Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - Rico ( Aktualizováno )
|
|
| RicoCZ |
Pridané 13.09.2014 23:26
|
![]() Príspevkov: 43
Založený: 26.02.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Rico Odehrané hodiny na serveru: 434 -+ Váš bankovní obnos: 222.222 $ + - ]Nasbíráno marihuany: cca 1500g Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ![]() Momentálně jsem šéfem/členem firmy: ![]() Můj oblíbený administrátor:Elda, Tumik, Tress, Smouky, _[U]nder[T]aker_,Caton, RuliiCko Můj nejoblíbenější příkaz serveru: ./hajit, /lv, /port Můj nejoblíbenější event serveru: Závod Bridge, Rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody Mé oblíbené vozidlo: Bullet, Sultan, Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Policista, Právník, Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: RicoCZ Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 34 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: https://youtube.com/watch?v=rAsspCfc6Jc Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Nezařazené Vaše osobní stránka Jméno: Milan Příjmení: ![]() Datum narození: 6.4.1997 Věk: 18 Kontakty: Steam : mikimora14 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nemám Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): ![]() Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Podnikatel Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Střední odborné Jazyky: Čeština, Angličtina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Dotazy PM ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik Pohled na svět: Pesimista Otevřenost: ![]() Moje povaha: Aktivní, bavící, charakterní, nervózní, neústupná, obětavá, plánující, přátelská, přesvědčivá, romantická, sebevědomá, ulítlá, upřímná, věrná, veselá, vůdčí Informace o Vaší postavě Výška: 189 Barva očí: Mordá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: ![]() Vousy: Fotografie: *ZABIT* Závislosti Kouření: Občas - hodně Alkohol: bez Míry Sex: Ano Závislosti: Dobré jídlo, Internet, Kamarádi, Sport, Muzika, CS:GO Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport, Internet, Kamarádi, Muzika, Hry, Dobré jádlo, Ženy, Sport: Házená, Fotbal Literatura (zde uvedete žánr): Romantika Hudba (zde uvedete žánr): Klasika, Rap Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Někteří lidé jedi, aby žili, Já žiju, abych jedl ![]() Moje webová stránka: ![]() Životní cíl: Vystudovat ![]() Co nesnáším: Romy Co miluji: Ženy Oblíbená muzika: Michal David, Majk Spirit, Leo Beránek, KONTRAFAKT Oblíbené jídlo: Všechno Oblíbené pití: Pivo Oblíbený film: Filmy s Michalem Lawrencem, Adam Sandler, Eddie Murphy Oblíbená kniha: ![]() Oblíbené oblečení: Všechno co mi je ![]() Oblíbená barva: Modrá, Žlutá S pozdravem Rico
Upravil RicoCZ dňa 12.03.2016 20:27 |
|
|
|
| Yamamoto |
Pridané 25.09.2014 01:46
|
![]() Príspevkov: 525
Založený: 02.12.13
|
Gay z gaysites známe se už nějakej ten rok víc jak 2 určitě pohoda týpek, vizitka fajn *Dobrá práce*
|
|
|
|
| Vikush |
Pridané 25.09.2014 14:29
|
![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Vizitká sa dá.. ale nie Je pekná, farebná a s tým čo nemáš rád súhlasím To neznášam asi najviac.. Tak nech sa ti darí a hádam ťa to tak skoro neomrzí
|
|
|
|
| Fellaz |
Pridané 25.09.2014 15:00
|
![]() Príspevkov: 500
Založený: 27.01.14
|
Úplně v pohodě kluk.. ![]() Se známe též už myslím že můžu říct "pár let" . ![]() První hráli, potom adminovali na Gejmsajts a potom k sobě nějak došli i tady. ![]() Jsi prostě gay. |
|
|
|
| RicoCZ |
Pridané 25.09.2014 17:08
|
|
Díky Tak promiňte, hlavně se mi nesmějte :' Vikush: Děkuju Omrzet? to se nestane
|
|
|
|
| RicoCZ |
Pridané 07.10.2014 21:48
|
|
xxx
Upravil RicoCZ dňa 29.10.2014 22:55 |
|
|
|
| DarKoBiT |
Pridané 07.10.2014 21:51
|
![]() Príspevkov: 265
Založený: 18.04.13
|
Ako hráča ťa nepoznám ale vizitka pekná prehladná*Dobrá práce* |
|
|
|
| RicoCZ |
Pridané 29.10.2014 22:56
|
|
Aktualizováno
|
|
|
|
| RuliiKkO |
Pridané 30.10.2014 09:30
|
![]() Príspevkov: 2531
Založený: 18.07.12
|
Další skvělý hráč , další 17ka ![]() Hráč si v pohodě , rozumný týpek , je s tebou dobre pokec Dost silnej soupeř v nhlku , těším se až začne liga Vizitka je pěkně udělaná , díky ti za označení obl. atmyna Snad nam vydržíš na Sp dlouho. S Pozdravem , Rulík. Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
|
| RicoCZ |
Pridané 30.10.2014 15:19
|
|
Danke són. Teďka dostaneš čočku ty! 3
|
|
|
|
| XThoMaSX |
Pridané 30.10.2014 15:47
|
![]() Príspevkov: 61
Založený: 30.07.14
|
Vizitka klasická ale aspoň farebná
|
|
|
|
| SmouKy_ |
Pridané 12.03.2016 20:17
|
![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Dobrej týpek s kvalitní nadváhou, podpis cením ale stejně tě rád nemám. Vizitka hnusná, zabil bych se. |
|
|
|
| RicoCZ |
Pridané 12.03.2016 20:27
|
|
Aktualizováno ![]() Děkuji Filípkovi za jeho odpoveď
|
|
|
|
| Opti |
Pridané 12.03.2016 20:50
|
![]() Príspevkov: 571
Založený: 15.02.14
|
Velice jsi mě potěšil.Opravdu ale opravdu jsem rád,že patřím mezi tvé oblíbené administrátory.Do spodiny malých hoven a mentálků už nepatřím(je jasné,že všichni hovna nejsou).A do světa krásné superpařby ti mohu jen popřát hodně štěstí a ať se ti daří Milane.Vizitka je samozřejmě na špici. |
|
|
|
| RicoCZ |
Pridané 12.03.2016 20:53
|
|
Díky puso :* |
|
|