Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka Mlíčka (Milk) - with photo
|
|
| Milk |
Přidané 08.11.2014 17:07
|
![]() Příspěvků: 17
Založený: 17.08.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Odehrané hodiny na serveru: 250 +/- Váš bankovní obnos: hýbe se to, 1-20 mega Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 476 Vlastním hotel číslo: Error 404 - Hotel not found Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Error 404 - Gang not found Můj oblíbený administrátor: HrBeeeC, Tulik a všichni co se nechovají jak okurky Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /inzrerat, /zakaznik, /kill Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod freeway Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Cokoliv Smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Rusák, Taxikář, Rybář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: Milk Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Najidi si Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Najdi si Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Kdyžtak potom dodám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Potom dodám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Potom dodám Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: dám vám jen mé falešné: Chopský Datum narození: 15.1.1997 Věk: 18 Kontakty: skype: milkcz steam: Milk (modre mleko) Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: docela dost Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný, hledající nějakou borku! Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Šťudent Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, ruština (jenom nadávky), trochu německy, HTML, XHTML, C# Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chcu mít potom! (furt hledám tu borku) Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heťák Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): okurka, mám rád hvězdičky a klobásky Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik a trochu Cholerik Pohled na svět: Optimista jak cyp. Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská. Informace o Vaší postavě Výška: 190cm Hmotnost: velká Postava: Pravý břuch. Barva očí: zelenomodrá Barva vlasů: blonďatohnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Nic si nikam dávat nebudu, mám rád své tělo! Vousy: voholené Fotografie (ukažte se nám): Včera v 1 ráno jsem se pro Vás vyfotil: [img]http://s24.postimg.org/83sz17nk1/tma.jpg[/img] Závislosti Kouření: Nekouřím a jsem na to hrdej! Alkohol: s Mírou a s Markem Sex: ne (stále hledám tu borku) Závislosti: Auta, SP, PC Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: PC, WWW stránky Sport: Kolo, gaučing Literatura (zde uvedete žánr): Petr Bezruč Hudba (zde uvedete žánr): Avicii ♥ Zvíře: 1 kočka, 2 kocouři Můj styl Moje motto: Dělej co tě baví, to je smysl žívota! Moje webová stránka: zatím žádná Životní cíl: Rodina, dům, prachy (s tou borkou to stále platí) Co nesnáším: Frajerství Co miluji: hry Oblíbená muzika: Avicii Oblíbené jídlo: palačinky Oblíbené pití: Džus Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: Harry Potter Oblíbená značka: Puma Oblíbená barva: zelená Upravil/a Milk dne 17.01.2015 21:58 |
|
|
|
| Zoldik |
Přidané 15.11.2014 00:58
|
![]() Příspěvků: 210
Založený: 30.09.13
|
Vizitka není špatná..akorát vypadá divně že ty server informace máš tučné a zbytek ne,to stejné závistloti..že jsou zelené a zbytek červený,ale to už je na tobě jak si to uděláš ...Aspoň jsem se odtebe něco dozvěděl
|
|
|
|
| Milk |
Přidané 15.11.2014 10:03
|
|
Dík, opraveno
|
|
|
|
| Minemap |
Přidané 15.11.2014 11:03
|
![]() Příspěvků: 66
Založený: 25.02.14
|
Jednou sem ti prodal Yoshemite a byl si v pohode capek Vizitka je jednoducha (a ja mam rad jednoduche vizitky) *Dobrá práce*
|
|
|
|
| LuCy |
Přidané 15.11.2014 12:02
|
![]() Příspěvků: 86
Založený: 17.02.14
|
Vizitka je zajímavá,pěkná
|
|
|
|
| TimG |
Přidané 15.11.2014 12:06
|
![]() Příspěvků: 1308
Založený: 17.09.13
|
Vizitka sa mi celkom páči, ale mohol si tam dať viac farieb.
|
|
|
|
| Milk |
Přidané 15.11.2014 12:15
|
|
Díky, řídím se heslem: V jednoduchosti je krása. |
|
|
|
| HrBeeeC |
Přidané 18.11.2014 15:18
|
![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Vizitka fajnéé ![]() Můj oblíbený hráč! Rozumný, komunikativní, zábavný. Byl jsi snad ve všech firmách, co jsem měl A díky tomu sis vysloužil jednotlivé pozice.Jsem za to rád, že jsme se poznali HrB // jo kolega, málem bych zapomněl, díky za označení, že nejsem okurka
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů