Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Selfííkova Vizitka ! ^^
|
|
| SelFiiK |
Přidané 12.10.2014 19:21
|
![]() Příspěvků: 9
Založený: 17.08.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: SelFiiK Odehrané hodiny na serveru: 117... Váš bankovní obnos: 6M ![]() Nasbíráno marihuany: 0g sp .. (doma přes 400g) ![]() Vlastním dům číslo: 272 ![]() Vlastním hotel číslo: Nic Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádný Můj oblíbený administrátor: Xena , RuliiCeKo_OCze , Tumik , Janci.Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /sellpremium , /drazba ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Závod. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Lásky ![]() Mé oblíbené vozidlo: Sultan , Cheetah. Má oblíbená práce na serveru: Taxikář , Novinář. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše webové informace Váš nick na webu: SelFiiK Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Kukni sa Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Kukni sa Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Ještě není. Vaše osobní stránka Jméno: Radim Příjmení: Ja nevjem uš ![]() Datum narození: 18.08.98 Věk: Spočítej Kontakty: SZ , FB dávam do SZ Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Moravskoslezký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Peť sto tisíc. Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný. Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Študentos Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Střední odborné. Jazyky: Czech , Russian , Slovakian , English. Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V Bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S Rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Sexouš na mušce. ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Všetko možné. ![]() Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní , Zábavná , Sportovní , Směšná ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 185 (Aifelovka) ![]() Hmotnost: 100g Postava: Sport. Barva očí: Zeleno modrá Barva vlasů: Hnědé Brýle: Nosím občas. Na těle mám: Svaly a kůžu. Fotografie (ukažte se nám): Bude bude Závislosti Kouření: Ne si blázen? Alkohol: Ne Sex: Jistěže ![]() Závislosti: Auta , Fotbal , holky. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport , Rodina. Sport: Fotbíš. Literatura (zde uvedete žánr): Titanic Hudba (zde uvedete žánr): Kontrafakt. Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Nevjem Moje webová stránka: Nieje Životní cíl: Fotbalistickou kariéru Co nesnáším: Děťátka. Co miluji: Rodinu , Holky. Oblíbená muzika: Rap (Kontrafakt) Oblíbené jídlo: Steak Oblíbené pití: Kofola = alofoK Oblíbený film: Jamajský gang Oblíbená kniha: Harry Potter Oblíbené oblečení: Tričko , Kraťasy. Oblíbená barva: Modrá |
|
|
|
| Simo |
Přidané 12.10.2014 19:24
|
![]() Příspěvků: 451
Založený: 20.07.14
|
Je to moj žebrák malý , čo by som ja bez teba robil , že ? ani voz park by som nemal , Vizitka pekná , hráč v pohode, len trocha ukecaný
|
|
|
|
| SelFiiK |
Přidané 13.10.2014 20:02
|
|
dík Simo
|
|
|
|
| RuliiKkO |
Přidané 13.10.2014 20:04
|
![]() Příspěvků: 2531
Založený: 18.07.12
|
Selfík , kamarát s kterým se znám od malička .. Vyrůstali jsme spolu , kámoši z města. Dobrej fotbalista a pařan Superpařby Zamilovanej do jedné holky na SP (raději neřeknu jméno nebo mě zabije ) No , týpek jak se patří .. Vizitka je pěkná protože sem ti ji pomohl udělat já S Pozdravem , Rulík.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
|
| SelFiiK |
Přidané 13.10.2014 20:07
|
|
Rulí,(špáněl) jako vždy dobréj kámoš fotbalista sice bez místa DD A neříkej to jméno DDDDDDDDDDD
|
|
|
|
| RuliiKkO |
Přidané 13.10.2014 20:09
|
![]() Příspěvků: 2531
Založený: 18.07.12
|
Fotbalista bez místa? Líbí se mi , neboj neřeknu .. pokud mě nena****š DDDDDDDDD
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.