Informace o serveru
Číst diskuzi
EnergY_ --> Vizitka
|
|
CitroN_ |
Přidané 03.10.2014 00:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 74
Založený: 25.08.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: EnergY_ Odehrané hodiny na serveru: 620h Váš bankovní obnos: 10,000,000$ Nasbíráno marihuany: Nezbieram ![]() Vlastním dům číslo: 1012 Vlastním hotel číslo: Nemám Vlastním nemovitosti: Royal Tuning, Hotel Visage, Fort Carson Tuning Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Momentálne nemám gang Můj oblíbený administrátor: Tumik, KrowkySVK, DoMiNo, Kikush, xenon Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /lv, /admins, /propertyvydelky Můj nejoblíbenější event serveru: Závod Rally, Závod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto smrti, Kopec smrti, Tuning zraz Mé oblíbené vozidlo: Turismo, Cheetah, Comet, Infernus Má oblíbená práce na serveru: Taxikár, Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: CitroN_ Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 43 Vaše osobní stránka Jméno: Adam Příjmení: ******** Datum narození: 16.9.1997 Věk: 17 Kontakty: SZ na webe alebo /pm ![]() Kraj: Košický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 15 Stav: Slobodný Zaměstnání: Študent Vzdělání: Základné Jazyky: Slovenčina, Angličtina, Čeština, trochu nemčina Děti: Chcem mať Kde bydlím: V dome S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Veselá Informace o Vaší postavě Výška: 183 Hmotnost: 80 Postava: Vyšportovaná Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nepotrebujem Vousy: Oholené ![]() Závislosti Kouření: Ne Alkohol: Netreba Sex: Mám čas ![]() Závislosti: Šport, futbal, zábava Vaše zájmy a co máte doma Sport: Futbal, Beh Literatura: Nič nečítam Hudba: Electro, Rap, Pop Zvíře: Nemám žiadne Můj styl Životní cíl: Každým dňom byť lepší, ako som bol včera Co nesnáším: Pavúky Co miluji: Ženy Oblíbené jídlo: Rezeň so zemiakmi, Hranolky Oblíbené pití: Voda Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: Asi žiadna Oblíbené oblečení: Kraťasy a tričko Oblíbená barva: Žltá, Zelená Upravil/a CitroN_ dne 11.10.2014 19:18 |
|
|
DarKoBiT |
Přidané 03.10.2014 11:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 265
Založený: 18.04.13
|
No bratu totu vizitkaa pajadota a ten popis je mega*Dobrá práce*
Upravil/a DarKoBiT dne 03.10.2014 12:53 |
|
|