Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitečka macik1234
|
|
| macik1234 |
Pridané 13.02.2015 21:25
|
![]() Príspevkov: 48
Založený: 20.10.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:macik1234 Odehrané hodiny na serveru:564+ Váš bankovní obnos:něco přes 40mega Nasbíráno marihuany:už nemam ani gram Vlastním dům číslo:budu kupovat Vlastním hotel číslo:hotel nevlastním ale jen tam mam pokoj Momentálně jsem šéfem/členem gangu:vždycky mi ho zrušili neměl jsem Respekt ![]() Můj oblíbený administrátor: Under[T]ake[R]-- xenon--elda Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /sf /lv /ls a /privolatMůj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...):zavod Drag SF (je krátký ) a /dm tenisMá nejoblíbenější akce od administrátorů:dřív to byli autovraky a teď to je nějaký vyřazovák Mé oblíbené vozidlo:bullet Má oblíbená práce na serveru:Policista,Yakuza,Hasič,Pilot, Doktor, Řidič autobusu,Kamioňák,Rybář, Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):jasně že za 1* kdyby tam nebyli tak tu nejsem ani já ani vy pomáhají,dělají eventy vždyť oni do toho obětují svůj volný čas a toho si cením [/color]Vaše webové informace Váš nick na webu:o5 macik1234 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):moc nekomentuju Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):tak 1ani to ne Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:nemam nějaký oblíbený screen :-) Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):- Vaše osobní stránka Jméno:Josef Příjmení:******* Datum narození: *** Věk:15 Kontakty:*** Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno):Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:10+ Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno):Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, zaměstnanec v domácnosti. ![]() Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě. S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči. Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál . Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne):že komáři se paří jen 2 vteřiny Citácia Informace Vaší povahy Povaha: sangvinik. Pohled na svět: Optimista Otevřenost:introvert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná,diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá,neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, jiná. já ale nejsem holka ![]() Citácia Informace o Vaší postavě Výška:asi něco přes 1m ![]() Hmotnost:65 Postava: Hubená,sportovní, vypracovaná Barva očí:modré Barva vlasů:hněda Brýle: Nepotřebuji Na těle mám:** Vousy:teprve rostou .Fotografie (ukažte se nám):a proc DCitácia Závislosti Kouření:ne Alkohol:ne Sex:ano DDZávislosti: Auta, chatování,ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, sex, škola, sport, Citácia Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:hraní na SP a hraju Florbal Sport:Hokej Literatura (zde uvedete žánr):Ferda mravenec (moc nečtu) Hudba (zde uvedete žánr):Spirit,[NCS Release] Zvíře:pes kočka a rybičky Citácia Můj styl Moje motto:nikdy se nevzdávej Moje webová stránka:nemám Životní cíl:dostat se na Floridu a tam rozjet noví život Co nesnáším:lhaní Co miluji:upřímnost Oblíbená muzika:Rap Oblíbené jídlo:pizza Oblíbené pití:Kofola Oblíbený film:Gravitace,Kravý Valentýn Oblíbená kniha:jak jsem psal nečtu moc ![]() Oblíbené oblečení:to co najdu Oblíbená barva:zelená[/b][/i][/u] Upravil macik1234 dňa 13.02.2015 21:54 |
|
|
|
| Kacer |
Pridané 13.02.2015 22:24
|
![]() Príspevkov: 45
Založený: 23.07.14
|
Chtelo by to vice barvišek....jinak pekna
|
|
|
|
| macik1234 |
Pridané 13.02.2015 22:42
|
![]() Príspevkov: 48
Založený: 20.10.13
|
Nejsem vtom tak dobrej neumím to co mají admini a ostřílení hráči
|
|
|
|
| MaTy |
Pridané 14.02.2015 00:54
|
![]() Príspevkov: 1277
Založený: 30.08.14
|
Jak už zaznělo... Zkus do toho dat vice barev neni to tak tezke + je takto neprehledna jinak jsem se o tobe info dozvedel.Good luck
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| Pandy |
Pridané 11.04.2015 18:34
|
![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Nazdar Macku, ty kluku jeden, dobrá vizitka, co jsem potrebovala jsem se dozvěděla, jinak vítej Krajane :-) At se daří nezapomen na nas /cloc 50
|
|
|
|
| vosa123 |
Pridané 12.05.2015 17:22
|
![]() Príspevkov: 100
Založený: 16.08.14
|
Macik jde ta prace u policisty byla fajn ! Jinak si úplně ,ale úplně v pohodicke. |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.