Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - Dolix
|
|
| Dolix |
Přidané 08.11.2014 19:28
|
![]() Příspěvků: 117
Založený: 25.08.14
|
![]() Váš nick na serveru: Dolix Odehrane hodiny na serveru: 1100h+ Váš bankovní obnos: 0 mg Nasbíráno marihuany: Nesbírám ![]() Vlastním dům číslo: Chaloupku v Montgomery Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Jsem hroznej, jak na střílení, tak na ježdění ![]() Můj oblíbený administrátor: Nemám problém s nikým. Když se budete chovat slušně a podle pravidel, nebudete mít problém s žádným. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv, /drazby, /mise, /port, /kill Můj nejoblíbenější event serveru: /Zavod bridge, ale jak píšu nahoře neumím to. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning, kombajn a kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Dozorce top Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Neznámkuju, myslím si, že svou práci vykonávají tak, jak mají. ![]() Váš nick na webu: Dolix Vloženo komentářů: xx Vloženo příspěvků ve fóru: xx Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: xx ![]() Jméno: Jan Příjmení: xx Datum narození: 1997 Věk: 21 Kraj: Vysočina Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nekamarádím se Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Elektrikář s maturitou Jazyky: Čeština, angličtina Děti: Budou Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Ambivert Moje povaha: Klidná, spolehlivá, bavící ![]() Výška: 195cm Hmotnost: 80kg Postava: Hubená, štíhlá, sportovní Barva očí: Zeleno-modrá Barva vlasů: Tmavá Brýle: Nepotřebuji. B) Na těle mám: Kůži Vousy: Něco málo ![]() Fotografie: ![]() ![]() Kouření: NE!!! ![]() Alkohol: Pouze jako lék. ![]() Sex: ![]() Závislosti: Superpařba, počítač, sporty ![]() Zájmy: Auta, kamiony Sport: Fotbal, plavání, basket, pinec, volejbal, lyžování, atletika, gymnastika Literatura: Naučná Hudba: https://youtube.com/watch?v=e1XGv4PCqWY https://youtube.com/watch?v=0B4he0u_aPQ https://youtube.com/watch?v=3lCQ75RLp...&t=72s https://youtube.com/watch?v=fALytXNIcIo https://youtube.com/watch?v=8iZTb9NWbz8 https://youtube.com/watch?v=jV3xxOoWe-4 Zvíře: Pes, kočka ![]() Moje motto: Dýchej. Tohle je jen špatný den, ne špatný život. Moje webová stránka: xx Oblíbené jídlo: Hranolky a smažák. Hlavně nezdravě ![]() Oblíbené pití: Voda Oblíbený film: 21,22 jump street, Smrtonostná past, Smrtonostná zbraň Oblíbený seriál: Přátelé, Teorie velkého třesku, Jak jsem poznal Vaši matku Oblíbená kniha: Nemám oblíbenou knihu. Oblíbené oblečení: Kraťase, triko Oblíbená barva: Bílá Edited 17.9.2018 Upravil/a Dolix dne 17.09.2018 20:38 |
|
|
|
| ThePlay3r |
Přidané 12.01.2015 19:43
|
![]() Příspěvků: 39
Založený: 25.04.14
|
Pěkná vizitka Pekný screen 21, 22 Jump street? Myslím že to sou 2 nejlepší filmy v historii
|
|
|
|
| Dolix |
Přidané 12.01.2015 20:36
|
|
Díky díky to teda !
Každý, koho potkáš, vede boj, o kterém nic nevíš, buď milý, vždy!
Budou dny, kdy to budeš chtít zabalit, nedělej to. |
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 12.01.2015 22:03
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Pěkná vizitka a Pohodový hráč no ještě stará garda s popelářů , škoda že už nejsme nějak v kontaktu , ale co už čas běží a vše se mění tak hlavně ať se ti daří i nadále
I kill people and I like it |
|
|
|
| Vikush |
Přidané 12.01.2015 22:17
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, pekná vizitka ako hráča ťa nepoznám (aspoň myslím ) ale som sa dopočula že si robil popelára, takže máš môj rešpekt (Len tak medzi nami, popíci sú najlepší) nech sa ti darí jak v živote tak na super parbe
|
|
|
|
| Dolix |
Přidané 13.01.2015 17:18
|
|
Citace Pěkná vizitka Smile a Pohodový hráč Díky jojo tak třeba půjdu k Bezpečákům ,ale zatím mám ban jojo i tobě Citace Ahoj, pekná vizitka ako hráča ťa nepoznám (aspoň myslím Já tebe znám byl jsem i u tebe u popíků a jinak díky tobě taky
|
|
|
| Dush3yo |
Přidané 08.03.2015 13:43
|
![]() Příspěvků: 164
Založený: 23.09.14
|
Neznám tě ale tak vizitka dobrá Nechť se daří!
|
|
|
|
| Rosta |
Přidané 08.03.2015 13:49
|
![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Děkuju za označení oblíbeného administrátora Vizitka hezká, hráč dobrý a další člověk z Vysočiny + elektrotechnik Ať se ti daří
|
|
|
|
| Dolix |
Přidané 08.03.2015 16:04
|
|
Sapik: Já jsem tě viděl párkrát na serveru, ale teď už ne moc, jinak díky. ![]() Rosta: No nemáš zač Děkuju, jo Vysočina...Cívka je jako dívka i tobě
|
|
|
| FaSTeR |
Přidané 09.03.2015 21:13
|
![]() Příspěvků: 160
Založený: 07.10.12
|
Good vyzytož )
|
|
|
|
| Dolix |
Přidané 10.03.2015 18:19
|
|
Díkyyy
|
|
|
| Surko269 |
Přidané 16.12.2016 20:40
|
![]() Příspěvků: 16
Založený: 22.11.13
|
Skoro taká dobrá vizitka ako hráč samotný *Dobrá práce* Jednoznačne si najlepší spoluhráč, to nie je o čom ! Dúfam, že spolu ešte zažijeme na SP vela srandy ako doteraz !
|
|
|
|
| Dolix |
Přidané 16.12.2016 22:05
|
|
Doufám, že ještě pár let budeme pařit, dokud to půjde no. *Hraju* Jako můj brácha na SP Bude ještě hoodně srandy.
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 15

a Pohodový hráč 

Dúfam, že spolu ešte zažijeme na SP vela srandy ako doteraz !