]() Môj nick na servery: IcE_ Moje predošlé nicki na servery: xXR4tch3tXx Odohrané hodiny na servery: Na SP začínam ale cez [bcolor=#ff3333]300[/bcolor] hodín ale skáče to vyššie a vyššie ![]() Môj bankový obnos: Momentálne nie som pri peniazoch ale tak stačí [bcolor=#ff99cc]11 000 000$[/bcolor] Nazbierané g. marihuany: Max so mal [bcolor=#66ff00]2000g[/bcolor] ale väčšinou to predávam Vlastním dom číslo: ID sa menia Vlastním hotel číslo: Nevlastním Najoblúbenejšie zamestnanie: Terorista Momentálne som členom gangu: Grove street Môj oblúbený administrátor: Skoro každý kto si vie udržať poriadok na serveri a snaží sa pomôcť hráčom ktorí si nevedia z nie čim rady takých ludí si vážim Vozidla ktoré vlastním: Bullet , Savanna , Cheetah Môj najoblúbenejší príkaz servera: /port na závod alebo /info keď pozriem na môj obnos $ ![]() Môj najoblúbenejší event servera: /zavod Drag SF Moja najoblúbenejšia akcia od administrátorov: Race alebo nejaké namapované dráhy Moje oblúbené vozidlo: Bullet, Savanna , Cheetah , Sultan , Elegy ![]() Môj nick na webe: IcE__ Vložené príspevky v fóre: Stále pribúdajú Podla môjho názoru najlepšie screeny z hry: Nescreenujem vela veci väčšinou natáčam keď sa jedná o kúpu a tak ... Najlepšie video z hry GTA San Andreas: Mám viacej nebudem to sem vypisovať a dávať odkazy Meno: František Vek: 17 ročné decko ![]() Kontakty: Nedávam, iba pri väčšom záujme Kraj: Lučenec Kolko mám zhruba kamarátov: Kamarátov velmi sa to nedá povedať ako kamarát skôr to je tak že sa porozprávame a tak, sklamal som sa vela krát preto radšej nemám kamarátov Stav: Slobodný Zamestnanie: Študent Vzdelanie: Základne Jazyky: Slovenčina, Čeština , Angličtina po Rusky alebo Polsky rozumiem ale musia pomaly rozprávať aby som vedel o čo ide Deti: Deti musia byť chcem zanechať svoje potomstvo ![]() Kde bývam: V rodinnom dome pri meste v malej dedinke S kým bývam: S rodičmi a s bratom Sexuálne orientácie: Heterosexual - zrelé ženy ![]() Povaha: Flegmatik - viem sa ovládať Pohlad na svet: Realista Otvorenosť: Extrovert Moja povaha: Moja povaha sa mení podla nálady ale väčšinou som milí rád pomáham ![]() Výška: 184 cm, už nechcem rásť stačí mi to Hmotnosť: 74 kg +/- Postava: Tak akú rád si myslím Farba očí: [bcolor=#99ff00]Zelená[/bcolor] Farba vlasov: [bcolor=#996633]Hnedá[/bcolor] Okuliare: Pri kosený trávniku sa hodia skoro som prišiel o oko keď som ich nepoužíval Na tele mám: [bcolor=#ccff00]Zlato [/bcolor] Fúzy: Keď sa neoholím tak jesto vela :/ ![]() Fajčenie: Príležitostne Alkohol: Podla toho s kým ale rád si vypijem to patrí k tomu životu ïŠ Sex: Liek na všetko Závislosti: Ženy, dobré jedlo , spánok ![]() Záujmy: Edit v programoch týkajúce sa videí trocha grafika kedy si som robieval aj [bcolor=#99ff00]4D intrá[/bcolor] ale už som v tom skončil Šport: Šport najlepšia vecička na odreagovanie sa venujem sa športu : Motocross , Rybárstvo rád si zahrám aj futbal a dávnejšie som sa venoval boxu ale to je už za mnou Literatúra: Nemám rad literatúru Hudba: Clasiic Zviera: Nemecký Ovčiak , keď som bol menší tak som mal zo pár hadov ![]() Moja webová stránka: Mal som zo pár cez PHP ale už v tom nerobím nebaví ma to Životný ciel: Dokázať niečo v živote a mať zdravú a šťastnú rodinu Čo neznášam: Najviac neznáša Nadávky do rodiny a podobné narážky , intrigy , faloš Čo milujem: Keď sadnem na motorku a idem preč trocha sa odreagovať a zabaviť sa Oblúbená muzika: No muzika akú ktorú vydajú proste hity alebo ktorá sa mi páči tak si vypočujemOblúbené jedlo: Jedlo klasika rezeň a zemiaky ïŠ jedlo pre chlapa ![]() Oblúbené pitie: Sladené nápoje či už od alkoholu alebo po minerálnu vodu Oblúbený film: Tak ich je vela ale najviac čo podporujem ta to sú hororové filmy tipy : Saw , Psí Vojaci , Residet Evil , Farma smrti . Rád si pozriem aj komediálne filmy Oblúbené oblečenie: Klasika ako sa patrí do spoločnosti rifle nejaká mikina na doma najradšej tepláky + mikina ![]() Oblúbená farba: [bcolor=#9900ff]Fialová[/bcolor] , [bcolor=#ff0099]Ružová[/bcolor] , [bcolor=#00ccff]Modra[/bcolor] ,[bcolor=#339900] Zelená[/bcolor] ,[bcolor=#996633] Hnedá[/bcolor] , [bcolor=#ccff00]Žltá[/bcolor] . Upravil IcE__ dňa 14.09.2014 08:44 |
|
|
|
| Vikush |
Pridané 11.09.2014 20:22
|
![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Urob ten nadpis ešte inak zaujímavá oblúbená farba Na SP som ťa pár krát videla, ak sa nemýlim *Dobrá práce*
|
|
|
|
| IcE__ |
Pridané 12.09.2014 06:25
|
|
Citácia VikusQa napsal: No na SP hrám a trávim dosť času ale ináč ďakujem
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Pridané 12.09.2014 06:39
|
![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
To jsi tý, co ses k nám přidělal do hovoru na TSku s Yamamotem a Chicago_Girl, že ?!
|
|
|
|
| IcE__ |
Pridané 12.09.2014 06:47
|
|
Citácia Gigush napsal: Ano Kikuska
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Pridané 12.09.2014 06:59
|
![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
No myslela jsem si o tobě, že jsi větší menší dítě.
|
|
|
|
| IcE__ |
Pridané 12.09.2014 10:16
|
|
Citácia Gigush napsal: Jáj myslieť si si mohla
|