Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Screeny
Rougy
Nevíte proč nemůžu vyfotit screeny ?? Dám F8 a napíše mi to: Unable to save screenshot.
Díky
Anonym
Skús si vyprázdniť fotky z toho priečinku
Rougy
Mám přeinstalovaný notebook a složka na screeny je úplně prázdná.
Skiper
Máš Windows 8?

Vymaž tu zložku. Choď do hry a daj F8
Rougy
Ano... W8 mám.
A jakou složku myslíš ? Tu se screenama ?
Panzer
Lepší to máš přes fraps, tvoří názvy který nemusíš měnit při nahrávání, je rychlejší a má rovnou svojí kompletní složku.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Xena
Mne robilo to isté na notebooku...radili mi, že to mám skreenovať cez fn+F8, no ani tak mi to nešlo, preto som to vzdala :D A tiež mám W8.
Skiper
Citácia
Panzer napsal:

Lepší to máš přes fraps, tvoří názvy který nemusíš měnit při nahrávání, je rychlejší a má rovnou svojí kompletní složku.

Presne.

Ja mám tiež w8 a nejde mi spraviť screen cez F8
Musíš stiahnuť Fraps
Enox
Každej W8 kterej blbne... Jak to psali: Musíš stiahnuť Fraps stáhni a nebo přes tlačítko: prt sc sysrq - takto to mám já. Potom si to hoď do malování, ale to je jen kdyby si nechtěl stahovat fraps (krajní meze). Smile Potom je jediná možnost fraps a nebo počkat na verzie Windows 8.8 ta by měla vyjít "ale zatím se nic neděje". Smile
Skiper
Citácia
Enox napsal:

Každej W8 kterej blbne... Jak to psali: Musíš stiahnuť Fraps stáhni a nebo přes tlačítko: prt sc sysrq - takto to mám já. Potom si to hoď do malování, ale to je jen kdyby si nechtěl stahovat fraps (krajní meze). Smile Potom je jediná možnost fraps a nebo počkat na verzie Windows 8.8 ta by měla vyjít "ale zatím se nic neděje". Smile

Ty blbneš. Mne to nejde preto,lebo na F1-F-12 mám funkcie ntb. Možno to má aj on.

Stiahni si ten Fraps. Tvorenie fotiek si nastav na prtscr a nahrávanie videa si daj ako chceš.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
26%
Deathmatche
3 Hlasov
6%