Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka: Mr_Haffner
|
|
Mr_Haffner |
Přidané 29.12.2014 15:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 1
Založený: 29.12.14
|
Váš nick na serveru: Mr_Haffner Odehrané hodiny na serveru: 100hod+ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /drazby Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Inf, Bullet, Cheetah,... jak kazdy Má oblíbená práce na serveru: Právnik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: Mr_Haffner Jméno: Patrik Příjmení: Haffner Datum narození: 7.9. 1995 Věk: 19 Kraj: Nitriansky Stav: Zadaný Zaměstnání: Zamestnanec Vzdělání: Stredoškolské odborné Jazyky: Čeština, angličtina, slovenčina Kde bydlím: Doma Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, nervózní, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, přátelská, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá, vypravěčská. Informace o Vaší postavě Výška:186 Hmotnost: 70kg Postava: štíhlá Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnedá Na těle mám: chlpy ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie: ![]() Na fotke som ja Mr_Haffnera moja priatelka s nickom Nikolka Závislosti Kouření: Pravidelne Alkohol: Príležitostne Sex: Moja vec Závislosti: Auta, dobré jídlo, Skype, internet, superparba.eu, muzika, pc, hry, sex. Moje motto: Nikdy nebuď väčšia sviňa ako sú ostatný. Životní cíl: Mať rodinu, žiť šťastne a hlavne to zdravie. Co nesnáším: Ludí čo súdia aj keď nepoznajú a majú velké ego. Alebo keď priatelke napíšu, že je chlapec ![]() Co miluji: Moju priatelku nadovšetko, svoju rodinu, svoj život. Oblíbené jídlo: Kde začať ![]() ![]() Oblíbené pití: Pivo, Coca Cola, a ostatné podla situácie. ![]() Oblíbená barva: modro-cerveno-zlto-zeleno-cierno-sivo-bielo-hneda ![]() Upravil/a Mr_Haffner dne 29.12.2014 15:29 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!