Informace o serveru
Číst diskuzi
Arthur56 - Vizitka
|
|
Arthur56 |
Přidané 12.10.2014 17:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 18.08.14
|
[bcolor=#ff0000]Stav na serveru[/bcolor] -------------------- Odehrané hodiny na serveru: 130hodin Váš bankovní obnos: 5.000.000$ Nasbíráno marihuany: 0.00g Vlastním dům číslo: - Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - Můj oblíbený administrátor: SmouKy_, HrBeeeC a úplně nejlepší RuliiCeKo_OCze Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv. Můj nejoblíbenější event serveru: Seskok LS. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti. Mé oblíbené vozidlo: Infernus Má oblíbená práce na serveru: Popelář, Taxikář. [bcolor=#ff3300]Webové info[/bcolor] -------------------------------- Váš nick na webu: Arthur56 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Nevím, koukni pod avatar. Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nefotím. Pouze při krádeži. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Netočím. [bcolor=#ff0000]Moje soukromé informace[/bcolor] --------------------------------- Jméno: Martin Příjmení: Helešic Datum narození: 13.1.2000 Věk: 13 Kontakty : Nedávám Kraj : Olomoucký. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 150+. (Ze školy, z her.) Stav : Neuvedeno Zaměstnání : Neuvedeno Vzdělání : Základní. Jazyky : Čeština, Slovenština, Angličtina a Němčina. Děti : Neuvedeno. Kde bydlím : V bytě. S kým bydlím : S rodinou. Sexuální orientace : Neuvedeno. Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Ahoj ![]() [bcolor=#ff0000]NEUVEDENO[/bcolor] ------------ Informace Vaši povahy = NEUVEDENO !! [bcolor=#ff0000]Něco o mě[/bcolor] ------------ Výška: - Hmotnost: - Postava : Sportovní. Barva očí: Modrá. Barva vlasů: Hnědá. Brýle : Sluneční ![]() Na těle mám: Kůži ![]() Vousy: - Fotografie (ukažte se nám): - [bcolor=#ff0000]Další osobní věci[/bcolor] -------------- Kouření : Nekouřím. Alkohol: Nepiju. Sex: Ne. Závislosti : Jídlo v restauraci, Cola, Chat, GTA. [bcolor=#ff0000]Koníčky[/bcolor] ------------- Zájmy: PC, Chodím ven, pomáhám doma. Sport: Fotbal, Tenis. Literatura (zde uvedete žánr): - Hudba (zde uvedete žánr): - Zvíře: Pes. [bcolor=#ff3300]Další informace[/bcolor] ------------ Moje motto: „ Važte si toho co máte,protože je pozdě vážit si toho,co jste měli “ Moje webová stránka: - Životní cíl: Mít rodinu. Co nesnáším: Namyšlené fracky, lidi kteří neumí psát a vyjadřovat se. Co miluji: Rodinu, pití a jídlo :3. Oblíbená muzika: Black and Yellow. Oblíbené jídlo: Kuřecí prsa plněné šunkou. Oblíbené pití: Cola. Oblíbený film: Drž hubu (komedie). Oblíbená kniha: Nečtu. Oblíbené oblečení: Košile. Oblíbená barva: Modrá. Upravil/a Arthur56 dne 19.10.2014 11:48 |
|
|
Vikush |
Přidané 12.10.2014 17:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Nie som si istá, či to máš dokončené ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Arthur56 |
Přidané 12.10.2014 17:17
|
|
Když jsem napsal první sloupec, tak jsem to dodělával ještě předtím, než jsem to zveřejnil. Takže si to nemohla vidět, už je to dokončené. A děkuji za názor. |
|
|
DJ_David_SK |
Přidané 12.10.2014 17:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 66
Založený: 12.07.14
|
Vikush Dúfam že mi pripravíš miesto do firmy keď sa vrátim ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Přidané 12.10.2014 17:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 1592
Založený: 23.03.13
|
Díky za označení, s hráčem problém nemám když ho potkám, vizitku je třeba ještě barevně doladit jinak obsahově docela dobrá. |
|
|
Arthur56 |
Přidané 12.10.2014 18:42
|
|
Díky. Kategorie informacích jsou barevné. Myslím že by to mohlo stačit. |
|
|
andyyzz |
Přidané 12.10.2014 22:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 419
Založený: 07.03.14
|
Arthure jsi pohodový hráč a skvělý kámoš, jsem rád že jsem tě tehdy u těch busáků poznal (však ty víš). Doufám že mezi náma ještě bude dlouho vládnout pohoda.![]() |
|
|
Arthur56 |
Přidané 13.10.2014 12:59
|
|
"Andyyzz" určitě budu s váma na super pařbě dlouho. Mám již 14 milionů peněz. Pro některé je to nic, pro mě velká částka. Plnáji již koupit prázdnou firmu, nejlépe taxikáře ![]() |
|
|
DarKoBiT |
Přidané 19.10.2014 17:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 265
Založený: 18.04.13
|
Je to totálne bez farieb pohraj sa s tým ešte trošku ![]() |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 19.10.2014 19:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
Hráč úplně v pohodě , problém s tebou sem nikdy neměl , seš v klidu týpek a rozumný. Je s tebou dobrej pokec a nejsi otravný jak někteří ![]() ![]() Vizitka by mohla byt barevnější i když je to tvoje věc. ![]() Díky za označení "úplně nej atmyn" ![]() S Pozdravem, Rulík. Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!