Informace o serveru
Číst diskuzi
|
[SK]_MoMo_[SK]
|
|
| _R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 02.02.2015 01:54
|
![]() Příspěvků: 35
Založený: 06.12.14
|
Serverové info Váš nick na serveru: [SK]_MoMo_[SK] Odehrané hodiny na serveru: Zatial 375+H Váš bankovní obnos: 100mega (mení sa) Nasbíráno marihuany: Trávu nezbieram ![]() Vlastním dům číslo: Dom zatial nemám Vlastním hotel číslo: Použivam V-sloty Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Gang nemám rád Můj oblíbený administrátor: Je ich moc ale tak najviac oblubený:Tumik---HrBeeC---KrowkySVK.... Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/admins /sf /lv /hajit Můj nejoblíbenější event serveru:zavod po SA Mé oblíbené vozidlo:Tursimo a Buffalo Má oblíbená práce na serveru: Bezpečák, kamionista,popelář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 (niekedy aj za 4 !) Webové info Váš nick na webu:_R_o_n_a_l_d_o_ Vloženo komentářů 0 (zatial) Vloženo příspěvků ve fóru (8 (zatial) Osobná stránka Jméno:Dominik Příjmení:Mlynárik Datum narození: 25.7. 1997 Věk:17 Kontakty:Skype: dominik.mlynarik Kraj:Banskobystrický Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Naozajstných kamarátov nemám všetci sú falošný! Stav:Je to komplikované Zaměstnání:Študujem Vzdělání:Základné (31.6.2015 končim strednú školu Jazyky: Slovensky, Česky, Nemecky, Polsky Děti:V budúcnosti chcem mať deti Kde bydlím:V byte S kým bydlím:S rodičmi Moja povaha Povaha: Cholerik Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Láskavá,zábavná,prispôsobujúca,SRDCOM I DUŠOU k športu Moja postava Výška:192cm Hmotnost:96kg Postava:vyšportovaná Barva očí:Zeleno-hnedá Barva vlasů:Hnedá Brýle: Okrem slnečných nenosím žiadne Na těle mám: Naušnicu, tatoovanie Vousy: Holím sa ![]() Fotografie:Neskôr doložím Závislosti Kouření: Príležitostne Alkohol: Sem tam keď je príležitosť Sex: Keď mám chuť Závislosti: Talianska kuchyňa, barmanstvo, Facebook, Super Parba ![]() Môj štýl Životní cíl:Dosiahnúť to po čom túžim Co nesnáším:Falošných ludí a klamstvo Co miluji:Slovenské baby Oblíbená muzika:Rap, House Elektro Oblíbené jídlo:Všetko s Talianskej kuchyne Oblíbené pití:Mojito a Cuba Libre Oblíbený film:Kto hulí ten umí Oblíbená kniha:Sila prítomného okamihu Oblíbené oblečení:Tepláky,mikina Oblíbená barva:Čierna a biela Moje motto: Čo oči nevidia to srdce nebolí! Upravil/a _R_o_n_a_l_d_o_ dne 23.04.2015 00:04 |
|
|
|
| Baseball |
Přidané 02.02.2015 06:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Vizitka hezká, hráče neznám ale sem rad ze jsem se něco dozvěděl. Na webu mas rozumné návrhy tak doufám ze se to nezmění! Hodně štěstí v nelehkém virtuálním životě!
|
|
|
|
| _R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 02.02.2015 11:49
|
|
ďakujem velmi pekne Baseball ...
|
|
|
|
| Floatin |
Přidané 02.02.2015 13:23
|
![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Éjj,už aj ty máš vizitku,nice,hráč v pohode,ochotný pomôcť , skvelý zamestnanec firmy
|
|
|
|
| _R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 02.02.2015 14:58
|
|
Im_Awesome ďakujem pekne ... vždy pomôžem keď bude treba
|
|
|
|
| Nosferatu |
Přidané 02.02.2015 22:54
|
![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj , Ahoj . Vizitka je pěkně barevná není co dodat Hráč jsi skvělý známe se už nějakou dobu i když co jsme změnili nicky tak jsme se už nějak nekontaktovali , ale to se změní vzhledem k tomu že si dorazil ke mě do firmy Jinak jsem rád že jsem tě poznal , jsi ochotný , hlavně se snažíš pomáhat prostě hráč co to má v hlavě srovnané doufám že naše spolupráce bude pokračovat i nadále tak ať se ti daří kámo
I kill people and I like it |
|
|
|
| _R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 03.02.2015 00:18
|
|
Nosferatu ďakujem velmi pekne, som ochotný pomôcť.... rád poradím pokial budem vedieť ako ... PS: ja som vedel že nejaký popelář se mi nesková ![]() Nosferatu? : Chcem sa ti znovu ospravedlniť, spravil som chybu a velmi ma to mrzí PREPÁČ
Upravil/a _R_o_n_a_l_d_o_ dne 23.04.2015 00:09 |
|
|
|
| Vikush |
Přidané 23.04.2015 01:57
|
![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, vizitka je jednoduchá ale podstatu splnila ![]() Máš 192cm? Fúha, trošku dosť ja mám 165 tak by to musel byť pekný pohlad ![]() Tak nech sa ti teda darí, jak na SP tak v živote, to je predsa základ
|
|
|
|
| _R_o_n_a_l_d_o_ |
Přidané 23.04.2015 12:56
|
|
Vikush ![]() ![]() ďaokunjem velmi pekne .... áno 192 cm ..... tak to by bol super pohlad keby mám priatelku vo výške 165 cm
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 20

Hráč jsi skvělý známe se už nějakou dobu i když co jsme změnili nicky tak jsme se už nějak nekontaktovali , ale to se změní vzhledem k tomu že si dorazil ke mě do firmy
PREPÁČ