Informácie o serveri
Čítať tému
Rozhovor - #Jiry
|
|
Skiper |
Pridané 17.11.2014 12:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Zdravím Vás u môjho prvého rozhovoru. Na tento rozhovor som si vybral hráča Jiry, ktorý má momentálne PBan, ale určite ho vela ludí pozná. Začiatok rozhovoru 17.11.2014 22:13 Koniec rozhovoru 17.11.2014 23:03 @[S]kiP[e]R: Čau Jiry.Som rád, že si prijal môj rozhovor. Aké máš prvé pocity? @Jiry: Ahoj, jako PBanovaný hráč jsem byl překvapený, ale jsem rád, že konečně si někdo vzpomněl na zašlou celebritu Jiryho ![]() @[S]kiP[e]R: Aj pbanovaný hráči sú ludia ![]() Na úvod by si sa nám mohol predstaviť, čo chceš v živote dosiahnuť a iné veci. @Jiry: Moje real jméno je Patrik Jireček, narodil jsem se a bydlím v Chomutově, zrovna teď mi táhne na 20let (bohužel).V životě chci dosáhnout takových věcí,aby se na mě nikdy nezapomnělo, ať už je to cokoliv. @[S]kiP[e]R: Fú. Prajem ti vela šťastia na maturite.Prejdeme trochu aj ku virtuálnemu životu.Ako si sa dostal na SP a aké boli tvoje prvé začiatky? @Jiry: Díky, snad jí dám, i když si tolik nevěřim ![]() Zkusím to rychle shrnout, GTA hraju snad už od počátku když byl pohled ze shora,apod. SA mě chytlo nejvíce, hledám jsem server s modem Real-life a narazil jsem na SP, někdy v únor-březen minulého roku. Moje první začátky, nechápal jsem vůbec mod, ale pak jsem se to pomalu naučil a prostě klasika, vydělával jsem si a tak podobně, netušil jsem, že jednou tu budu i adminem. @[S]kiP[e]R: Niečo podobné ako ja. Až na ten AT, zatial. ![]() @Jiry: Kdybych ti napsal, jaký jsem MĚL názor, tak by si ten rozhovor nemohl ani vydat ![]() @[S]kiP[e]R: Ako vnímaš "novinky", ktoré dáva do obehu ATomas? Napríklad nové PREMIUM CAR. @Jiry: Tak Premium car jsem měl možnost pocítit když jsem byl u kámoše, přijde mi to už moc přeplácaný tím premiem, pomalu, aby sis fakt zahrál, tak bez premia nemůžeš nic a tohle to ještě dodělalo.Jediný co na tom vidím dobrého je, že si můžeš přivolat auta ze slotu 0-3, jinak nic. @[S]kiP[e]R: Myslíš si, že ATomas za tým vidí iba peniaze alebo je to trochu dobré aj pre SP? @Jiry: Já si jednoznačně myslím, že je to kvůli penězům, ale myslím si, že bych dělal to samé na jeho místě ![]() @[S]kiP[e]R: To si myslím aj ja. ![]() @[S]kiP[e]R: Vrátime sa trochu k tvojmu pbanu.Pban si si nechal dať ihneď po zmene gang systému spolu s hráčom Swaggie. Mal si na to niake dôvody? Alebo to bola iba spontánna reakcia? @Jiry: No od každého něco, měl jsem prostě problémy ve škole, jako ten systém mě naštval, ale víceméně to bylo kvůli škole.Nelituju toho, ale až budu mít příležitost, tak si chci požádat o UB jen kvůli tomu, abych pomohl Westu, jinak bych v budoucnu o něj ani nežádal. Jinak to měla být taková společná sebevražda, chtěl jít do toho semnou Trepkin, Saphir a jedině Swagie si semnou podkopl židly, tím toho ho zdravím couru jednu ![]() @[S]kiP[e]R: No jo. Swaggie je taká žienka Westu ![]() @Jiry: Sestava je jaká je, problém ani nemám. Nejdřív začnu tak koho bych tam nechtěl vidět, určitě ne Detra, ten si na to už určitě brousí zuby. Na post určitě Buratala, a nebo Patrese. @[S]kiP[e]R: Tak každý má na to iný názor. @Jiry: Tak to je jasný, je to z mého pohledu. @[S]kiP[e]R: Blížia sa Vianoce. Budeš kupovať darčeky rodine, frajerke a naopak, čo by si si prial od Ježiška? @Jiry: Já od ježíška už dostal věci teď, protože jsem ho překecal, že jsem už velkej a, že stejně vim co dostanu, dostal jsem nového Iphona, pod stromkem už asi najdu jen drobnosti ![]() ![]() @[S]kiP[e]R: Bude mať 20 a už neverí na Ježiška? To je doba... ![]() Dobre, že si spomenul iPhone. Vela ludí to odsudzuje a hovorí, že Android je lepší atď. Ako to vnímaš práve ty, keďže máš iphon. Je to lepšie alebo horšie? @Jiry: Měl jsem kopu telefonu s Androidem a nic se nevyrovná iOSu, můžeš mít spuštěno třeba 20 aplikací a ten telefon se ti prostě nezačně sekat. Dál je zabezpečenej tak, že když se ti ztratí tak ho jen tak někdo neodemkne a hlavně se dá dohledat. Prostě s Androidem se srovnat nedá a kdo říká že je lepší Android tak asi nikdy nezkusil iPhone. Je to prostě geniální telefon. @[S]kiP[e]R: Dva krát meraj a raz rež. @[S]kiP[e]R: Myslím, že sme na konci rozhovoru. Čo by si chcel odkázať hráčom? @Jiry: Ať se učí jezdit zavody a hledaj si gangy, ať jde zase gang systém nahoru !V realu ať se nenechávají tolik vtáhnout do hry a užívají si.Tobě díky Skiperko za rozhovor. @[S]kiP[e]R: Ja ďakujem tiež a prajem pekný zbytok večera. Upravil Skiper dňa 14.03.2017 16:30 |
|
|
Baseball |
Pridané 17.11.2014 12:36
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Do rozhovru sem se,no jak to říct, začetl mohl být delší na poprvé bomba ![]() |
|
|
TimG |
Pridané 17.11.2014 12:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 1308
Založený: 17.09.13
|
Dobrý rozhovor a ako aj povedal Baseball mohol byť dlhší. Ale i tak ![]() ![]() |
|
|
Skiper |
Pridané 17.11.2014 12:59
|
|
Citácia Zetor napsal: Celé som to písal na mobile a chcelo sa mi neskutočne spať. ![]() Inak dík. |
|
|
Panzer |
Pridané 17.11.2014 13:13
|
![]() ![]() Príspevkov: 1926
Založený: 27.02.12
|
No tak jsi to mohl napsat jindy ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
FleX_ |
Pridané 17.11.2014 13:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 554
Založený: 01.11.13
|
Jiry , starý dedko s teba , každopádne rozhovor je stých lepších ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 17.11.2014 14:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Po dlouhý době rozhovor co se mi fakt líbil, témata navazovali, nebylo to přeplácené smajlíkama, žádné šílené barvy, gramaticky v pohodě. Takže jo, takhle by ty rozhovory mohli vypadat. Pořád je to o sto levlů výš než ty rozhovory co se tu teď objevovali jak houby po dešti. |
|
|
Skiper |
Pridané 17.11.2014 14:47
|
|
Citácia Ruda napsal: Vidím, že účel to splnilo. Dík. |
|
|
WareiD |
Pridané 17.11.2014 15:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 203
Založený: 16.02.14
|
Jeden z mála rozhovorů, které jsem přečetl do konce. Pěkná práce Skiperko. ![]() |
|
|
Xena |
Pridané 17.11.2014 18:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Ja som si poslednú dobu akosi oblúbila čítať rozhovory a písať tam svoje názory ![]() ![]() Čo sa týka Jiryho, tak som mala s ním možnosť adminovať. Ako kolega bol fajn...aj keď som mala po jeho odchode z AT pocit, že si z nás robí srandu. To má vedelo fakt naštvať. Teraz to už je zas v pohode. Tak prajem vela šťastia pri maturite a dobre osláv 20 rokov ![]() |
|
|
Skiper |
Pridané 17.11.2014 19:47
|
|
Citácia Možno by som ešte pridala viac takých otázok, čo tu ešte neboli Do budúcna niečo vymyslím. Inak dík ![]() Ware-dík |
|
|
Jiry |
Pridané 17.11.2014 21:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 1332
Založený: 13.06.13
|
Hezká úprava Skipere, jen tak dál. Xeně děkuji za přání, dneska mi je 20, přesně za 8 minut ![]() ![]() |
|
|
AlinoLEk |
Pridané 17.11.2014 21:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 171
Založený: 30.12.12
|
Tak tento rozhovor ma pobavil, asi takto by mal vyzerať každy ![]() |
|
|
Teczka83 |
Pridané 17.11.2014 22:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 1168
Založený: 20.10.12
|
Jiryho neznám i když si řiká "zašlá celebrita". A rozhovor docela ujde ![]() |
|
|
Jiry |
Pridané 17.11.2014 22:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 1332
Založený: 13.06.13
|
A odkud Pedoteczko ? ![]() Upravil Jiry dňa 17.11.2014 22:33 |
|
|
Skiper |
Pridané 17.11.2014 22:46
|
|
Dík. |
|
|
Shadow |
Pridané 17.11.2014 23:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 224
Založený: 10.07.13
|
Jestli chápu správně, že rozhovorem jsi chtěl ukázat na to, na jaký by rozhovory mohly být úrovni těm, co teď dělaj rozhovory, tak se povedlo ![]() Dobrej výběr hráče a pěkně udělaný. ![]() Jiry - všechno nejlepší ![]() |
|
|
Skiper |
Pridané 18.11.2014 13:58
|
|
Citácia Shadow napsal: Spajk sa rovno vzdal. ![]() Dík. |
|
|
syntax |
Pridané 18.11.2014 14:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 3
Založený: 07.11.14
|
Jo, dlho som nevidel žiadnu tému s názvom rozhovor, potešil si ma Skiper. ![]() Ale je to lepšie, než od tých týpkov. [img]http://3.bp.blogspot.com/--h4eLCX9klE/UZHjEBYfY2I/AAAAAAAADoo/W5bcUQjtXls/s1600/thumb-up-facebook-emoticon-like-symbol.png[/img] |
|
|
cZSpajkdR |
Pridané 18.11.2014 15:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 201
Založený: 11.07.14
|
Skipere,nevzdal jsem se..Ale už mě to prostě nebavilo,moje rozhovory se už tak moc nelíbily a navíc jste to teď začali dělat vy dva s Baseballem,takže by už to asi moc nemělo cenu. ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 HlasovAkce smrti
1 HlasDM
4 HlasovVyřazka
5 HlasovDerby
0 HlasovMaraton akci
2 HlasovAkce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 HlasovJe mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.