Informace o serveru
Číst diskuzi
Vodkynzinicov!
|
|
Vodkynzinicov |
Přidané 14.09.2014 18:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 46
Založený: 07.02.14
|
Vaše serverové informace
Váš nick na serveru: Vodkynzinicov Odehrané hodiny na serveru: 2000+- Váš bankovní obnos: 275 mega +- Nasbíráno marihuany: Tráva je fet! Vlastním dům číslo:. Nevedu Vlastním hotel číslo: Nic takovýho neznám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Tak různě Můj oblíbený administrátor: Medvěd, LuKi_, DoMiNo Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide, /kill, /q Můj nejoblíbenější event serveru: /závod Bridge, /dm Museum Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Buffalo Má oblíbená práce na serveru: Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 4 Vaše webové informace Váš nick na webu: Vodkynzinicov Vloženo komentářů: 1 Vloženo příspěvků ve fóru: 8 Vaše osobní stránka Jméno: Paulí Příjmení: Bruska Datum narození: 6.9.1969 Věk: 17 Kontakty: /pm, SZ Kraj: Praha! Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Milióny Stav: Ve volném vztahu Zaměstnání: Student Vzdělání: Skoro matura Jazyky: Čeština, angličtina Děti: Se uvidí ještě Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: čs Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: PŘESVĚDČIVÁ Informace o Vaší postavě Výška: 186 cm Hmotnost: 68 kg Postava: Hubená Barva očí: Modrošedá Barva vlasů: Tmavý blond Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Náušnici Vousy: Když mám tak sundám Závislosti Kouření: Občas Alkohol: Někdy i s Mírou zajdem Sex: Tak 3x do týdne Závislosti: Alkohol Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Noční život Sport: Florbal Literatura: Nečtu Hudba: Dubstep Zvíře: Morče Můj styl Moje motto: Žijeme, abychom pařili, paříme s mírou, abychom přežili. Co nesnáším: Pátek bez chlastu Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Pívo Oblíbený film: Klass Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Džíny, triko Oblíbená barva: Modrá PS: Kdo by to nevěděl jsem Derpina čs! Upravil/a Vodkynzinicov dne 23.02.2015 17:35 |
|
|
Wanty |
Přidané 14.09.2014 18:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 656
Založený: 29.11.12
|
Kdo by to nevěděl sem Wanty čs! Vizitka patří mezi ty horší ale bruska jsi i tak! Dělám si prdel, dobrá vizitka Derpino, doufám že náš milostný vztah vydrží ještě dlouhou dobu! cs |
|
|
Qvosty_ |
Přidané 14.09.2014 18:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 353
Založený: 25.02.13
|
Uplne bomba pekná prehladna ppči vizitka ![]() Boli sme spolu v gangu uplne ppči týpek ![]() Hráč si super ![]() |
|
|
Vodkynzinicov |
Přidané 14.09.2014 18:56
|
|
Wanti: ď bruskovino. Naše "firma" na SP prosperuje a doufám, že rozbrečíme ještě spoustu skillerů. ![]() Qvosty: Díky někdy můžem zajet GRka. ![]() |
|
|
Fellaz |
Přidané 14.09.2014 19:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 500
Založený: 27.01.14
|
Paulína Brusková. ![]() ![]() ![]() Dobrá vizitka.. ![]() |
|
|
Koval |
Přidané 14.09.2014 19:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 99
Založený: 13.04.14
|
Citace Moje povaha: A to teda poriadne. Super týpek a aj super dievča. Máme toho dosť odžité na SP a nemám s tebou žiadny problém. ![]() Vizitka tiež v pohode. |
|
|
Vodkynzinicov |
Přidané 15.09.2014 15:05
|
|
Díky šerifové. ![]() |
|
|
Wanty |
Přidané 23.09.2014 22:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 656
Založený: 29.11.12
|
Dlouho jsem ti sem nenapsal co? Dobrej týpek. Vizitka docela cs. |
|
|
Grizzly |
Přidané 23.09.2014 22:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
Už máš ty fotky Daniely? ![]() Pěkná přehledná vizitka, hráč strašnej vocas, díky za označení oblíbeného administrátora, drž se, Sabino! ![]() ![]() |
|
|
Vodkynzinicov |
Přidané 20.11.2014 20:09
|
|
Nemám cs ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa