Informácie o serveri
Čítať tému
|
Riccardo - vizitka
|
|
| SpaktosF5 |
Pridané 20.10.2014 17:38
|
![]() Príspevkov: 57
Založený: 27.09.14
|
![]() Váš nick na serveru: Riccardo Odehrané hodiny na serveru: 450+ Váš bankovní obnos: +/- 72mg Nasbíráno marihuany: žádná Vlastním dům číslo: Zádnej Vlastním hotel číslo: nějakej se najde Momentálně jsem šéfem/členem gangu: momentalně The Mob Můj oblíbený administrátor: _Undertaker_EldaHrbeeec Battery Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port,/kill,/getid Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod bridge,/zavod rally,/zavod route.. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec smrti, závod po SA,Moto GP,Vyrazko Mé oblíbené vozidlo: Cheetah,Bullet Má oblíbená práce na serveru: Terorista,Mechanik,Dealer,Pilot. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2+ .............................................................................................................. ![]() Váš nick na webu: SpaktosF5 Vloženo komentářů: 0 *COOOOL* Vloženo příspěvků ve fóru: 50 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Pravidla SP ............................................................................................................... ![]() Jméno: Tomáš Příjmení: A**a Datum narození: 28.3.2000 Věk: 14let Kontakty: Skype: tomas.auda1 Kraj: Jihomoravský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Skutečných málo ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Stále se učím Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: Nic neplánuju *MIMCO* Kde bydlím: v bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: chci ale radči ho nechcu............................................................................................................... ![]() Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktivní, bavící, naslouchavá, obětavá, pečlivá, plánující, poslušná, přátelská, sebevědomá, spolehlivá,veselá, vůdčí, vypravěčská, .............................................................................................................. ![]() Výška: 175cm + Hmotnost: 65kg Postava: Normální Barva očí: Zeleno,hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nosím stále Na těle mám: Pupík a bradavky Vousy: Když mám tak sundám Fotografie: ![]() ............................................................................................................... ![]() Kouření:potřebuju ješte plíce na ![]() Alkohol: Ne Sex: Ne Závislosti: dobré jídlo,Skype, internet, kamarádi, muzika ............................................................................................................... ![]() Zájmy: Nemůžu si vybavit Sport: Florbal Literatura: Nečtu Hudba: Je toho spousta ![]() Zvíře: Kočka ............................................................................................................... ![]() Moje motto: Nebud lempl/noob ale ![]() Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Být štastný Co miluji: Zábavu,holky Oblíbená muzika: Je toho hodně,E2 Oblíbené jídlo: Pizza,řízky,smažený sýr.. Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Horrory,komedie Oblíbená kniha: Nemám Oblíbené oblečení: Něco normálního Oblíbená barva: Modrá ............................................................................................................... FRIENDS Battery .Zoldik [R]iip[y] ............................................................................................................... PS: Hrával jsem tu dříve za Spaktose,ale smazal se mi ůčet..měl jsem tu 500h Upravil SpaktosF5 dňa 04.05.2015 15:34 |
|
|
|
| Borek_ |
Pridané 20.10.2014 17:42
|
![]() Príspevkov: 147
Založený: 08.02.14
|
hm dobrá vizitka hráče poznám z realů ale ty barvy by si mohl taky dát hezčí |
|
|
|
| KakuzuS |
Pridané 20.10.2014 17:42
|
![]() Príspevkov: 9
Založený: 29.09.14
|
Krásna vyzitka ja osobne ťa nepoznám, ale vizitka pekná
|
|
|
|
| SpaktosF5 |
Pridané 20.10.2014 17:46
|
|
diky frank a KakuzuS... KakuzuS snad poznám já tebe |
|
|
|
| Battery |
Pridané 29.10.2014 16:21
|
![]() Príspevkov: 620
Založený: 02.10.13
|
Fajn hráč a kámoš dá se na tebe spolehnout. Jinak vizitka pěkná Snad už o tenhle účet nepřijdeš !
|
|
|
|
| SpaktosF5 |
Pridané 29.10.2014 16:24
|
|
Diky kámo..
|
|
|
|
| Zoldik |
Pridané 04.11.2014 09:32
|
![]() Príspevkov: 210
Založený: 30.09.13
|
Vizitka ..nono,ujde ..znám tě i z reálu,takže vpoho jsem rád že mě máš v sp kamarádech ! ať se ti na sp daří
|
|
|
|
| SpaktosF5 |
Pridané 03.02.2015 12:57
|
|
Děkuju za vaše komenty..aji tobě zoldiku.
Upravil SpaktosF5 dňa 06.04.2015 10:37 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov