Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitoš - Matesoš
|
|
| ErvinBroucek |
Pridané 18.10.2014 22:07
|
![]() Príspevkov: 57
Založený: 14.09.14
|
![]() Váš nick na serveru: [M]at[E]s Odehrané hodiny na serveru: 360 cca. Váš bankovní obnos: 65.000.000$ +- Nasbíráno marihuany: Netuším, asi kolem 10kg dohromady Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Občas si pronajmu pokoj v Empire Hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Momentálně nejsem v gangu. Můj oblíbený administrátor: _[U]nder[T]ake[R]_ , err0rk0, SmouKy_. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /zavod ... Můj nejoblíbenější event serveru: Rally, bridge. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopeček lásky, Underovi závody jako např. Nascar, nebo formule, nej závody. Mé oblíbené vozidlo: Buffalo, turismo, bullet <3 Má oblíbená práce na serveru: Taxikáris a nic jiného mě teď nenapadá ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2- ![]() Váš nick na webu: ErvinBroucek Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Screeny sem promazával, takže nic nemám ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Jméno: Martin Příjmení: ![]() Datum narození: 1999 Věk: 15 Kontakty: Většinou sem na TSku superpařby. Kraj: Pardubický. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 25+, neumím počítat. Stav: Anča Dlaňová .Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina. Děti: Nechci mít. Kde bydlím: V bytovce. S kým bydlím: S rodiči. Sexuální orientace: Heterosexuál. Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Prdnul sem si. ![]() Kouření: NIKDY! Alkohol: Někdy max. pivo když je chuť Závislosti: SP, Dobré jídlo (de to vidět) a PC sám o sobě. ![]() Moje motto: --- Moje webová stránka: --- Životní cíl: Je mi jedno co budu dělat hlavně ať je to dobře placené .Co nesnáším: Aroganci lidí na SP. Oblíbená muzika: Techno/Electro/House/DnB/Rap Oblíbené jídlo: Řízééék ![]() Oblíbené pití: Orange Juice :3 Oblíbený film: Transformers, Fast&Furious. Oblíbená kniha: Recepty Ládi Hrušky. DOblíbené oblečení: Cokoliv co vypadá hezky. Oblíbená barva: Bílá a modrá :3 |
|
|
|
| SmouKy_ |
Pridané 25.10.2014 17:04
|
![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Díky za označení oblíbeného administrátora, vizitka ujde, hráč pohodář co chodí na ts
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov