Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka by waZZup
|
|
| wazup |
Přidané 30.12.2014 17:57
|
![]() Příspěvků: 6
Založený: 22.11.14
|
VÁTEJTE NA VIZITCE HRÁČE WAZZUPA | DOUFÁM ŽE SE VÁM BUDE LÁBIT A PROČTETE TO AŽ DO KONCIA Vaše serverové informace ______________________________________________________________________________________________________________________________________ Váš nick na serveru: waZZup Odehrané hodiny na serveru: 450+ Váš bankovní obnos: 3,674,400 Nasbíráno marihuany: 0kg ![]() Vlastním dům číslo: ![]() Vlastním hotel číslo: ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ![]() Můj oblíbený administrátor: HrBeeeC,Ruli,Tress,Gallaxy,Tumik,Under,Elda Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill,/piss,/port Má nejoblíbenější akce od administrátorů: celá řada která má v názvu Smrt, tuningy Mé oblíbené vozidlo: Cheetach<3 Má oblíbená práce na serveru: Právník ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2, vždy je co daladit ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Vaše webové informace Váš nick na webu: wazup Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): mrkněte se Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): mrkněte se Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:doložím ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: ![]() Datum narození: 20.2.1999 Věk: 15 Kontakty: Skype: goodwarik Kraj: Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dostatek ![]() Stav: Partnerka Zaměstnání: Student Vzdělání: základní Jazyky: Čeština,Ruština,Angličtina,Němčina Děti: ![]() Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: [img]http://imgbank.cz/images/2014/12/30/ban_6.jpg[/img] ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Informace Vaší povahy Povaha: Chvilkami Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Přátelský,ctižádostivý,srandovní,nasléchavý ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Informace o Vaší postavě Výška: 179cm Hmotnost: 62kg Postava: Sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blond Brýle: ![]() Na těle mám: Kůži Vousy: ![]() Fotografie (ukažte se nám): no dobře no, doufám, že nebudete muset jezdit s počítačem do opravny [img]http://imgbank.cz/images/2014/12/30/103556357286204272346518387417039010649081oBvdTU.jpg[/img] ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Závislosti Kouření: ![]() Alkohol: *koukam* Sex: To je tajný lidičky Závislosti: Chatování, koukání na TV *koukam*,SP :* ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Ženy ![]() Sport: Handball Literatura (zde uvedete žánr): Dobrodružství Hudba (zde uvedete žánr): ani nevím ![]() Zvíře: Pes ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Můj styl Moje motto: Neříkej hop, pokud jsi ještě neskočil Moje webová stránka: ![]() Životní cíl: Hrát za Českou Reprezentaci v Házené Co nesnáším: lháře Co miluji: ženy! Oblíbená muzika: R.I.O Party Shaker Oblíbené jídlo: Vepřos, Knedlos, Zelos Oblíbené pití:Ehm, fanta, sprite, kofola ![]() Oblíbený film: Znovuzrození šampiona Oblíbená kniha: ![]() Oblíbené oblečení: DD Oblíbená barva:Modrá A nesmí tu chybět také lidi, bez kterých by to nebylo ono HrBeeeC Tumik Elda Rulli [G]evarT Kuba16oo Zawy Martynka Strei Dwee_Jakes stinG Gigush Verioska ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ A další kteří stáli při mě :-) Děkuji VÁM Upravil/a wazup dne 30.12.2014 20:20 |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.