Informácie o serveri
Čítať tému
Sh[o]ck ---> Vizitka
|
|
Shock_ |
Pridané 01.02.2015 22:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 161
Založený: 25.04.14
|
![]() Váš nick na serveru: Sh[o]ck Odehrané hodiny na serveru: 500 +- Váš bankovní obnos: Asi 1 mld. pulka v nemce. Nasbíráno marihuany: 2KG + Nikdy pod se nedostanu ![]() Vlastním dům číslo: 907 Vlastním hotel číslo: Rodeo č.8 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Není, ale bylo jich moc. Můj oblíbený administrátor: Tumik,Enter,Xenon,RedGinger,Zawy,Luki,Matyasek_17 ale i zbytek jsou fájn až na některých ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise 1000 /drazby Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge, /zavod Route Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti, Sky Race Mé oblíbené vozidlo: Cheetah,Infernus,Sultan,Bullet,NRG-500 Má oblíbená práce na serveru: Dealer,Bezpečák-> všechny skoro jsou fajn kromě 2 možna 3 ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Ale někteří to flakaji ![]() ![]() Váš nick na webu: Shock_ Vloženo komentářů: 30 Vloženo příspěvků ve fóru: 30 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Doplním Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doplním ![]() Jméno: Martin Příjmení: x Datum narození: 16.8.1998 Věk: Kolik asi ? :O Kontakty: Skype - SPskills Kraj: MoravskoSlezský Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých málo Vzdělání: První rok na středni Jazyky: Čeština,Angličtina,Slovenština,Němčina začátky ![]() Kde bydlím: V domě ![]() Výška: 180 Hmotnost: Přesně nevím ![]() Postava: Normální Barva očí: Tmavě hnědá Barva vlasů: Jak oči ![]() Brýle: Zatím nepotřebuju ![]() ![]() Moje motto: Přítel není ten, kdo tě polituje, přítel je ten, kdo ti pomůže. Životní cíl: Mít dobré zdraví rodinu a peníze Co nesnáším: Vtěrky a lidé co si o sobě myslí moc Co miluji: Život,Rodinu.. Oblíbené jídlo:Rybu,Francouzské brambory v troubě *LOVELINUX* Oblíbené pití:Sprite,Pivo,Dobrý čaj Oblíbený film: Většina zahraničních komedii ![]() Oblíbená barva: Zelená ![]() Sport: Florball,Hokej a míčové hry Literatura: Člověk taky musí jednou začas něco přečíct (Verne apod.) Hudba: Evropa2,PoP,CzSk Rap Zvíře: Pes,Kočka,Andulka, Otec ![]() Upravil Shock_ dňa 23.02.2015 13:59 |
|
|
Vikush |
Pridané 01.02.2015 22:13
|
![]() ![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Pekná vizitka, celkom by ma zaujímalo aké práce nemáš rád keď píšeš že všetky okrem 2 či 3 ![]() |
|
|
Shock_ |
Pridané 01.02.2015 22:23
|
|
Citácia VikusQa napsal: Díky ![]() Tedy, prozradím ti to ![]() 1,Voják 2,Fízl 3,Dozorce ![]() Buzerovat a Mlátit Voják/fizl tě dostane do vězeni a dozorci tě šikanujou ![]() |
|
|
Vikush |
Pridané 01.02.2015 22:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
A jé tak to je v poriadku potom ![]() ![]() ![]() Nech sa darí ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 01.02.2015 22:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj kámo , takže vizitka nice ![]() ![]() Citácia Má oblíbená práce na serveru: Dealer,Bezpečák-> všechny skoro jsou fajn kromě 2 možna 3 Jsi super hráč a tak i super kámoš , jsem rád že jsem tě poznal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Vikushko ! Citácia A jé tak to je v poriadku potom každý ne ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Shock_ |
Pridané 02.02.2015 05:20
|
|
Ahoj, Díky Nosfe ![]() ![]() Všechno jednou končí a zase něco začína ![]() Ať se ti daří Nosfe + firme. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!