Informace o serveru
Číst diskuzi
[Vizitka] Ikonatsak
|
|
Ikonatsak |
Přidané 15.11.2014 22:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 13
Založený: 18.09.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Ikonatsak Odehrané hodiny na serveru: 250+- (Jenom ![]() Váš bankovní obnos: 1.500.000$ (Celkem jsem vydělal tak 8.000.000$) Nasbíráno marihuany: 500g +- Vlastním dům číslo: Nemám. ![]() Vlastím hotel číslo: Jak kdy ,ale vždy jsem někde obytován. ![]() Vlastním nemovitost číslo: Nic. ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gang zvaný nic. *COOOOL* Můj oblíbený administrátor: Elda, Xena, Tumik a celkově všichni rádi pomohou. ![]() Můj nejoblíbenější příkaz na serveru: /port, /drazba, /kill, /oznacit, /pm, /dotaz Můj nejoblíbenější event na serveru: /zavod Drift SF, /zavod Farma Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti, bludiště, letadlo smrti a auto smrti. Mé oblíbené vozidlo: Turismo, Bullet, Sultan a lowridery. Má oblíbená práce na serveru: Dealer, taxikář, pilot, voják. Ohodnoťte známkou práci administrátorů týmu (jako ve škole): Ale i ta 1 ![]() Vaše webové informace Váš nick na webu: Ikonatsak Vloženo komentářů: 1! ![]() ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 7 ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Lukáš Příjmení: ![]() Datum narození: 1.12.2001 Věk: Za chvíli 13 ![]() Kontakty: [email protected] (víc ti nedám ![]() Kraj: Jihomoravský Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: 15+- Stav: Svobodný Zaměstnání: Student na ZŠ ![]() Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, Slovenčina,English ![]() Děti: Určitě bych chtěl mít. ![]() Kde bydlím: Ve vesnickém domě. S kým bydlím: S rodiči a zvířátky ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Má fotka: ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Nejvíce asi sangvinik. Pohled na svět: Realista Otevřenost: Spíše extrovert. Moje povaha: Přátelská, bavící, veselá a i vážná když je potřeba. ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 155cm (docela malej co? ![]() Hmotnost: 35kg Postava: Hubená (máme to v rodině ![]() Barva očí: Sytě modrá ![]() Barva vlasů: Špinavá blond ![]() Brýle: Nemám Vousy: Zatím ani chloupek ![]() Závislosti Kouření: Ne a snad nikdy ne! Alkohol: Někdy tajně loknu pivečka. ![]() Sex: Zatím ne. Závislosti: Běh, hraní na PC a internet. Vaše zájmy a co máte doma Sport: Běh a trochu té atletiky. Literatura: Čtu! Né fakt čtu! ![]() Hudba: POP, Drumstep a dubstep. ![]() Zvíře: Sára: pes a Africký šnek: Ferda ![]() Můj styl Životní cíl: Žít každý den jako by měl být poslední. ![]() Co nesnáším: Lidi co se neradi smějí, přetvařují se a povyšují se. ![]() Co miluji: Zábavu a svoji rodinu. ![]() Oblíbené jídlo: Jedním slovem KFC! ![]() Oblíbené pití: Voda,energeťáky a Pepsi! *PEPSI* Oblíbený film: Jurský park 1, Jurský park 2 a překvapivě Jurský park 3 ![]() Oblíbená kniha: Hoši od Bobří řeky Oblíbené oblečení: Rifle a mikina. Oblíbená barva: Tyrkysová, křiklavě zelená a červená. To je vše! Tak snad se vizitka bude líbit! ![]() |
|
|
sign0r |
Přidané 15.11.2014 22:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 88
Založený: 15.08.14
|
Vizitka ujde, ale na to že máš 250 hodin jsem tě tam nikdy neviděl.. a 8mg dohromady? celkem málo, dá se vydělat za den i 1mg + ![]() + nechci hatovat ale je ti 13let a máš na fotce cápka s trávou? Kam to spěje..:/ ![]() |
|
|
LuCy |
Přidané 15.11.2014 22:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 86
Založený: 17.02.14
|
Vizitka se mi líbí je barevná. ![]() Na serveru Tě neznám,ale třeba se to změní. ![]() |
|
|
Ikonatsak |
Přidané 16.11.2014 09:00
|
|
Děkuji moc za ohlasy! ![]() |
|
|
TimG |
Přidané 16.11.2014 09:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 1308
Založený: 17.09.13
|
Vizitka sa mi celkom páči ale na serveri som si ťa ešte nevšímol ![]() |
|
|
Minemap |
Přidané 16.11.2014 09:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 66
Založený: 25.02.14
|
Vizitka je pekna a jsi asi o 7 mesicu mladsi nez ja takze: 1 2 3 MY JSME BRATRI *COOOOL* Na serveru sem te podle me parkrat videl *Dobrá práce* |
|
|
Ikonatsak |
Přidané 16.11.2014 09:48
|
|
Děkuji vám moc! ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa