Informácie o serveri
Čítať tému
Žádný předmět
|
|
Gummee |
Pridané 23.11.2014 09:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 2
Založený: 26.08.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru : Gummee Odehrané hodiny na serveru: 163 Váš bankovní obnos: +- 1.000.000$ Nasbíráno marihuany: Nevedu Vlastním dům číslo : Nevedu Vlastním hotel číslo: Nevedu Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nevedu Můj oblíbený administrátor: HrBeeeC, Kikush pak izbytek ale oni jsou moji nejoblíbenější Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /LV Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Turismo, Infernus Má oblíbená práce na serveru: Řidič kaimonu (zatím) Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: Gummee Vloženo komentářů : 0 Vloženo příspěvků ve fóru : 1 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nescreenuju Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: pozdeji dodám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=62866&pid=725834#post_725834 Vaše osobní stránka Jméno: Tomáš Příjmení: Zábranský Datum narození: 16.3.2000 Věk: 15 Kontakty: skype-dan.tom7 Kraj : Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nepočítám je Stav : vdovec Zaměstnání : Študent Vzdělání : Základka 9. třída Jazyky: Čestina,Ruština tak trochu,Němčina, lvl 2 Angličtina Děti : Chci mít Kde bydlím : v bytě S kým bydlím : s rodiči Sexuální orientace : jiný Poznámka : karoro [bcolor=#66ffff]Informace Vaší povahy[/bcolor] Povaha: flegmatik Pohled na svět: Jak kdy, při jaké situaci (optimista,pesimista) Moje povaha: Aktivní, stydlívá Informace o Vaší postavě Výška: cca 175cm Hmotnost: 64kg Postava: sportovní, vypracovaná, Barva očí: hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nenosím Na těle mám: díru ![]() Vousy: Holené ![]() Fotografie : [img]http://gophoto.it/view.php?i=https://img.tpx.cz/uploads/kjbd.jpg[/img] Závislosti Kouření: občas Alkohol: s Mírou Sex: ne. ![]() Závislosti: Auta, dobré jídlo, internet, kamarádi, Parkour Vaše zájmy a co máte doma Sport: Atletika Literatura : Nevedu Hudba : Vše možné Zvíře: Pesa Můj styl Moje motto: Never back down, Bud' si najdu cestu, nebo si udělám vlastní Moje webová stránka: Nevedu Životní cíl: Trochu vypracovaná postava Co nesnáším: Smrdan Danového ( [Z]acek[D]an ) prdu, protože smrdí řádně Co miluji: Pizzu, sám sebe Oblíbená muzika: Všechno možné Oblíbené jídlo: Pes na slanině Oblíbené pití: Cola Oblíbený film: Never back down Oblíbená kniha: Nevedu Oblíbená barva: Šedá, Modrá |
|
|
Zacek |
Pridané 23.11.2014 11:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 891
Založený: 14.03.14
|
Příliš jednoduchá, doufám že ji časem vylepšíš. Ale jo hlavní informace tam jsou, proč ne. ![]() |
|
|
LuCy |
Pridané 23.11.2014 11:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 86
Založený: 17.02.14
|
Vizitka je hezká,jednoduchá možná bych tam přidala více barviček,ale jinak *Dobrá práce* |
|
|
Tom14 |
Pridané 23.11.2014 13:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 930
Založený: 28.04.14
|
Taková odfláknutá vizitka se mi zdá, máš tam ty informace co tě popíšou nejvíc, ale proti ostatním co si dělají vizitku nemůžu napsat, že bych ti dal např. 1 spíš 2, ale jestli na sobě pracuješ (posilování, běhání,...) tak se hlavně nevzdávej ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!