Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - Bahamut_Lord
|
|
| Bahamut_Lord |
Přidané 12.09.2014 14:23
|
![]() Příspěvků: 8
Založený: 06.09.14
|
Vítej na mé vizitce, níže najdeš mé požadované INFORMACE Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Bahamut_Lord Mé předešlé nicky na SP: [K]0P1[K] , Lkopo Odehrané hodiny na serveru: 390+ Váš bankovní obnos: No, není to žádná sláva, ale dře se to kolem těch 15,000,000 Nasbíráno marihuany: Nepiju , nefetuju ![]() Vlastním dům číslo: Momentálně nejsem vlastníkem žádného domu ![]() Vlastním HOTEL číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem člen Můj oblíbený administrátor: Tak, nechci urážet ostaní členy AT, ale nejoblíbenější administrátoři jsou: HrBeeeC,Kikush,Gallaxy,Tumik,Ondrah98,Predarot,xenono,fifaPK,Tress Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /wanted /kill /piss /inzerat /port Můj nejoblíbenější event serveru: /dm Museum , /zavod Rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Jsem člověk, který dává přednost akcím jako jsou: Kopec smrti, auto smrti, zavody by Tumik, Autovraky, Hitman ![]() Mé oblíbené vozidlo: Infrenus,Cheetah,Turismo Má oblíbená práce na serveru: Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2, práce AT se mi líbí hodně, ale nemohu dát 1, jelikož vždy jde něco zdokonalit ![]() Vaše webové informace Váš nick na webu: Bahamut_Lord Vloženo komentářů: Málo jelikož jsem za tu dobu co hraji SP prostřídal pár jmen, tak jsem byl nucen taktéž založi nový účet zde na WEBUVloženo příspěvků ve fóru : Jak už jsem psal o řádek nahoře Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Nehodlám tu dávat nějaký upoutávky, myslím si že ti co mají účet na webu, příjdou na své Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: ![]() Datum narození: 20.2.1999 Věk: 15 Kontakty: skype - amcap243 Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Myslím že dostatek ![]() Stav: Partnerka Zaměstnání: Student - prozatím základní školy , jinač také pracuji u mých rodičů ve firměVzdělání: Základní s výjimkami Jazyky: Čeština,Angličtina,Slovenština,Ruština Děti: No, tak do budoucna určitě ano Ale momentálně ne :-)Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči a sourozenci Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: Celkem flegmatik, záleží jaká je situace jinač Optimistická Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Klidná, ctižádostivá, aktivní, zábavná, týmová Informace o Vaší postavě Výška: 178 cm Hmotnost: 59 kg Postava: Vypracovaná Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blond Brýle: Nepotřebuji ![]() Na těle mám: Jako každý, tak asi kůži ![]() Vousy: Nemám Fotografie (ukažte se nám): Závislosti Kouření: Jsem nekuřák, takže ![]() Alkohol: Jsem sportovec s mírou, takže taktéž ![]() Sex: ![]() Závislosti: SP , sport , superparba.eu/forum Vaše zájmy a co máte doma Sport: Házená Literatura: K o m e d i e Hudba: Někdy i REGE Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Když už něco nakousneš, tak to dojez Moje webová stránka: ![]() Životní cíl: Dostat se na vojenskou školu , (tedy být v dospělosti vojákem a jezdit na MISE ![]() Co nesnáším: Nesnáším lidi, kteří si o mě myslí něco co nejsem Co miluji: Miluji spravedlnost, ochotu Oblíbená muzika: Celkové písně od Davida Guetty, ale taktéž i to REGE Oblíbené jídlo: Tradičně řečeno "vepřo, knedlo, zelo A nyní lidi na které nikdy nezapomenu HrBeeeC Kikush Tress Gallaxy Predator Tumik [G]evarT Sounyx Zawy DoMiNo xenon vena fifaPK Ondrah98 neosek EdGe NikolkaCz KillZone [Z]acek[D]an SweaR_ Reus Na Vás nikdy nezapomenu ![]() Dostal/a jsi se na konec mé vizitky doufám, že se ti líbila tak ve hře
Upravil/a Bahamut_Lord dne 13.09.2014 17:34 |
|
|
|
| DarKoBiT |
Přidané 12.09.2014 14:33
|
![]() Příspěvků: 265
Založený: 18.04.13
|
Ako hráča ťa nepoznám ale vizitka pekná prehladná *Dobrá práce* |
|
|
|
| Bahamut_Lord |
Přidané 12.09.2014 14:36
|
|
Děkuji No jak jsem psal měl jsem více nicků, doufejme že tento nick je poslední a pozná mě pod tímto nickem více lidí Jinač rád poznávám nové lidi, takže by nebyl problém se seznámit
|
|
|
|
| Reeus |
Přidané 12.09.2014 16:58
|
![]() Příspěvků: 71
Založený: 20.08.14
|
Jsi jeden z mých oblíbených hráčů, jsi super právník, když mám WL tak se jdu většinou vyhájit k tobě, znám tě docela dlouho, a vizitku máš moc pěkně zpracovanou, hodně štěstí na SP |
|
|
|
| Bahamut_Lord |
Přidané 12.09.2014 17:29
|
|
Děkuji máme to nastejno, také patříš mezi mé oblíbené hráče a oblíbené Taxikář Jen tak dál, jsi na dobré cestě:-)
|
|
|
|
| Vikush |
Přidané 12.09.2014 17:35
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Pekná vizitka, prehladná, farebná. Zaujímavý životný ciel, hádam sa ti splní a bude sa ti tam dariť *Dobrá práce*
|
|
|
|
| Bahamut_Lord |
Přidané 12.09.2014 17:38
|
|
Děkuji za podporu to se určitě bude hodit :-)
|
|
|
|
| Geroj |
Přidané 12.09.2014 17:40
|
![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Ide to. |
|
|
|
| Bahamut_Lord |
Přidané 12.09.2014 18:04
|
|
díky
|
|
|
|
| LuCy |
Přidané 12.09.2014 18:11
|
![]() Příspěvků: 86
Založený: 17.02.14
|
Moc tě zatím neznám,ale vizitka moc pěkná,barevná. Tak ať se daří.
|
|
|
|
| Bahamut_Lord |
Přidané 12.09.2014 18:16
|
|
Děkuji, tobě taky
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.

jelikož jsem za tu dobu co hraji SP prostřídal pár jmen, tak jsem byl nucen taktéž založi nový účet zde na WEBU