Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Potřebuju radu
hirifig
Zrovna jsem narazil na video kde je texture pack na nějaké policejní auta a je do sa:mp což by se my hodilo ale problém je v tom že vůbec netuším do jaké složky to mám dát , zkoušel jsem mnoho variant ale zatím nic. Ten texture pack kdyby někdo nepochopil umožní to že se nahradí skin auta za nový např lspd policejní auto bude moderní s napřeskáčku blikajícími světly a podobně. Pokud s tím už měl někdo zkušenosti může tady něco napsat ;)
Tearsko
Najčastejšie používané prográmky na textury sú IMG tool a GGMM , návody si nájdi na nete je toho kopec, hlavne na jednej nemenovanej českej stránke zaoberajúcej sa GTA hrami. Avšak takéto skiny často spôsobujú pády hry preto mám hru čistú.
Tress
posli mi do sz odkaz, pak ti reknu vic :D
hirifig
(BTears) - Díky za informace zkusím to tam pohledat ..
Tress
tvl na to ze to ma bejt par skinu je to nak velky :D n nic az to stahnu tak ti sepisu co a jak
LukK
Čs tady máš video je to na postavy ale stejné je to i u vozidelhttp://youtube.com/watch?v=X2q1PO0CJOk
Tress
prvne si zazalohuj gta !!!! je tam tolik skinu ze ti to nejspis bude hazet crashe

soubor ze slozky anim vezmes a nahradis jim soubor v gta - anim

prez imgtool otevres slozku gta3.img ktera je v gta - models
a postupne si najdi smaz a nahrad soubory ze slozky skin a potom i z weapons

auta pak vkladej prez ggmm - videonavod zde https://youtube.com/watch?v=RCaqnX1zLF8
jinak k tem radkum co sou pri vkladani v te tabulce

Citace

IDE line (vehicles.ide) - patří do ní data, která jsou v readme souborech oznacená jako vehicles. Je nutné, aby byly kompletní jak jsme si ukázali výše, protože když bude něco chybět, tak nebude model FUNGOVAT! Alternativou je nechat kolonku prázdnou.

Handling line (handling.cfg) - patří do ní data, která jsou v readme souborech oznacená jako handling. Je nutné, aby byly kompletní jak jsme si ukázali výše, protože když bude něco chybět, tak nebude model FUNGOVAT! Alternativou je nechat kolonku prázdnou.

Special handling - vkládáme pouze tehdy, když jimi model disponuje. Opět je nutná kompletnost dat popřípadě nechat políčko volné.
Colours line (carcols.dat) - patří do ní data, která jsou v readme souborech oznacená jako carcols, car colours. Je nutné, aby byly kompletní jak jsme si ukázali výše, protože když bude něco chybět, tak nebude model FUNGOVAT! Alternativou je nechat kolonku prázdnou.

Carmods line (carmods.dat) - patří do ní data, která jsou v readme souborech oznacená jako carmods.
je nutné, aby byly kompletní, protože když bude něco chybět, tak nebude model FUNGOVAT! Alternativou je nechat kolonku prázdnou.

Nakonec vložíme daný DFF a TXD, který kliknutím na ikonku dohledáme.

Poté už stačí pouze kliknout na INSTALL, čímž celou akci završíte a model naistalujete do hry.

Upravil/a Tress dne 08.03.2015 00:29
hirifig
Díky moc všem za rady Smile
RedGinger
Citace
auta za nový např lspd policejní auto bude moderní s napřeskáčku blikajícími světly a podobně. Pokud s tím už měl někdo zkušenosti může tady něco napsat ;)

Si dej pozor, ať tam není zahrnut cleo mod na úpravu světlometů / houkaček.
dpq7WImm8w
Citace
RedGinger napsal:

Citace
auta za nový např lspd policejní auto bude moderní s napřeskáčku blikajícími světly a podobně. Pokud s tím už měl někdo zkušenosti může tady něco napsat ;)

ELM je ale povolený. :D
Rosta
Citace
Detroit napsal:

Citace
RedGinger napsal:

Citace

ELM je ale povolený. :D

Není povolený, vidí ho i ostatní.
dpq7WImm8w
Nikdy ho nikdo nezakázal :D to byla jenom naše domněnka :D
Rosta
Neni to tak dlouho co se to resilo. Zvyhodnuje to nad ostatnima hracema.
dpq7WImm8w
Rosta
dpq7WImm8w
Gigamer
Počkat tak je to povolené nebo zakazané kdybych to někdy chtěl? :D :D
Tress
povoleny

a pro info, kdyz uz ho tu nekdo musi varovat aby v tom nebylo cleo tak si to laskave precti cely od zacatku, stahoval sem to taky a pak mu sepsal vse co tam je co s tim ma udelat
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
7%