Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Sh[o]ck ---> Vizitka
|
|
| Shock_ |
Přidané 01.02.2015 22:09
|
![]() Příspěvků: 161
Založený: 25.04.14
|
![]() Váš nick na serveru: Sh[o]ck Odehrané hodiny na serveru: 500 +- Váš bankovní obnos: Asi 1 mld. pulka v nemce. Nasbíráno marihuany: 2KG + Nikdy pod se nedostanu ![]() Vlastním dům číslo: 907 Vlastním hotel číslo: Rodeo č.8 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Není, ale bylo jich moc. Můj oblíbený administrátor: Tumik,Enter,Xenon,RedGinger,Zawy,Luki,Matyasek_17 ale i zbytek jsou fájn až na některých ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise 1000 /drazby Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge, /zavod Route Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti, Sky Race Mé oblíbené vozidlo: Cheetah,Infernus,Sultan,Bullet,NRG-500 Má oblíbená práce na serveru: Dealer,Bezpečák-> všechny skoro jsou fajn kromě 2 možna 3 ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Ale někteří to flakaji ![]() ![]() Váš nick na webu: Shock_ Vloženo komentářů: 30 Vloženo příspěvků ve fóru: 30 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Doplním Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doplním ![]() Jméno: Martin Příjmení: x Datum narození: 16.8.1998 Věk: Kolik asi ? :O Kontakty: Skype - SPskills Kraj: MoravskoSlezský Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých málo Vzdělání: První rok na středni Jazyky: Čeština,Angličtina,Slovenština,Němčina začátky ![]() Kde bydlím: V domě ![]() Výška: 180 Hmotnost: Přesně nevím ![]() Postava: Normální Barva očí: Tmavě hnědá Barva vlasů: Jak oči ![]() Brýle: Zatím nepotřebuju ![]() ![]() Moje motto: Přítel není ten, kdo tě polituje, přítel je ten, kdo ti pomůže. Životní cíl: Mít dobré zdraví rodinu a peníze Co nesnáším: Vtěrky a lidé co si o sobě myslí moc Co miluji: Život,Rodinu.. Oblíbené jídlo:Rybu,Francouzské brambory v troubě *LOVELINUX* Oblíbené pití:Sprite,Pivo,Dobrý čaj Oblíbený film: Většina zahraničních komedii ![]() Oblíbená barva: Zelená ![]() Sport: Florball,Hokej a míčové hry Literatura: Člověk taky musí jednou začas něco přečíct (Verne apod.) Hudba: Evropa2,PoP,CzSk Rap Zvíře: Pes,Kočka,Andulka, Otec
Upravil/a Shock_ dne 23.02.2015 13:59 |
|
|
|
| Vikush |
Přidané 01.02.2015 22:13
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Pekná vizitka, celkom by ma zaujímalo aké práce nemáš rád keď píšeš že všetky okrem 2 či 3
|
|
|
|
| Shock_ |
Přidané 01.02.2015 22:23
|
|
Citace VikusQa napsal: Díky Tedy, prozradím ti to 1,Voják 2,Fízl 3,Dozorce D Buzerovat a Mlátit Voják/fizl tě dostane do vězeni a dozorci tě šikanujou
|
|
|
|
| Vikush |
Přidané 01.02.2015 22:39
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
A jé tak to je v poriadku potom som sa bála, že nemáš rád popelára, každý ním opovrhuje ![]() Nech sa darí
|
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 01.02.2015 22:47
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj kámo , takže vizitka nice hlavně si mě potěšil Citace Má oblíbená práce na serveru: Dealer,Bezpečák-> všechny skoro jsou fajn kromě 2 možna 3 Jsi super hráč a tak i super kámoš , jsem rád že jsem tě poznal je s tebou sranda a také se s tebou dá probrat cokoliv Doufám že se zase brzy vrátíš k bezpečákům kámo Tak hlavně bych ti popřál ať se ti daří ! a napiš taky někdy ! ![]() A Vikushko ! Citace A jé tak to je v poriadku potom každý ne pro mě je to zaměstnání stejně pořád na prvním místě společně s bezpečákem
I kill people and I like it |
|
|
|
| Shock_ |
Přidané 02.02.2015 05:20
|
|
Ahoj, Díky Nosfe Jasné že se vratím Všechno jednou končí a zase něco začína ![]() Ať se ti daří Nosfe + firme. |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.