Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Založenie gangu - 1mg
Qvosty_
čaute Admini, Hráči

Takže chcem aby ste sa všetci vyjadrili čo si myslíte o tom,že založenie gangu stojí 5mg. Podla mňa to je suma ktorá všetkých odrádza aby si založili gang. Možno aj preto je tak málo gangov teda určite, málo sa jazdí o územiach ani nehovorím. Je podla mňa vela a nielen podla mňa, dať za niečo 5mg čo hov** zarába.

Dúfam že sa zobudíš ATomas konečne a nebudeš vkuse prispôsobať server deťom.

Nezabudnite sa vyjadriť.
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
RaTy_
Určitě s tím souhlasím, vždycky založení gangu stálo 1mg, teď stojí 5mg a na serveru je 10z 30gangů.
Tr1xmy
Nehnevaj sa na mňa, ale čo je v dnešnej dobe na SP 5 mega ? Ak máš čo i len pár RP bodov, 10, alebo 20% odmenu a dobrý koeficient, zarobíš to aj za jeden či dva dni. Túto cenu by som nemenil.. Ono chyba nieje v tom, že stojí 5 mega, ale asi niekde inde - v systéme G - crew. JA keď som bol ešte A+SG, tak gangy boli drahšie a bolo ich vela... ale to je už minulosť.
LukK
Já bych spíš snížil firmy na 5 mega protože ty si koupíš firmu za 10 mega dá ti to 5m do firmy a stejně ti jí zruší protože do ní nikdo nechce.
Qvosty_
Prečo by som sa mal hnevať..

Ide o to že hráči nechcu dať peniaze za niečo, čo im nič nezarába v tom je celý ten problém

test
DoMiNo
Tr1xmy v tý době založení stálo 10mega a z kasy si tich 10mega vybrat mohl, teďka 10mega stojí založení a 5mg jde serveru a 5mega je v kase.
Tomas66
Ano, souhlasím s tebou ve všem až na tu poslední větu

Citácia
Dúfam že sa zobudíš ATomas konečne a nebudeš vkuse prispôsobať server deťom.

Nemyslíš že tím se server přispůsobí dětem více, když gangy budou levnější?
Gee_
Já určitě souhlasim, něco by se stím dělat mohlo, na naserveru je 9gangu, z toho 3 gangy jezdí.. Sad
Qvosty_
No hej s časti. :D

test
Zrušený účet
Luku, já si firmu koupil, myslel jsem, že jí hned prodam, měl jsem kupce, ale když se o firmu staráš, máš tam super partu, tak ta dirma vydělá a ještě se pobavíš s lidma. Chyba neni v ceně, ale v tom, jak se kdo k tý daný věci chová.

To samý gangy. Založil se za 1mg a měl jsi to jenom pro srandu, protože jsi věděl, že si ho zase za 1mg koupíš. Teď stojí 5mg a je ti líto to do toho dát? Nauč se jezdit, sežeň pár kamarádů, co umí jezdit a začněte nabírat RS. Defaultní závody se jezdí pořád. Najdi lidi, co rádi závodí, rádi se učí a už něco umí a 5mg neni jen tak vyhozeno do vzduchu Smile
Qvosty_
fifa? tym chceš povedať že neviem jazdiť? to je jedno...:D

Podla mňa to ludia nezakladajú lebo hráči si založia prvý gang za 5MG a potom prejebu rs a myslíš že maju chuť ešte niečo zakladať?

Podla mňa je chyba v cene

test
Zrušený účet
Ne, to nevim, kde jsi vyčetl. Proč proje*** RS? Protože prostě na ostatní nestačí. Ať se učí dál jezdit na defaultech a vyzkouší gang znova za 3 týdny. Od toho gangy nejsou, aby jsi si ho založil, i když ani nevíš, co jsou to bloky v závodu. Ano, i takový jelita se v gangu najdou Smile
Qvosty_
ale chápeš že na GR sa viac naučíš jazdiť ako na defaultoch?

test
Panzer
Klidně ať to stojí 20 000 000 je to jen dobře, alespoň tak nevznikají gangy kterým by šéfoval třeba jacksoncent nebo jujukiler aka top lamy on sp.
Že se někde naučíš jezdit? Ty vole při gr se naučíš leda **** když proti tobě jako nováčkovi jede třeba Pitras nebo nějakej lepší jezdec, prostě tě sundá a jsi out.
Jezdit se naučíš sám prostě, musíš znát a umět tu trasu vědět jak do zatáček a jestli jde o blokery tak jde o jednotlivce každej to dělá jinak.
Takže výmluva na GR abys dával víc RS za míň $ do oběhu je trapná. Smile
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Loukas
Hele Panzere, ono je to celkem zlé, když chceš jet GR, ale není s kým. Kdysi si prostě napsal a ihned si jel, ale jak se to teď má dělat, když někdo těch 5 000 000$ do toho nedá?
Podívej se na stav gangů na serveru..
_Ego
Panzere jujukiller je náhodou frajer.
Souhlasim s návrhem, když jsem si chtěl založit firmu 4fun tak jsem za to proj*bal 5mg
RockeR
5 mega je teďka celkem nic, většina hráčů kdyby chtěla tak si jich založí rovnou 10....ale KDYBY CHTĚLI. Celkový G-system je na prd, není o co bojovat a proto to skoro nikoho nebaví. Dřív byli sklady na zbraně a území a na těch záviseli zbraně. Pokud si vlastnil sklad např. na M4 nebo Sawn a někdo ti na něj zaútočil, tak si jel, aby si ty zbraně nestratil. A když ti někdo zaůtočil na území, tak si jel bránit, aby si neměl míň nábojů od nějaké zbraně. Celý bych to překopal.
Souhlasim, v TÉTO době, je 5 mega dost.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Panzer
Loukas a ty chceš jezdit s lamkama? Z jakýho gangu ty vlastně jsi, že bys chtěl jezdit jen free rs :D :D
A 5 mega není nic, to vyděláš za 2 dny nebo když jsi šikovnej i za pár hodinek.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Qvosty_
Ale nejde o to, že jak rýchlo tých 5mg a zarobíš, ale o to že hráči nebudu predsa investovať 5mg do niečoho čo nezarába..Chápete?

test
Move
Podle mého názoru je 5mg dost, snížil bych to na 1mg. a 5mg jen tak lehko nevydělaš, při takovém **** koeficientu, kde udělaš dvě mise a hned je koef. 1,00 .
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
26%
Deathmatche
3 Hlasov
6%