Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chybí tu šťáva
RocketLauncherSs
Ahoj,
nejspíše si bude většina ze zde přítomných ťukat na palice: ''Co si ten šmejd dovoluje?!'' Ale abych Vám pravdu řekl, nejsem v tom sám. Mno. Přijdu po čtyřech měsících odluky, účet mám smazaný... což je v pořádku z hlediska údržby. Jenže co mi vadí... taková ta šťáva SP která tu vždy byla. Myslím tím gangy. Co jste s tím proboha provedli? Hrajou zde ještě lidi z Inglorious Basterds? Opravdu není možné nechat věci ladem, když dobře fungujou a nevrtat se v nich? Ještě chci poprosit, jestli máte někdo screen mého infa? Klidně zastaralej. Děkuju.
Panzer
Jo ještě nás tu z IBčka pár hraje ale nestojí to za řeč :D Nikdo s tim nic neudělá. Nevrátí se to nikdy takže.. Nejsi sám kdo si to myslí
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Flo_rida
Šťáva tu není už přes rok ...
Franta95
Ty gangy jsou na nic, přísnější pravidla pro chod gangu, poplatky a předělání systému... To všechno ještě umocňuje fakt, že novější hráči raději plní mise. Sám jsem dříve taky zkoušel jezdit závody, měl jsem párkrát gang, ale ted už nemám peníze na zakládání a ani pořádně s kým jezdit. /gangy jsou prázdný, zůstalo pár gangů, ale ten kdo gang nikdy neměl nechce platit poplatky a riskovat zrušení gangu kvůli pravidlům a ten, kdo si rád zajezdí jde radši do gangu, co už je. Chtělo by to nějak zpopulárnit, dříve jsme se prali o volný sídla :D Potom došel RS a šli jsme znova, ale i tak to bavilo i ty, co to moc neuměli a postupně se učili.
jjj
Server se mění podle mého názoru na server pro děti, aby to měli co nejlehčí, tvrdší trestání za vše. Prostě mi přijde, že ATom potřebuje pořádný love z maminek a tatínků, jinak už to nevidím :D
ATomas
No od ty doby co se zamezilo bugovani respektu to ztratilo stavu :D To je celkem dost smutny ze musite bugovat aby to podle vas "melo stavu" ne ? :D

Mam rozpracovanej takovej plan, gangy budou o skillu a respekt bude delany jinym zpusobem, tj respekt bude vypovidat o skilu clenu co jsou v gangu a ne o tom kolik gangu si zalozily pro bugovani.

Problem je ze jsem nato sam, protoze s tim mi nikdo nepomuze...
Upravil Zrušený účet dňa 18.01.2015 13:06
jjj
Co to meleš :D:D, přesný případ, který nikdy nebyl nikde v žádným gangu, protože neumí skoro ani zatočit, ATome, sorry myslíš se, že o gangách něco víš, ale nevíš fakt vůbec nic, protože si nikdy v žadným nebyl :D
Dush3yo
Atome.. Ten dnešní systém je fakt na nic ohledně gangů. Dříve byl lepší než je teď.
ATomas
Citácia
Jiry napsal:

Co to meleš :D:D, přesný případ, který nikdy nebyl nikde v žádným gangu, protože neumí skoro ani zatočit, ATome, sorry myslíš se, že o gangách něco víš, ale nevíš fakt vůbec nic, protože si nikdy v žadným nebyl :D

Si to nepochopil precti si co jsem napsal jeste jednou Smile
jjj
Jako nevím kde si vzal, že se buguje, nevím snad o žadným gangu kde se bugoval resepekt, jeden čas jsme ve Westu ještě najezdili za den 2k respektu a šlo to, měl takový období každej velký gang IB,OD,DC,apod. Tak nevím kde si vzal, že se buguje
ATomas
Citácia
Jiry napsal:

Jako nevím kde si vzal, že se buguje, nevím snad o žadným gangu kde se bugoval resepekt, jeden čas jsme ve Westu ještě najezdili za den 2k respektu a šlo to, měl takový období každej velký gang IB,OD,DC,apod. Tak nevím kde si vzal, že se buguje

Uplne normalne zalozil se novej gang a hned se z neho vybrali prachy a behem dvou tejdnu s nim jezdili GR a TDM az ho obrali o respekt. Dneska zalozeni stoji 1 mega. A to uz jim pripada platit moc 1 mega za 500 respektu. Takze jim to bugovani zato uz nestoji

A pak ze o gangach nic nevim Smile lol :D
Delux
Nemyslím si že gangy respect bugovali, spravcovia to mali pod kotrolou. A to odovzdavanie RS v priebehu jedneho týždňa by bolo nápadné..
Upravil Delux dňa 18.01.2015 13:26
ATomas
Citácia
Delux napsal:

Nemyslím si že gangy respect bugovali, spravcovia to mali pod kotrolou.

Ne vubec gangu je 30 kazdy ma od zalozeni 500 respektu. coz je celkem 15 000 respektu celkem. No a ted tam jsou tri gangyjeden ma 26 000 druhej 33 000 a treti 66 000.
Ne vubec nebugovali :D

Vy ani nejste schopni rict co vam vadi konkretne. Ridite se podle svyho sublektivniho pocitu ve kterym si idealizujete minulost. Ty gangy sli do ****e dlouhodobe. Jenom se muselo neco zmenit aby jste ti toho vsimli.
Delux
Citácia
ATomas napsal:

Citácia
Delux napsal:

Ne vubec gangu je 30 kazdy ma od zalozeni 500 respektu. coz je celkem 15 000 respektu celkem. No a ted tam jsou tri gangyjeden ma 26 000 druhej 33 000 a treti 66 000.

Vy ani nejste schopni rict co vam vadi konkretne. Ridite se podle svyho sublektivniho pocitu ve kterym si idealizujete minulost. Ty gangy sli do ****e dlouhodobe. Jenom se muselo neco zmenit aby jste ti toho vsimli.

Ale tie gagy sú na scéne aj niekolko rokov a založenie gangu bolo zdarma, začiatočníci si založili x gangov aby sa dopracovali na určitý level a stíhali to s ostatnými
ATomas
Tak aj ten poplatek az zalozeni gangu zrusim. Ale ten respekt pak predelam.
Franta95
Tak tam hodit třeba nějakou pojistku, když opustim gang, tak aby týden potom nešlo další založit a tu pojistku dát na IP, aby to nezaložili pod jiným nickem.
ATomas
Citácia
Franta95 napsal:

Tak tam hodit třeba nějakou pojistku, když opustim gang, tak aby týden potom nešlo další založit a tu pojistku dát na IP, aby to nezaložili pod jiným nickem.

Jo apak mi budou rikat "stary system byl lepsi" :D

Ten respekt chci udelat tak, aby respekt vypovidal o poctu vlastnenych uzemi o vyhranych zavodu a TDM. a o skilu clenu v gangu.
Upravil Zrušený účet dňa 18.01.2015 13:44
Opti
Taky si myslím,že to ztratilo šťávu,jediné co se mě ted baví jsou dodávky,kde se alespon odehraje nějaká akce.Jinak GR se ještě tak nějak drží(jezdí čtyři gangy)dřív jezdili aj nováčci.Jenže když teď zaplatí mega za gang a silný gang je hned o to oškube... A DM už jsou skoro historii nikdo je nechodí.
jjj
Citácia
ATomas napsal:

Citácia
Delux napsal:

A dost, dostal jsem PBan za urážku tebe, jenže to se nedá tě urážet když máš plnou hlavu sraček. Ty víš tak totální ****, ale tak velký ****. Ty gangy co jsou top nikdy nebugoval... Ani nevíš jaký do toho dali usilí mít tolik respektu a ty je pak obviníš, že bugovali.
Ty krávo, ty si mě zase vytočil a to tam ani nehraju. Hlavně, že si navyšuješ hodiny do nahraných hodin, aby si byl TOP, ale o svým serveru nevíš ani to ****.
ATomas
Jo no ti "gangteri" meli vzdycky v hlave ****** :D

Upravil Zrušený účet dňa 18.01.2015 13:51
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%