Informácie o serveri
Čítať tému
Pro Administrátory
|
|
segi1995 |
Pridané 02.01.2015 10:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 24
Založený: 27.12.14
|
Zdravím, Dneska jsem si všimnul topicu zamyšlení pro AT a plně souhlasím s Rudou. Jenže to není všechno co bych chtěl říct a v daném topicu by si to přečetl málo který hráč nebo administrátor. To co se děje na serverů je děs a hrůza, nemluvím teď o ochotě administrátorů, která je v podstatě nulová!!! Včera mě a známým ostastní hráči ničili mise, když jsem se den předtím ptál ještě administrátorů, jaké jsou za to tresty a zda to máme řešit, odpověd byla: 15-30 minut ve vězení a vždy napiš administrátorům ID hráče, který ti ničil misi. Teď se vracím k včerejšku, mě a známému byla mise zničená přibližně asi 5-8, ať jsme psali administrátorům jak jsme chtěli, žádná reakce!!! Psali jsme do veřejného chatu, tak též, žádná reakce!!! Hlavně jak si pořádali 50 milionu akci pro hráče (Tak jejich respekt nezískáte!!!!!). Co mě ještě více dostalo bylo to, že jsem přešel na povolání právník a v momentě, když jsem chtěl hajít, nešlo mi to a psalo mi to nějaký text, přesně už nevím. Administrátorům jsem napsal a jediná odpověd byla: Píšeš špatné ID nebo nejsi právník. ID jsem psal x-krát a správně a právník jsem byl. Při dalším dotazu jsem odpověd nedostal pro změnu vůbec. Kde jsou ty časy, kdy administrátoři byli opravdu administrátoři a ne s prominutím blbci! |
|
|
ShouT_ |
Pridané 02.01.2015 10:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 49
Založený: 20.10.13
|
Jak možeš porovnávat časy na SP , bylo tam menej ludi (menej bordelu,nadavek atd) ,ted je tu 2x tolko ludi a to denne a na servere je malo administratoru. A k misiam zdá sa mi že to tresta málo administratorú lebo je to somarina trestat za toto. |
|
|
IcE__ |
Pridané 02.01.2015 10:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 96
Založený: 31.07.14
|
Administrátor je zaneprázdnený človek nemá len na práci čítať tie vaše pm určite keby že má viacej času tak by sa zameral aj na tie pmkám ... |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 02.01.2015 10:24
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Povinnost trestat za mise je pouze u zaměstnání rybář protože ten se po čas výlovu a plnění mise nemá jak bránit, ostatní zaměstnání mají x možností jak se ubránit, takže to je jeden z možných důvodů. No a ehm k dotazu, kdyby jste dotaz používali tak jak máte a popsali pořádně problém namísto "OMG MĚ TO NEJDE UDĚLEJ S TIM NĚCO" tak by reakce možná taky vypadala jinak. ![]() |
|
|
segi1995 |
Pridané 02.01.2015 10:51
|
|
Tak za prvé nemá psát administrátor, že se mise budou řešit! Za druhé, nepíšu problém tak, že napíšu omg mě to nejde :-) Baví mě, jak si vždy něco najdete ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 02.01.2015 11:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Shrnu to jednoduše: - ničení misí není povinnost trestat, ostatně to hráči stejně neumí hlásit a hlásí to až po zničení mise... - "pořádali milion akcí", když akce jsou máte problém, když nejsou máte problém, tohle nebudu radši komentovat... - "psalo mi to nějaký text", jo tohle napiš do dotazu, všichni ti vidíme na monitor a víme o co jde, pokud nepopíšeš problém podrobně, tak se to špatně řeší, ne-li to nejde řešit vůbec... - "Baví mě, jak si vždy něco najdete" v tom případě tento topik beru jako provokaci, protože to co jsi napsal znamená, že to nechceš řešit, ale jen s prudit.. - Předpokládám, že důkazy o tom nemáš, takže je to bezpředmětné... ![]() ![]() |
|
|
Skiper |
Pridané 02.01.2015 11:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Citácia segi1995 napsal: My si nič nenájdeme.Toto je kurtá realita do ktorej väčšina hráčov nevidí.Denne sa mažú tak sprosté dotazy, že to ešte svet nevidel. |
|
|
segi1995 |
Pridané 02.01.2015 11:27
|
|
Neříkám, že nic neděláte. - "psalo mi to nějaký text", jo tohle napiš do dotazu, všichni ti vidíme na monitor a víme o co jde, pokud nepopíšeš problém podrobně, tak se to špatně řeší, ne-li to nejde řešit vůbec... Do dotazů jsem napsal text, který mi to psal a odpověd administrátorů byla jak jsem již zmínil, bud nejsi právník nebo píšeš špatné ID ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 02.01.2015 11:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
V tom případě nechápu, proč sis nepořídil patřičné důkazy a nestěžuješ si v sekci na to určené. Poslední dobou je nějak moderní dávat vše na web do špatných sekcí a připadat si důležitě, když se to dá vyřešit přímo na serveru nebo v oficiální stížnosti.
![]() ![]() |
|
|
RedGinger |
Pridané 02.01.2015 12:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 1442
Založený: 10.05.12
|
Citácia Ondrah98 napsal: Citácia Detroit napsal: Citácia Skiper napsal: Souhlasim ve všech bodech. Když si to vemeš, tak tu jsou hráči, co hlásí úplné blbosti. Například někdo napíše ***a a hned je report za slovník(Cenzura se netrestá). Další věcí je, že místo toho, aby hráč si zjistil id administrátora a napsal mu v daný okamžik, že daný hráč ničí mise, tak místo toho se vzteká a horlivě spamuje v chatu ''admin ten a ten nici mise'' případně napíše /dotaz id ničí mise..., ale k tomu dotaz přece neslouží. Na chat se moc ohledy nebere, protože vážně někteří ani neví, co hlásí. Někdo někoho zabije a ''poškozený se už vzteká a píše: ,,Admin id bla bla mě zabil, dej mu ban''.... ![]() Někdy se podívej i na ty zodpovězené dotazy, co někteří vyplodí za dotaz. ![]() |
|
|
segi1995 |
Pridané 02.01.2015 12:20
|
|
Já si něstěžují na všechno, jen mě docela štvou ty mise no... :-) Jinak jsem si na nic nestěžoval a vlastně ještě ochotu včerejších administrátorů. |
|
|
ATomas |
Pridané 02.01.2015 12:59
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
To je prave ten duvod proc jsem vzdycky chtel aby zadna nesmyslna pavidla typu zakazat niceni misi nebyla. Prave kvuli tomu zeto nejde uhlidat a pak si nekdo bude stezovat ze jiny trest maji a jini ne. |
|
|
Baseball |
Pridané 02.01.2015 13:16
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Citácia ATomas napsal: Dříve [před rokem např] sem jezdil mise celý den a nenašel se nikdo kdo by mě šel zabít, nadával atp.. Přišlo sousty a spousty nových hráčů a tak dneska jedu 5 misí a 2 mi zníčej.. To pravidlo hráče uklidní ale je to jen když opakovaně stejný hráč níči mise ne? Protože to poprvé nemáš čas stihnout napsat /admins, /getid /pm iD Hráč 1 mi po mi níčí misi prosím spec nebo něco na ten způsob.. |
|
|
wlcacek |
Pridané 02.01.2015 13:33
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citácia ATomas napsal: Jenže Rybář a pěstitel trávy jsou během plnění mise úplně bezbranní, takže tam to pravidlo zkrátka bude. Nehledě na to, Já a Brutal jsme tu od toho, aby hráči měli prostor a klid ke hraná na Tvém serveru, takže díky za volnou ruku v tomto směru a díky že tomu tak bude i nadále. Námitka dobrá ale z pohledu hráče je nemyslitelná. Citácia segi1995 napsal: Napišč mi kdy se toto s dotazama odehrálo, Tvůj přesný nick a podívám se na to a to velice rád. |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 02.01.2015 14:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
K těm dotazům, admin je taky jen člověk a není to stroj, denně odpoví na spoustu dotazů a né každý může být správný, prostě to není možné aby věděl všechno na 100% jelikož je to jen člověk. A to níčení misí, osobně si myslím že jsi napsal až když jsi byl respawnutej a stylem "Admine ID xx mi zníčilo misi" a co my s tím uděláme když nemáme důkaz jak Ti to zníčil ? |
|
|
wlcacek |
Pridané 03.01.2015 18:18
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Další mrtvý topik, zamykám |
|
Prejdite na fórum:
Anketa