Informácie o serveri
Čítať tému
Zamyšlení pro AT
|
|
Ruda |
Pridané 07.12.2014 00:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Zdravím, předem chci napsat že to o co tu půjde nebude nějaký hejt admin teamu jako celku, jen se ke mě dostala další "konverzace" kde si nejmenovaný admin/ka stěžuje na diss na její osobu a už na to musím nějak reagovat. Neustále vidím, jak si admin team stěžuje na to, že je hráči neberou vážně a že si z nich hráči dělají srandu, že jim nadávají a tak podobně. Řeknu vám teďka jedno tajemství: Za celou dobu co jsem byl v AT se mi nestalo aby mi nadával nebo si ze mě dělal srandu kdokoliv do koho jsem se já předtím neopřel. Rozdával jsem bany jak na běžícím páse a i tak jsem nebyl mezi hráči nenáviděný admin a i tak ke mě hráči měli nějaký respekt, alespoň z mého úhlu pohledu. Teď bych vám tu rád prozradil tajemství tohohle "úspěchu" - Chovejte se k hráčům tak, jak byste chtěli aby se oni chovali k Vám. Pokud chcete být dobrý admin, neznamená to, že musíte být mezi hráči nenáviděný a hejtovaný. Hlavní problém vidím v tom, že se z admin teamu stal team lovců statistik, ale to už je událost poněkud starší, ovšem v době když jsem odcházel jsem to pozoroval strašně moc, hlavně u nových lidí v AT. Když hráči říkají že AT stojí za *** poslední dobou, tak to je bohužel pravda, protože s narůstajícím počtem hráčům vznikl odstup mezi hráči a administrátory a admini teď nevidí jména, ale pouze "případy". Když jsem začínal, tak admin team byl daleko vstřícnější a vždycky jsem se s každým dokázal domluvit, protože to byli kluci a děvčata, kterým nešlo o statistiky ale o to aby dělali dobré věci pro server. Jak už jsem ale psal postupně se z administračního postu stala věc, která je brána jako další majetek, jako např. firma, gang atp. a administrátoři se začali předhánět i mezi sebou kdo bude ten nejvíc cool. Ať už to bylo s vidinou povýšení nebo prostě jen z dobrého pocitu se sebou samým. Od doby co jsem skončil/odešel/byl vyhozen z AT jsem se začal víc zaměřovat na práci bývalých kolegů a můžu vám říct, že to co se momentálně pohybuje v AT je někdy opravdu na brek. Ze serveru zmizela v podstatě jakákoliv spravedlnost. Za dobu co nejsem v AT jsem neviděl stížnost, kde by byl potrestán administrátor. Dřív se žádosti řešili daleko více, já osobně jsem probíral každý ban s hráčem téměř do detailu, mnohdy jsem mu slevil nebo dal i unban...dneska? Žádost je locknuta, trest mnohdy navýšen a tak to jde pořád dál a dál. Mnohokrát jsem psal i wlcackovi, který mi většinou vyšel vstříc a danou věc se mnou řešil za což sem rád, ale mnohdy jsem také viděl jak se administrátoři navzájem zastávají druhých administrátorů i když je každému naprosto jasné, že daný administrátor udělal chybu. Jak jsem psal, většinou jsem to vyřešil s wlkem, ale jde tam o tu pointu, že AT si kryje krk až přehnaným způsobem. Chápu že admin team se musel doplnit, ale jak dramaticky klesli nároky mi někdy nejde do hlavy. Zkrátka vy, co jste v AT, si musíte uvědomit že někdy je lepší si s hráčem promluvit než ho řešit jen jako položku ve vašich statistikách, někdy je potřeba být mírnější, nějaký drobný přestupek odpustit(20 minut mute pamatujeme všichni), neodsuzovat hráče a hlavně přistupovat k nim s úctou a férově. Doufám že jsem tímhle topicem nikomu nešlápl na kuří oko a nebudu nějak tvrdě zdissován, protože píšu jen vlastní názor a nemusí být pravdivý, každopádně je to věc kterou už jsem měl dlouho na srdci a která prostě musela ven, protože i když už aktivně nehraju, pořád mi jde o dobro serveru, ze kterého se díky jistým jedincům pomalu stává pískoviště. Takže naposled: Vy co jste v AT, chovejte se k hráčům tak jak chcete aby se chovali oni k vám a budete mít respekt a zároveň nebudete dissováni. Nezneužívejte pravomoce k prosazování vlastní pravdy a budete v pohodě. ![]() |
|
|
KeepSmilling |
Pridané 07.12.2014 01:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 1141
Založený: 25.10.11
|
Abych pravdu řekl musím s tebou souhlasit. Na serveru jsem někdy od roku 2009 a za tu dobu se to tu strašně změnilo. Někdy mi tresty přijdou přehnaný někde zase ne. Pravda je taková, že vždy bychom se měli chovat slušně a s úctou jak řikáš. Přiznej, že někdy je to fakt hard když přijde nějaký Eman. Hezky jsi to napsal,máš mojí podporu. |
|
|
LuKi_ |
Pridané 07.12.2014 01:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 2071
Založený: 26.05.12
|
Palec nahoru Rudo, dobře si to napsal, ale toto bych spíše přesunul do admin pokecu, ale lepší ať se tu vyjádří i lidé co tu normálně hrají.
![]() |
|
|
Panzer |
Pridané 07.12.2014 01:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 1926
Založený: 27.02.12
|
Konečně někdo se rozepsal. Vzpomeňme si na naší legendu Rocketa, nikdo si nedovolil mu říct něco špatnýho protože hned letěl, nebo cagaj, to byli hráči kterým jsi nemohl dát ani gesto že se ti něco nelíbí a když jsi dal tak jsi se vezl. Z dnešního AT je jen jak říkáš píseček na který přicházejí ze sídlišť a v tom písečku najdou poklad kterým ovládají ty co se na píseček ještě nedostali. Prostě je to hnus kterej jsem se už nějak naučil přehlížet.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 07.12.2014 02:13
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Nechtěl jsem to dávat do nějaké admin sekce z toho důvodu, aby i hráči viděli že se kritika dá podat normálním způsobem, ale abych to zase nezakládal na admin uzemí úplně. |
|
|
LuKi_ |
Pridané 07.12.2014 02:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 2071
Založený: 26.05.12
|
Však jasné, každý má na nás svůj názor, ale řeknu Ti to ted ještě z mého pohledu. Příjdu si na server, pár lidí pozdraví, někdy si zajedu GR hodím par dotazů, začne mi psat Dominik9991, u toho se vždy jen nasměju (nechci ho nějak zhazovat, ale to co on píše je na psychiatrickou léčebnu).Pak začnou nějaké urážky hráču, že jsme kok.... a co možné, dám akci tam se začnou chovat jak hovada, zruším akci, protože se chovají jako hovada a hned jsem ten nejhorší administrátor..Spíše hráči by si měli před svým prahem zamést. Chápu každý děla chyby i my v AT, udělím špatně ban tak se omluvím a hned letí unban a poznámka. U těch žádostech na webu, promin, že Ti někdo začne lhát a psát uplně totální sračky, že on vlastně nic a přitom to celé on udělal a ještě začne urážet, tak se nedivte, že zvyšujem hodiny. Toto je můj pohled na tu situaci. Pěkně ses fakt rozepsal Rudo, máš mé uznání, ale toto Ti píšu z mého pohledu jako člen AT.
![]() |
|
|
Yamatino108 |
Pridané 07.12.2014 02:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
Páči sa mi tvoja myšlienka,ale nie ku každému sa dá správať priatelsky. (Viz: cs daj my admina,provokovanie vo všetkých možných komunikačných protriedkoch,daj my unban inak ťa zabijem! atd).Ten názor na tie žiadosti o UB sa mi tiež páči,ale ohladne toho si spravím mienku neskôr. Zhrniem to:Sú tu hráči,ktorí si to slušné jednanie zaslúžia,ale mám jednať s dotyčným človekom normálne ked on somnou jedná ako s kusom handry? A popravde s tým Dominikom mi dnešný deň stačil.Stačilo mi čo písal do dotazov a mne do PM. |
|
|
Tress |
Pridané 07.12.2014 05:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 2751
Založený: 22.11.11
|
precetl sem i prvni vetu + zacatek posledniho odstevce a reknu vam tohle ... hejtete at co muzete, jelikoz pokud admin neni schopnej vas brat s rezervou tak nema v teamu co delat ... a jeste tohle Citácia Zkrátka vy, co jste v AT, si musíte uvědomit že někdy je lepší si s hráčem promluvit než ho řešit jen jako položku ve vašich statistikách je hezky ze se nechate ovlivnovat nekterym z kolegu, ale admin ma bejt nezavislej a to min polovina temu nesplnuje a chova se podle vzorce krery jim preda kolega ktereho respektujou ... |
|
|
Baseball |
Pridané 07.12.2014 06:44
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Ono rudo já bych řekl že je problém na druhé straně - Administrátoři jsou již otráveni z některých hráčů kteří je snaží vyprovokovat a pak si stěžovat (např. Fellaz). Tak už to tak štve že prostě se už ani nevyplatí dávat si stížnost. Na serveru zase někteří hráči kritizují každý trest co administrátor udělí. Tak a pak už to prostě a-team nemůže vydržet a jsou prostě tvrdší. To je podle mě dobře.. Jenže pak je začarovanej kruh když jsou všichni otrávený.. Takže podle mě není chyba v A-Teamu ale u hráčů. Ale co teď? ![]() |
|
|
TimG |
Pridané 07.12.2014 07:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1308
Založený: 17.09.13
|
Síce niesom admin, ale Ruda má úplnú pravdu. Ja súhlasím s tým čo napísal. Možno sa po tomto uvedomia.. Nieje problém len to že na serveri sú deti, toto bol tiež problém.. |
|
|
Skiper |
Pridané 07.12.2014 08:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Citácia Za dobu co nejsem v AT jsem neviděl stížnost, kde by byl potrestán administrátor. Dřív se žádosti řešili daleko více, já osobně jsem probíral každý ban s hráčem téměř do detailu, mnohdy jsem mu slevil nebo dal i unban...dneska? Žádost je locknuta, trest mnohdy navýšen a tak to jde pořád dál a dál. Som v AT, ale s týmto s tebou súhlasím. Toto som si už všimol aj keď som tam ešte nebol. No a k tomu správaniu. Ja sa správam ku každému stále tak isto. Ale keď ma niekto uráža, tak mu to dám vyžrať. Robil som to tak aj za hráča a zmenu neurobím. Ako on ku mne, tak ja k nemu. Ešte jedno. Niekedy si hráči doslova robia **** v dotazoch. Ak hráč s 1000h+ dá dotaz, že ako sa odwarpuje alebo iné blbosti. Tak to už je fakt na zamyslenie. A nehovorim o spame v PM typu "daj kopec" . Odpíšem nie a začne ma hejtovať v PM, že som zlý admin, **** a iné. Ale najviac ma serie ten píp Dominik9991. Zobrať učebnicu slovenského jazyka a drbať mu ju o hlavu pokial nebude normálne písať. Pretože to čo on robí, to je totálna demencia. |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 07.12.2014 08:30
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Já se ke všem hráčům chovám stejně. Ke starším, ale i k těm novějším. Někdy hold nemám náladu, tak jsem taková otrávená, že se s nima nechci ani moc bavit, nemám náladu jim pomalu ani odepisovat na ty pm, ale tady na toto si dávám pozor. Co se týče údělování trestů, tak jedu přesně podle harmonogramu, dokonce pár kolegů i ulevuje, ikdyž nevím proč. Jak psal Keep, někdy mi připadá, že jsou tresty mírné, někdy zase až moc přísné. Například dávat bany za úrážku AT. ![]() Vidím někdy i to "nahrabání" statistik na dotazech. Je tam dotaz, který by se dal krásně rozepsat, ale pár kolegů odpoví jedním slovem, hlavně aby to měli rychle zodpovězé a měli 1 bod do zodpovězených dotazů. Tady na toto jim s prominutím j*bu. Když už se rozepíšu, tak to tomu hráči i pošlu, ikdyž mu už někdo odpověděl. Pokud je to ovšem jednoslovná odpověď, rozkliknu si ten dotaz, píšu ho a mezitím vidím, že na to odpověděli už 4 kolegové, tak to dám raději esc, než mu tu samou odpověď poslat po 5. Někdy se stane, že to v té rychlosti nepostřehnu, že už to někdo napsal. Upravil Zrušený účet dňa 07.12.2014 08:39 |
|
|
Luky_SVK |
Pridané 07.12.2014 08:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 1227
Založený: 04.07.12
|
Ostanú len silné kusy - slabé hádžu do jamy. Tí čo sa nechajú akokolvek ovplyvňovať by v AT nemali čo hladať, každú PM-ku kde sa niekto chová jak malé 5 ročné decko jednoducho odignorovať lebo pochybujem že dotyčného bude baviť písať 2 hodiny v jednom kuse PM-ky. Citácia Ak hráč s 1000h+ dá dotaz, že ako sa odwarpuje alebo iné blbosti Si možno jediný človek, ktorému toto vadí ostatní radšej nato odpovedia aj siedmi len aby mali o dotaz v štatistikách navyše. Fakt je treba sa nad sebou zamyslieť. ![]() |
|
|
Mikull |
Pridané 07.12.2014 08:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 3734
Založený: 15.12.11
|
A nyní začíná zase etapa "Někdo napsal topic k zamyšlení, rychle pojďme s ním soulhlasit ať vypadáme inteligentně". |
|
|
aure |
Pridané 07.12.2014 08:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 425
Založený: 29.08.11
|
Baseball nevtieraj sa tolko tym adminom pls dik Ruda volaco take si aj ja myslim mozno 3-5 admini tam volaco robia aj pre hracov a nie len pre seba |
|
|
Skiper |
Pridané 07.12.2014 08:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Citácia Luky_SVK napsal: Luky. Lenže ten dotaz mu zmazať nemôžeš. Ale ten dotyčný určite vie za akým zámerom to robí. A určite to nevadí iba mne. //Na Tumikove Dá sa mu ban a potom bude hejtovať na webe. A bude si hrať svoje, proste tak to robí každý z nás. |
|
|
Rosta |
Pridané 07.12.2014 09:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Ono to není zas tak jednoduché, nejde tu jen o zmenu AT , ale taky o změně chování hráčů. Někteří jen zkouší trpělivost AT v dotazech, jiní zase v chatu. Na akcích je bordel atd.. Jinak ti řeknu já se k hráčum chovám dobře, kecám s nimi apod., ale nekdy taky udelam vyjimku protoze to jinak nejde. |
|
|
RuliiKkO |
Pridané 07.12.2014 09:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 2530
Založený: 18.07.12
|
Já s tebou souhlasím Rudo , od doby co já hral naposled před pauzou vše bylo jinčí , nikdo si neškrtl na "spt , rocket , Kapo , thomas23 , prokill" no takovýhle. Teď je vše jinačí ano , změna adminů , chováni ale i u hráču. Najdou se někteří "ex admini" kterým je to teď uplně jedno co se s nima stane a nudí je server tak provokujou hráče/administrátory , nebo hráči kteří jedou jen o peníze a podvádi každého nebo rádi provokujou taktéž nebo jsou i ti co nadávaji všem do rodinam jak v fir.chatu , pm a tak dále ale za Pc umí být každý hrdina ![]() ![]() ![]() Takže , Rudo díky a beru na vědomí ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 07.12.2014 09:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Za dobu co jsem v AT, skoro 4 měsíce na mě přišly tuším 3 stížnosti. Žádná z nich nebyla na mojí osobu, že bych byl proti někomu zaujatý apod. Ale to jsem trochu zběhl od tématu. Teď k tématu. Ruda má pravdu. A napsal to opravdu pěkně, slušně a hlavně je třeba vyzdvihnout to, že to vůbec napsal. Spousta hráčů by se to ani sepsat nedovolila, protože by jim to nepřišlo patřičné a když už ano, tak by takovým způsobem situaci nevystihli nebo by to napsali vulgárněji. Jestli-že se tady zase řeší Ti hráči, kteří se nám pokouší "**** na hlavu" ať už v dotazech, chatu či pm, občas k tomu mají záminku. Z mé strany je to nějaký jejich jiný pohled na hru. Někdo tyto lidi nesnáší. Ti hráči, beru je jako skupinu, (ne jako jednotlivce) hledají terče z AT, na kterých se jim prostě nebude něco zdát apod. Zase brát Tyto hráče jako skupinu je špatné. Protože každý z nich je jednotlivec a jako k jednotlivci se také chovat. K někomu je třeba se chovat s nadskázkou, s někým zachovat neutrální vztah, k někomu se stačí přizpůsobit jeho chování, zjistit co od něj čekat. Vše ale v určitých mezích. Drtivou většinu těch hráčů, kteří mají ve smyslu hře gang, o tu se většinou právě jedná, je třeba brát trochu jinak. Ovšem při rozporu z pravidly se chovat jinak nelze, ale dá se tomu předejít a to, že slušně. Já s tím problém nemám, s většinou když se mi nebo jim něco nezdálo jsem si napsal a ve většině připadech se nám podařilo rozumně se domluvit. Kdybych mu dal rovnou banána tak se domluvím těžko. Hráči nehejtují Admin Team jako celek, ale spíš jako jednotlivce. Někde ovšem určitě je, nějaká záminka, důvod. Občas se divím, proč mí kolegové lámou hůl nad někým, kdo má poněkud jiné chování. Dá se s nimi domluvit jako s ostatními hráči někdy lépe, někdy hůř. Někdy ovšem vůbec a zde vzniká problém. Není to jen o chování AT, ale i hráči by se měli trochu zamyslet. Ale to už je na jednotlivcích, kdo to jak bere a na druhou stranu kdo si koho váží či neváží, kdo má z koho srandu, z koho ne. Příjemný čtení ![]() |
|
|
thorous |
Pridané 07.12.2014 09:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
Založený: 20.10.12
|
Citácia RuliiCeKo_OCze napsal: Já si na spt škrtl, no schytal jsem hned ban nejdřív na serveru za osočování a když jsem ve stížnosti napsal to, co jsem napsal ve hře, tak byl další i na webu ![]() Problém dnešních adminů je v tom, že v nich nikdo nevidí autoritu a tudíž k čemu k nim mít respekt? Nové přírůstky v AT mi spíš připadají jako vtip, kteří můj respekt nikdy nedostanou. Jeden kickuje všechny co sou AFK u nemovitosti, druhej někomu spamuje 3 minuty PM, jestli náhodou nehrabe hodiny. Když nejmenovaná adminka vybouchla po hejtu Lol_Nooba, že se skoro rozbrečela a napsala všechny ty krásné věci, jak by ho umlátili, tak co tam dělá, když se neumí dostat nad věc a moc to prožívá? |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasovSkyrace
11 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
3 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí